Зміни оригінальні акумуляторні батареї Toyota з вигодою до 30%

Сучасні автомобілі Toyota здобувають все більше і більше корисних, як для водія, так і для пасажирів електронних систем. Технологічні розробки в автомобілебудуванні дають змогу ще більш легко, впевнено та безпечно керувати транспортним засобом. Окрім того, отримувати від цього максимум задоволення!

Такі системи як:

  • супутникові навігації;
  • Bluetooth;
  • системи налаштування комфорту сидінь та кондиціонування повітря;
  • системи допомоги під час паркування;
  • мультимедійні системи та інші, потребують надійного електроживлення.

Саме тому, для забезпечення оптимальної продуктивності під час керування автомобілем - необхідно використовувати оригінальні акумуляторні батареї, розроблені спеціально для вашого автомобіля Toyota.

Перелік переваг, щодо використання оригінальних акумуляторних великий, до основних відносяться те, що:

  • кожна з моделей акумулятора ідеально підходить до відповідної моделі Toyota, саме тому не потребує додаткових кріплень та проблем з встановленням;
  • діє гарантія 3 роки, без обмеження пробігу**;
  • не потребують додаткового обслуговування;
  • акумуляторні батареї надійні за будь-якої погоди та у будь-яку пору року.

Запрошуємо вас відвідати сервісну станцію Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179, щоб перевірити стан АКБ та за необхідності замінити його на новий. Окрім того, у нас діють вигідні умови на придбання оригінальних акумуляторних батарей зі знижкою до 30%*

* Гарантія розповсюджується на оригінальні акумуляторні батареї Toyota зі структурою каталожного номера 28800-YZZxx, придбані та встановлені в офіційному дилерському центрі Тойота Центр Київ «Автосаміт», за умови щорічної перевірки батареї й електрообладнання автомобіля, а також за умови дотримання вимог експлуатаційної документації.

** Акційні умови з придбання оригінальних акумуляторних батарей діють з 01.01.2024 р. по 30.06.2024 р. в Тойота Центр Київ «Автосаміт» за адресою: Харківське шосе, 179, Київ, 02121, Україна. Записатись на діагностику АКБ, дізнатись актуальні ціни, наявність та інші деталі, Ви можете у операторів колл-центру за телефоном: +38 044 537 54 53 (вартість дзвінків відповідно до тарифів вашого оператора зв’язку).

Довідка про компанію Тойота Центр Київ «Автосаміт»

Контакти: (044) 334-61-56, м. Київ, Харківське шосе, 179
Тойота Центр Київ «Автосаміт»

Тойота Центр Київ «Автосаміт» є частиною Української Автомобільної Корпорації. У 1992 році було створене спільне українсько-японське підприємство «Автосаміт ЛТД», яке першим в державі отримало статус авторизованого сервісу Toyota.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Оригінальні щітки склоочисників Toyota зі знижкою до 30%
Оригінальні щітки склоочисників Toyota зі знижкою до 30%

Пропонуємо Вам подбати про безпеку на дорозі та скористатися вигідною пропозицією до 30% на заміну оригінальних щіток склоочисників.

Зміни оригінальні акумуляторні батареї Toyota з вигодою до 30%
Зміни оригінальні акумуляторні батареї Toyota з вигодою до 30%

Сучасні автомобілі Toyota здобувають все більше і більше корисних, як для водія, так і для пасажирів електронних систем.

Новий Toyota Hilux GR SPORT виходить на український ринок
Новий Toyota Hilux GR SPORT виходить на український ринок

Модифікація GR SPORT піднімає легендарний Toyota Hilux на нові висоти