0% кредит, лізинг на автомобіль з пробігом!

Ще більше можливостей придбати автомобіль з пробігом! Не відкладайте переміни до кращого! Ми даруємо клієнтам чудову нагоду придбати автомобілі з пробігом за програмою «Das WeltАuto» в лізинг або кредит під 0%.

 

Автомобілі за програмою «Das WeltАuto»  це означає, що усі автомобілі, які пропонуються під брендом «Das WeltAuto» проходять найретельнішу перевірку, яка гарантує відсутність неприємних сюрпризів у процесі експлуатації. Крім того, «Das WeltAuto» - це не лише мінімальні ризики при купівлі вживаних автомобілів, а й максимальний рівень сервісу та обслуговування.

Більш детально про умови фінансування, Ви можете дізнатись у консультантів відділу продажів автомобілів з пробігом  за тел.: (0372) 543-888,

Автосалон «КарпатиАвтоцентр»

м.Чернівці вул.Енергетична 2В

Тел. (0372) 543-888, 050 374 40 08

Довідка про компанію КарпатиАвтоцентр

Контакти: (050) 374-77-10, м. Чернівці, вул. Енергетична 2В
КарпатиАвтоцентр

Автосалон «КарпатиАвтоцентр» - офіційний дилер Volkswagen в Чернівцях та Чернівецькій області. Основний напрямок діяльності офіційного дилера Volkswagen - продаж легкових і комерційних автомобілів Volkswagen
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!
Новий Volkswagen T-Roc – твій наступний крок!

Новий Volkswagen T-Roc вже в наявності автосалону «КарпатиАвтоцентр». Автомобіль вже випробували перші його цінителі.

The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!
The NEW CRAFTER! УЖЕ В ПРОДАЖУ!

З радістю повідомляємо Вам про старт продажу нової моделі серії CrafterNF! Новий Crafter увібрав у себе всі риси нового легковпізнаного дизайну.

В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за  найвигіднішою пропозицією
В автосалоні «КарпатиАвтоцентр» являються автомобілі за найвигіднішою пропозицією

В рамках проекту «Автомобіль тижня» у Вас є унікальна можливість стати власником стильного та надійного Volkswagen Touareg в комплектації Premium Life.