Відгук Nissan Qashqai 2023 1.5 turbo електро/бензин автоматична

Сергій
Сергій

Украина
Киев

04.05.2024
Nissan Qashqai
Nissan Qashqai

Рік, пробіг: 2023, 600 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.5 turbo електро/бензин
Компл.: Tekna
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Всім привіт. Придбав собі Nissan e-POWER в комплектації Текна. Поки що не багато наїздив, але деякі висновки вже можу робити. Якщо не забуду, то буду доповнювати.

Авто дуже гарне (моя думка) і зовсім не схоже на Кашкай попередніх версій. До цього у мене був Сузуки СХ4 2017 року, механіка. Авто порівнювати не буду так я це різні авто... взагалі різні.

Nissan e-POWER - авто для великого міста де є постійні корки, світлофори і т.п.

Рухаючись на роботу авто в корках використовує в основному АКБ а інколи для підзарядки АКБ використовує двигун якщо рівень зарядки падає до 25%. Двигун 1.6 Турбо на три циліндри вмикається на секунд 30- хвилину, може менше. Тобто в місті ви рухатись будете на АКБ 60-70% і на 40-30% на ДВЗ +-. На трасі це буде десь навпаки.

На разі плюси Nissan e-POWER такі: 190 електричних коней, дуже динамічне авто, можна спокійно обгонити практично все що їде попутно, авто їде постійно на електромоторах, рух без ривків і взагалі безшівно, багато помічників водія, панорама, камери 360 і ще 100 +.

До прикладу якщо заправити Nissan e-POWER на 50 літрів бензину і подібне авто просто на бензині теж на 50 літрів то Nissan e-POWER умовно проїде десь 1000 км а авто з ДВЗ умовно 600 км.

Запитуйте. Буду тут відповім.

Плюси автомобіля:
190 електричних коней, дуже динамічне авто, можна спокійно обгонити практично все що їде попутно, авто їде постійно на електромоторах, рух без ривків і взагалі безшівно, багато помічників водія, панорама, камери 360 і ще 100 +.

Мінуси автомобіля:
Коли авто їде зі швидкістю 40-50 км то все норм, на трасі теж норм а от коли авто стоїть в корку чи взагалі ви вирішили постояти і послухати музон то готуйтесь до того, що коли включиться ДВЗ для підзарядки АКБ, то можна впісятись, тому, що двигун чутно по-перше а по-друге йде тремтіння по корпусу і його теж чутно! Це не звично і думаю пов'язано якраз з тим, що там 3 циліндри, балансування…Мала обзорність в порівнянні з Сузуки: що лобове, що заднє скло менші. Двірники на швидкості 100+ все, що збирають на лобовому скидають на водійське вікно. Вроді теж не критично, але... Додаток NISSANCONNECT SERVICES працює нормально, показує де авто і якщо воно відкрите і якщо хтось поїде на ньому але точно не покаже, що ваше авто забрав евакуатор. У мене забрали авто а додаток показує, що воно і досі стоїть там де залишив…

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Nissan Qashqai 2023

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Stepway22  

Розкажіть будь ласка детальніше про розхід палива ?

ВІДПОВІСТИ  
Nic_nissan_111  

Stepway22, Вітаю. Моя думка, що розхід на такому авто рахувати не правильно. Почнемо з ранку і поїдемо до роботи (25 км). Авто включається (не заводиться) а включається на АКБ і якщо не газувати а їхати до 30 км (виїхати з двору) то я можу проїхати на АКБ 3 квартали потім виїхавши на трасу звісно додаю і включається мотор, але він працює секунд 30 і відключається і якраз його швидкий старт на 30 секунд +- і видає розхід 5 літрів приблизно, але він працює то недовго і за весь маршрут підключається разів 4 +- на приблизна такий же проміжок часу, тому і розхід десь 5 літрів на сотню. Найменший у мене був 4.2 літри на цьому маршруті. Тому вважаю, що тут краще не розхід рахувати, а запас ходу і на мою думку це буде коректніше. На світлофорах авто на АКБ
тому старт-стоп тут відсутній. В пробці при русі до 30 км може їхати на АКБ досить довго, а якщо то ще і накатом і ще й з гірки, то за рахунок рекуперації при приторможуванні можна довго їхати на АКБ. На трасі звісно економія значно менша, тому, що на швидкості, АКБ розряджається швидко, і заряджається також але і двигун частіше працює і довше але не більше хвилин чи півтори. В режимі "ЕКО" не їздив (вмикав пару разів..ну таке , постійно в "Стандарт" по місту і в "Спорті" по трасі. На разі проїхав 1300 км. Висновок: За рахунок швидких і коротких стартів двигуна, розхід складає 4-5,6 літра на сотню при русі в стандартному режимі без тапок в пол. Якщо ж тапок в пол в місті і обганяти всіх, то думаю 6.5 -7 буде.

ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Авто з ДВЗ на 50 л проїде 1200 км. Вітання від С4 на 1,5 DV5))))

ВІДПОВІСТИ  
Nic_nissan_111  

Wert, давайте по місту заміряємо скільки проїде кашкай і С4 якщо Ви з Києва. Два тижні по 50 км кожного дня в пробках через Північний міст (Московський) на Лукянівку потім через Татарку на Поділ і назад таким же макаром. Самому буде цікаво.

ВІДПОВІСТИ  
Nic_nissan_111  

Доповню відгук тут. Що ще погано. В світлу пору дня, коли по місту їдеш, потрібно часто вмикати аварійку, щоб подякувати чемному водію, але тут кнопка аварійки ніяк не виділяється, її просто не видно! Натискаю методом научного тика. З включенням освітлення вона звісно підсвічується і її більш менш видно, але в світлу пору то квест. Клімат як реактивний двигун працює, тому використовую його на самих малих обертах.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Nissan Qashqai

Роман
Украина, Львов
16.10.2023

Обираючи між Tucson, CX30 та Qashqai, зупинився на Qashqai. Маленька знижка в 2% за програмою лояльності від Nissan теж стала приємним бонусом. Я обрав комплектацію Tekna+, особливо зважаючи на те, що читати відгук

Oleksandr_
Украина, Днепр
13.02.2024

Добрий день усім автолюбителям. Вирішив теж залишити відгук, адже це у якійсь мірі допомагає з вибором авто. Я, наприклад, читав відгуки на Інфокарі, і мені здається це допомагає. Отже, про мій екс читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Nissan Qashqai

Nissan Qashqai 2017 Nissan Qashqai 18300$ 2017