Кросовери SUZUKI готові до твоїх пригод!

ДП «АВТО Інтернешнл», офіційний дистриб'ютор автомобілів та мототехніки SUZUKI в Україні, запрошує пройти тест-драйв кросоверів SUZUKI і придбати автомобіль із повним баком палива!

 

У період з 1 по 30 червня 2016 року, кожен, хто хоче відчути справжній драйв разом з кросоверами SUZUKI, може випробувати їх у дії, записавшись на тест-драйв до офіційного дилера SUZUKI в Харківському регіоні компанії Альфа-М Плюс на пр. Гагаріна, 314-б, по тел.: (057) 703-22-99, 341-40-60, 341-40-61, (067) 703-22-99.

Адже тільки під час перебування за кермом автомобілів SUZUKI можна відчути комфорт, задоволення від водіння і переконатися, що кросовери SUZUKI готові до ваших пригод!

До того ж, кожен, хто стане власником SUZUKI в період акції, отримає повний бак палива*, щоб якомога швидше вирушити в дорогу на своєму новому автомобілі.

SUZUKI володіють унікальними напрацюваннями в класі компактних автомобілів і позашляховиків та не раз довели свою майстерність у виробництві кросоверів і повнопривідних автомобілів. Кожен член сім'ї кросоверів SUZUKI може похизуватися неабияким поєднанням драйву і яскравих емоцій з комфортом і практичністю.

Компактна SUZUKI Vitara належить до B-SUV класу і є рідкісним поєднанням стильного дизайну, позашляхових якостей, безпеки та економічності. Vitara пропонує на вибір як передній, так і повний привід ALLGRIP та механічну або автоматичну коробки передач. Крім того, ця модель дає можливість персоналізувати автомобіль під себе, обравши колірну комбінацію екстер'єру, інтер'єру і додаткові елементи, а сенсорний 7-дюймовий дисплей в салоні полегшує управління мультимедійним обладнанням. Невелика маса (всього 1075 кг) разом із системою динамічної стабілізації обумовлюють високий рівень безпеки та надійності кросовера.

Модифікація SUZUKI Vitara S оснащена турбованим двигуном BOOSTERJET об'ємом 1,4 літра, що робить цей SUV вражаюче потужним, але при цьому приємно економічним. А червона окантовка світлодіодних фар додає погляду агресії і готовності до справжньої швидкості.

Популярний SUZUKI SX4 створений для повсякденної експлуатації, його оцінять активні драйвери, цінителі практичності, любителі далеких подорожей із сім'єю та друзями. Низька витрата бензину (від 5,1 л), система повного приводу ALLGRIP, просторий салон і містке багажне відділення (максимальний обсяг 1269 л), 7 подушок безпеки вже в базовій комплектації – унікальні переваги, які SUZUKI New SX4 пропонує своїм власникам.

Визнаний майстер підкорення бездоріжжя і драйву SUZUKI Grand Vitara – єдиний автомобіль у класі компактних кросоверів, озброєний постійним повним приводом 4х4. Кліренс в 200 мм, інтегрована рама разом із роздавальною коробкою і примусовим блокуванням міжосьового диференціала виводять цей автомобіль із розряду кросоверів у справжні позашляховики.

І звичайно SUZUKI Jimny – перевірений роками простий, економічний і компактний позашляховик завжди готовий до будь-яких випробувань.

Детальніше про акцію і кросовери SUZUKI на сайті дистриб'ютора: www.suzuki.ua та сайті дилера Альфа-М Плюс.

*Акція діє з 1 по 30 червня 2016 року в офіційній дилерській мережі SUZUKI ДП «АВТО Інтернешнл». Під придбанням права на отримання повного бака палива мається на увазі придбання за 1 грн. сертифіката на бензин в кількості 40 літрів для моделей Vitara, Vitara S, SX4, Jimny, Swift та в кількості 60 літрів для моделей Grand Vitara.

Довідка про компанію Альфа-М Плюс

Контакти: (057) 703-22-99, м. Харків, проспект Гагаріна, 314-б
Альфа-М Плюс

Запрошуємо до автосалону Suzuki у Харкові на проспекті Гагаріна, 314-б! З нами вибір легкий, а придбання приємне!
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Автосалон Альфа-М Плюс, Харьков - официальный дилер SUZUKI в Харькове и области - Дилер 2016 года, 2 место!
Автосалон Альфа-М Плюс, Харьков - официальный дилер SUZUKI в Харькове и области - Дилер 2016 года, 2 место!

ДП «АВТО Интернешнл», официальный дистрибьютор автомобилей и мототехники SUZUKI в Украине, озвучил результаты деятельности в 2016 году и обозначил планы развития на текущий год на дилерской конференции.

Новый Suzuki SX4 уже в автосалоне Альфа-М Плюс на пр. Гагарина, 314-Б! Приглашаем на тест-драйв!
Новый Suzuki SX4 уже в автосалоне Альфа-М Плюс на пр. Гагарина, 314-Б! Приглашаем на тест-драйв!

С 1 октября 2016 р. в Альфа-М Плюс стартовали продажи субкомпактного кроссовера Suzuki SX4!

Снижение цен в Альфа-М Плюс на модельный ряд SUZUKI*! Каждому покупателю SUZUKI – полный бак топлива!**
Снижение цен в Альфа-М Плюс на модельный ряд SUZUKI*! Каждому покупателю SUZUKI – полный бак топлива!**

Цены на автомобили Suzuki в автосалоне Альфа-М Плюс - официального дилера Suzuki в Харькове снижены!