Лизинг под 0% годовых в Лексус Киев Запад

Офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» разом з компанією «ULF Finance» пропонує привабливі умови придбання автомобілів Lexus під 0% річних за спеціальною пропозицією*.

 

Умови фінансування:

  1. Аванс від 30%
  2. Строк фінансування до 60 місяців
  3. Вибір валюти фінансування - UAH або USD
  4. Вибір графіка платежів - класичний, ануїтет, дегресія
  5. Клієнти - юридичні особи, ФОП, фізичні особи
  6. У графік платежів ВЖЕ ВКЛЮЧЕНІ та рівномірно розподілені на весь строк всі обов'язкові платежі при купівлі авто: реєстраційні номери та техпаспорт, пенсійний збір (3% - 5% залежно від вартості авто), страхування КАСКО та ОСЦПВ на весь термін фінансування.

За більш детальною інформацією просимо звертатися в офіційний дилерський центр «Лексус Київ Захід» за телефоном +38 (044) 507-08-08. Чекаємо Вас за адресою: Місто Автомобілів «ВіДі АвтоСіті», вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка. Подробиці на http://kyiv-west.lexus.ua/

*Валюта фінансування долар США означає фінансування у гривні з прив'язкою до курсу долара США. Під ставкою 0% слід розуміти ставку від 0,000001% річних. Умови фінансування залежать від строку, розміру авансу та обраної моделі автомобіля. Одноразова комісія - 2,5%. Спецпропозиція діє до 31.12.2016 р. у дилерських центрах «Віді Автосіті». Кількість авто обмежена. Не є публічною офертою. Фінансує ТОВ «Український лізинговий фонд». Свідоцтво Держфінпослуг ФЛ №458 від 11.03.2014 р. Детальну інформацію можна дізнатись у представників компанії. 

Довідка про компанію Лексус Киев Запад

Контакти: (044) 507 08 08, м. Київ, ул. Большая Кольцевая, 58 (Софиевская Борщаговка)
Лексус Киев Запад

Лексус Киев Запад — единственный авторизированный 3S дилерский центр в Киеве, предоставляющий весь комплекс услуг в одном месте и выполненный в полном соответствии с самыми последними стандартами Lexus
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Седан LEXUS GS F SPORT ужн в «Лексус Киев Запад»
Седан LEXUS GS F SPORT ужн в «Лексус Киев Запад»

GS 200t В новой модификации FSPORT.

Лексус Київ Захід ЗАПРОШУЄ НА «LEXUS SEDANS DAYS»
Лексус Київ Захід ЗАПРОШУЄ НА «LEXUS SEDANS DAYS»

21-22 травня 2016 року в офіційному дилерському центрі «Лексус Київ Захід» відбудеться «LEXUS SEDANS DAYS» — дні тест-драйву оновлених седанів Lexus ES та Lexus GS.

Новый кроссовер LEXUS RX доступен к заказу в «Лексус Киев Запад»
Новый кроссовер LEXUS RX доступен к заказу в «Лексус Киев Запад»

В официальном дилерском центре «Лексус Киев Запад» с 5 ноября 2015 года открыт предварительный прием заказов на новое поколение легендарного кроссовера премиум-класса Lexus RX.