Дилерський центр «КОЛОС-АВТО» оголошує спеціальні ціни на кросовери Suzuki SX4!

Кросовер SUZUKI SX4 вдало поєднує стильний дизайн і технологічність, функціональність і внутрішній простір, комфорт і безпеку, потужність і задоволення від водіння.


 

У 2016 році оновлений-му році Suzuki SX4 в стандартній комплектації випускається з 1,6-літровим бензиновим двигуном. Топова комплектація оновленого SX4 1,4-укомплектована літровим турбодвигуном BOOSTERJET, потужністю в 140 л. с., який вже завоював безліч позитивних відгуків автомобільних експертів після випуску Suzuki Vitara S. Обидва мотори поєднуються як з переднім приводом, так і сучасною системою повного приводу ALLGRIP з декількома режимами роботи трансмісії. Витрата палива від 5,1 л в комбінації з оптимальним для кросовера кліренсом (180 мм) дозволяють власнику відчувати себе впевнено в будь-яких дорожніх умовах.

Вартість передньопривідною моделі SX4 в комплектації GL з механічною коробкою передач за акційною ціною становить 452 тис. грн., за 487 тис. грн. можна придбати аналогічну модифікацію з автоматичною коробкою передач, повнопривідна версія кросовера стартує з позначки в 494 тис. грн.

Кросовер SX4 за спеціальною ціною доступний і в кредит на вигідних умовах. Кредитна програма поширюється на весь модельний ряд Suzuki. Детальні кредитні умови на сайті www.suzuki-kolos.ck.ua в розділі «Фінансові послуги»

Довідка про компанію «КОЛОС-АВТО»

Контакти: (067) 636-51-51, м. Черкаси, ул. Смелянская, 153
«КОЛОС-АВТО»

Сучасний автомобільний центр «КОЛОС-АВТО» є офіційним дилером FORD, MAZDA, FIAT та SUZUKI у місті Черкаси та Черкаській області. Працює на автомобільному ринку Черкащини з 2005 року.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Обновленный SUZUKI SX4 прибыл в Черкассы
Обновленный SUZUKI SX4 прибыл в Черкассы

06.10.2016 г. украинские журналисты протестировали рестайлинговый SUZUKI SX4, продажи которого стартовали несколькими днями ранее одновременно с мировой презентацией новинки на Парижском Автосалоне.

Шалені знижки на автомобільні покришки!
Шалені знижки на автомобільні покришки!

"КОЛОС-АВТО" відкриває сезон акцій для тих, хто завчасно готує свій автомобіль до зими!

SUZUKI VITARA приезжает в Украину!
SUZUKI VITARA приезжает в Украину!

20 июля 2015 г. намечен официальный старт продаж новой модели SUZUKI Vitara в дилерской сети ДП «АВТО Интернешнл» по всей Украине. Цена новинки стартует с отметки в 388 000 грн.