Лімітована версія RENAULT DUSTER CROSS

Зустрічайте в Арма Моторс лімітовану серію кросовера Renault Duster Сross. У квітні 2017 р. стартували продажі серії Cross і уже сьогодні Ви можете стати власником новенького Renault.

 

Автомобіль Renault Duster зарекомендував себе як кросовер, який гідно проходить найрізноманітніші випробування в найбільш екстремальних умовах завдяки компактними розмірами і невеликій вазі кузова. Він відрізняється не тільки своїми відмінними позашляховими якостями, функціональністю, надійністю, але і динамічним дизайном, який ідеально пасує і до сучасного міського, і до справжнього гірського пейзажу.

Надати індивідуальності і ексклюзивності Renault Duster можна за рахунок оригінальних і фірмових аксесуарів від Renault, які підкреслюють його зовнішній вигляд і додають автомобілю ще більше функціональності.

Наприклад, хромовані передні захисні дуги будуть слугувати не тільки для захисту бампера, але і посилять позашляховий характер автомобіля, а накладки на протитуманні фари додадуть унікальності передній частини кузова.

Лімітована серія Duster Сross виготовлена в обмеженій кількості і представлена у всіх дилерських центрах України з квітня 2017 р. Існує 2 версії Duster Сross (бензинова потужністю 105 к. с. і дизельна потужністю 110 к.с.), створених на базі версій Privilege.

У базі Duster Сross доступні:

  • круїз контроль;
  • ESP (система курсової стійкості);
  • задній парктронік;
  • задні електросклопідйомники;
  • шкіряне оздоблення керма;
  • пакет "LOOK" (легкосплавні диски 16 дюймів + леєра сріблястого кольору + накладки темно-сірого кольору на дзеркала заднього виду + декоративна накладка на вихлопну трубу).

Також як опцію можна замовити задній парктронік і камеру заднього виду.

Зміни лімітованої серії характерні і для зовнішнього вигляду та інтер'єру автомобіля. Тепер до існуючої гамі відтінків кузова додався новий колір - "сірий камінь" і з'явилися нові легкосплавні диски 16" "CYCLADE DIAMANTE". А відмінних рис салону автомобіля додає нова оббивка сидінь і оформлення салону "SPORTY CHIC".

Поспішайте стати ексклюзивним власником лімітованої версії Renault Duster Сross!

Renault Duster. Я люблю пригоди!

Пропонуємо вашій увазі нове відео - шоу рум про модель Renault Duster в YouTube:

Серія шоу румів від Renault:

  1. Captur
  2. Logan MCV
  3. Trafic
  4. Kadjar
  5. Megane хетчбек
  6. Dokker
  7. Megane седан

Купити Renault Duster уже сьогодні Ви можете в Арма Моторс, телефонуйте - 044 490 23 00.

З турботою про Вас,

команда Арма Моторс.

Ми працюємо для вас з 08:00 до 20:00, без вихідних, за адресою: Київ, Кільцева дорога, 18.

Довідка про компанію «АРМА МОТОРС»

Контакти: (044) 490-23-00, м. Київ, Кольцевая Дорога, 18
«АРМА МОТОРС»

Дилерський центр «АРМА МОТОРС» має довгу та цікаву історію. За 10 років свого існування на автомобільному ринку компанія стала лідером з продажу і сервісного обслуговування автомобілів Renault.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS
Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS

У Арма Моторс в травні 2017 р. стартували продажі лімітованої серії Renault Logan MCV Stepway Cross.

Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО
Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО

В рамках запуску легендарного автомобіля Renault Megane седан, продажі якого стартували в квітні 2017 р., Арма Моторс пропонує захоплюючу активацію «Який ти СЕО».

Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс
Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс

В період з 7 по 9 квітня 2017 р. Арма Моторс запрошує всіх до себе в гості, щоб познайомитися з новинкою - автомобілем Renault Megane седан, пройти тест драйв і виграти фотосесію від Renault.