Вік має значення!

Офіційний сервіс Renault Арма Моторс повідомляє Вам дуже гарні новини: з 1 січня 2017 р. починають діяти спеціальні умови на обслуговування автомобілів Renault/ Dacia старше 5 років*.

 

Арма Моторс дбає про Вас та Ваш Renault! Саме тому від сьогодні кожен власник автомобіля Renault/ Dacia, старшого 5 років (починаючи з 2011 року випуску), під час обслуговування свого автомобіля отримує знижку 20% на придбання оригінальних запчастин і роботи по їх встановленню* (крім малярно-рихтовочних робіт та установки ГБО). Знижка за програмою "Вік має значення" дійсна лише за умови купівлі і встановлення запчастин в офіційному сервісному центрі Арма Моторс.

Арма Моторс рекомендує встановлювати оригінальні запасні частини, тому що вони повністю відповідають всім вимогам інженерії до використання на автомобілях Renault, відповідають всім стандартам і мають гарантію.

Пропозиція поширюється на всі моделі Renault і Dacia, починаючи з 2011 року випуску. Знижки по програмі не додаються і не підсумовуються до знижок інших сервісних акцій, які проводяться в дилерській мережі Renault.

Знижки не поширюються на аксесуари, газобалонне обладнання, шини, моторні та трансмісійні масла, кузовні запчастини і роботи по їх установці.

Отримайте вигідну сервісну пропозицію на Ваш Renault та Dacia в дилерському центрі Арма Моторс!

Якщо у Вас виникли будь-які запитання, телефонуйте - 044 490 23 00.

Чекаємо на вас.

Щиро, команда Арма Моторс

Ми працюємо для вас з 08:00 до 20:00, без вихідних, за адресою: Кільцева дорога, 18.

*Пропозиція діє для власників автомобілів Renault/ Dacia з 2011 року виробництва включно на оригінальні запчастини та роботи по їх встановленню в офіційному сервісі Renault Арма Моторс. Пропозиція не розповсюджується на аксесуари, газобалонне обладнання, моторні та трансмісійні мастила, кузовні запчастини та роботи з їх встановлення. Детальну інформацію можна дізнатися на сайті arma-motors.ua. Знижки за даною програмою не додаються та не підсумовуються до знижок по сервісних акціях, які проводяться в Арма Моторс. Пропозиція діє з 01.01.2017 власників автомобілів Renault/ Dacia (фізичних та юридичних осіб). Компанія Renault лишає за собою право змінювати умови та терміни дії пропозиції.

Довідка про компанію «АРМА МОТОРС»

Контакти: (044) 490-23-00, м. Київ, Кольцевая Дорога, 18
«АРМА МОТОРС»

Дилерський центр «АРМА МОТОРС» має довгу та цікаву історію. За 10 років свого існування на автомобільному ринку компанія стала лідером з продажу і сервісного обслуговування автомобілів Renault.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS
Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS

У Арма Моторс в травні 2017 р. стартували продажі лімітованої серії Renault Logan MCV Stepway Cross.

Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО
Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО

В рамках запуску легендарного автомобіля Renault Megane седан, продажі якого стартували в квітні 2017 р., Арма Моторс пропонує захоплюючу активацію «Який ти СЕО».

Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс
Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс

В період з 7 по 9 квітня 2017 р. Арма Моторс запрошує всіх до себе в гості, щоб познайомитися з новинкою - автомобілем Renault Megane седан, пройти тест драйв і виграти фотосесію від Renault.