Почни ранок з домашньої випічки та запашної кави разом з «Лексус Київ Захід»!

Ми завжди дбаємо про наших Клієнтів і хочемо, щоб Ваш ранок починався тільки з позитивних емоцій! Тому наш дилерський центр приготував для Вас невеличке ранкове свято: скуштуйте запашну каву та домашню випічку, виготовлену нами власноруч, завітавши до нас з 09:00 по 12:00. Це підніме Ваш настрій і дасть заряд бадьорості на весь день. Поки Ви будете насолоджуватися затишною і домашньою атмосферою — ми подбаємо про Ваш автомобіль!

*Пропозиція діє в «Лексус Київ Захід» (вул. Велика Кільцева, 58, с. Софіївська Борщагівка, Київська обл.) з 10.08.2015 р. по 03.09.2015 р.

Довідка про компанію Лексус Киев Запад

Контакти: (044) 507 08 08, м. Київ, ул. Большая Кольцевая, 58 (Софиевская Борщаговка)
Лексус Киев Запад

Лексус Киев Запад — единственный авторизированный 3S дилерский центр в Киеве, предоставляющий весь комплекс услуг в одном месте и выполненный в полном соответствии с самыми последними стандартами Lexus
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Седан LEXUS GS F SPORT ужн в «Лексус Киев Запад»
Седан LEXUS GS F SPORT ужн в «Лексус Киев Запад»

GS 200t В новой модификации FSPORT.

Лексус Київ Захід ЗАПРОШУЄ НА «LEXUS SEDANS DAYS»
Лексус Київ Захід ЗАПРОШУЄ НА «LEXUS SEDANS DAYS»

21-22 травня 2016 року в офіційному дилерському центрі «Лексус Київ Захід» відбудеться «LEXUS SEDANS DAYS» — дні тест-драйву оновлених седанів Lexus ES та Lexus GS.

Новый кроссовер LEXUS RX доступен к заказу в «Лексус Киев Запад»
Новый кроссовер LEXUS RX доступен к заказу в «Лексус Киев Запад»

В официальном дилерском центре «Лексус Киев Запад» с 5 ноября 2015 года открыт предварительный прием заказов на новое поколение легендарного кроссовера премиум-класса Lexus RX.