Пройдіть тест-драйв Toyota Corolla – отримайте подарунок!

Шановні клієнти, з радістю повідомляємо Вам, що лише з 29 травня по 30 червня 2017 року в автосалоні Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада» ми надаємо подарунок кожному учаснику тест-драву Toyota Corolla!*

 

Toyota Corolla — є однією з моделей марки Тойота, які користуються найвищим попитом. Нове футуристичне зовнішнє оформлення справляє чудове враження! У салоні все продумано до дрібниць та забезпечено максимальний комфорт, зокрема, простір для ніг — найбільший у цьому класі а низка найсучасніших систем та потужні й ощадливі двигуни роблять автомобіль Toyota Corolla вибором, що надихає.

Пройдіть тест-драйв Toyota Corolla та отримайте подарунок!*

Відчуйте приголомшливу аеродинаміку Toyota Corolla та її досконале технічне наповнення!

Поспішайте, кількість подарунків обмежена!*

Більш детальну інформацію про автомобілі Toyota Corolla Ви можете отримати у наших консультантів за телефоном: +380445033350 Також пишіть на Viber: +380995033305 або завітайте до нас за адресою: вул. Велика Кільцева, 56, с. Софіївська Борщагівка, Київська обл., Україна. Режим роботи: Пн-Сб 08:00-20:00, Нд 09:00-18:00

Ласкаво просимо!

*Під подарунком мається на увазі вручення кожному клієнту, що пройшов тест — драйв на автомобілі Toyota Corolla, фірмової чашки «Toyota» з логотипом дилерського центру Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада». Подарунок надається в кількості 1 шт. за 1 тест-драйв, що підтверджується Анкетою відвідування та тест-драйву, та лише одноразово при проходженні першого тест-драйву. Акція триває з 29 травня по 30 червня 2017 року в дилерському центрі ТОВ «ВіДі Автострада» за адресою: вул. Велика Кільцева, 56, Софіївська Борщагівка, Київська обл., Україна, 08131. Подробиці за телефоном: (044) 50-333-50 (вартість дзвінків відповідно до тарифів операторів).

Довідка про компанію Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада

Контакти: (044) 591-50-04, м. Київ, вул. Велика Кільцева, 56
Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада

Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада - офіційний дилер Тойота в Україні, є сучасним 3S-концептуальним (sales, service, spares - продаж, обслуговування, запасні частини) автомобільним центром Тойота в Києві.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Нагородження переможців конкурсу Toyota Автомобіль твоєї мрії – 2019
Нагородження переможців конкурсу Toyota Автомобіль твоєї мрії – 2019

Сьомий рік поспіль проводиться Національний конкурс дитячого малюнка Автомобіль твоєї мрії від Toyotа, організатором якого є компанія Toyota Motor Corporation.

Национальный конкурс детского рисунка Автомобиль твоей мечты – 2018 от Toyotа
Национальный конкурс детского рисунка Автомобиль твоей мечты – 2018 от Toyotа

Шестой год подряд проводится Национальный конкурс детского рисунка Автомобиль твоей мечты – 2018 от Toyotа и по традиции каждый год подопечные дилерского центра Тойота ВиДи Автострада получают подарки и дипломы за участие вне зависимости от результатов ко

Toyota Hybrid Drive! Открывайте возможности гибридов
Toyota Hybrid Drive! Открывайте возможности гибридов

В в официальном дилерском центре Тойота Центр Киев ВиДи Автострада для всех желающих уже доступны тестовые автомобили, оборудованные специальными приборами.