На окремі кросовери T-Roc в Україні оголошено спеціальне ціноутворення з вигодою до -9%

Компактні кросовери T-Roc мають стабільну популярність у нас в Україні та Європі, де в минулому році, до речі, зайняли 1 місце за обсягами продажу серед кросоверів з ДВЗ*.

Таким чином, модель продовжує кувати історію власного успіху із безпомилково впізнаваним силуетом після свого оновлення в 2022 році.

З метою додаткового стимулювання продажів цієї весни було оголошено про старт спеціального ціноутворення на автомобілі T-Roc 2023 року в комплектаціях Style, Sport та R-Line, що вже знаходяться на складах в Україні. Пропозиція включає цінову вигоду до -9%, що в фінансовому еквіваленті складає знижки від 70 000 грн до майже 170 000 грн.

Детальніше про модель та ціни

Нагадаємо, кросовери T-Roc в Україні серійно оснащені цифровою панеллю приладів, адаптивним круїзом та іншими асистентами водія ( в тому числі асистентом паркування), бездротовим AppConnect, мультифункціональним шкіряним кермом з підігрівом, двозонним клімат-контролем та іншими опціями.

На складах в Україні можна знайти автомобілі в базових комплектаціях та з вже встановленими на європейському заводі-виробнику додатковими опціями, такими як дизайн-пакет «Black Style», асистент дальнього світла Light Assist, фари IQ.LIGHT (світлодіодна матрична оптика), спортивні сидіння та інше. Є достатній вибір за кольорами, окрім звичайних варіантів в наявності T-Roc в двокольоровому виконанні.

Модель доступна у нас виключно з переднім приводом та двигуном 1.4 TSI з 8-ступ. АКП на 150 к.с. з високим крутним моментом 250 Нм при 1500-4000 об/хв.

Строк дії цінової спецпропозиції обмежено 30 квітня 2024 року або до розпродажу акційних складських автомобілів.

Онлайн-склад T-Roc

Консультація та замовлення в салонах офіційний дилерів Volkswagen «Автодім Атлант»:

  • Автодім Атлант Київ Захід (м. Київ, Вацлава Гавела, 4, 044 391 44 44)
  • Автодім Атлант Київ Схід (м. Київ, Дніпровська набережна, 16, 044 536 9 536)

* За даними організації ACEA

Зображення та комплектація автомобіля наведені для ілюстрації та можуть відрізнятися від наявних у офіційних дилерів Volkswagen на території України, а також можуть містити опційне обладнання, доступне за додаткову плату.

Довідка про компанію Автоцентри «Автодім Атлант»

Контакти: (044) 536-95-36, м. Київ, Дніпровська набережна, 16
Автоцентри «Автодім Атлант»

Автоцентри «Автодім Атлант» в Києві представлено двома автоцентрами: на Вацлава Гавела та на Дніпровській набережній, обидва є офіційними дилерами Volkswagen та вже багато років займають лідируючі позиції в українській мережі бренду.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Новий Touareg:  оголошено ціни, комплектації та старт передзамовлення в Україні
Новий Touareg: оголошено ціни, комплектації та старт передзамовлення в Україні

Touareg, що є флагманом серед кросоверів Volkswagen, отримав в Україні велику популярність в останні роки, коли став безумовним лідером з продажу німецького бренду.

Кросовери T-Roc в Україні змінять двигун та отримають дизайн-пакет «Black Style»
Кросовери T-Roc в Україні змінять двигун та отримають дизайн-пакет «Black Style»

Компактні кросовери T-Roc займають першу сходинку в рейтингу продаж серед кросоверів у першому півріччі 2023 року.

Остання партія позашляховиків Touareg з акційним пакетом опцій Silver
Остання партія позашляховиків Touareg з акційним пакетом опцій Silver

Флагман бренду Volkswagen - позашляховик Touareg вже декілька років має стабільно високий попит в Україні та є однією з найуспішніших моделей бренду в нашій країні з 2021 року.