Спеціальна цінова пропозиція на Fiat Linea

Спеціальна цінова пропозиція на стильний по дизайну, комфортабельний по обладнанню, потужний за характеристиками седан Fiat Linea. Будучи популярним сімейним автомобілем, Fiat Linea неодмінно викличе симпатії і у Вашій сім’ї. Поїздки в цьому автомобілі стануть великим задоволенням для кожного: просторий салон, ергономічні, зручні сидіння, великий простір для ніг.

 

Передні і задні електросклопідйомники і електропривод зовнішніх дзеркал заднього виду входять в базову комплектацію. У Fiat Linea достатньо місця для багажу кожного члена сім’ї. Завдяки багажнику об’ємом в 500 літрів, Вам тепер не доведеться залишати вдома речі які не помістилися. Зручні відділення дозволять Вам розмістити речі так, що кожна з нихбуде легкодоступна.

За більш детальною інформацією звертайтесь до нас, автосалон «Престиж Італ Авто» що знаходиться на вул. Прибузька 44, чи за телефонами (0382) 794-164 або 067-380-95-47.

Довідка про компанію Престиж Італ Авто

Контакти: (0382) 794 164, м. Хмельницький, вул. Прибузька 44
Престиж Італ Авто

Товариство з обмеженою відповідальністю «Престиж Італ Авто» є офіційним дилером марки Fiat та Fiat Professional у Західному регіоні України.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Моделі автомобіля Fiat Linea відмінно зарекомендував себе в Україні
Моделі автомобіля Fiat Linea відмінно зарекомендував себе в Україні

За кілька років продажів в Україні оновлений Fiat Linea довів: цей автомобіль відмінний міський седан з високим рівнем безпеки, базовим оснащенням і доступною ціною.

Fiat Doblo - Авто Року 2016
Fiat Doblo - Авто Року 2016

Нарешті, підведено підсумки 15-го Всеукраїнського рейтингу «Автомобіль року в Україні 2016».

«Престиж Італ Авто» святкує свій перший День народження!
«Престиж Італ Авто» святкує свій перший День народження!

Рік тому, 30 березня, в Хмельницькому відбулось вікриття автосалону офіційного дилера Fiat - ТОВ «Престиж Італ Авто». За такий короткий термін ми досягли поставлених цілей завдяки особливому та індивідуальному підходу до кожного клієнта.