Зустрічай зиму у всеозброєнні. Вигідна пропозиція на обслуговування автомобілів MITSUBISHI

З 1 грудня 2023 року до 29 лютого 2024 року включно в офіційній дилерській мережі Mitsubishi Motors в Україні діє сервісна акція «ЗУСТРІЧАЙ ЗИМУ У ВСЕОЗБРОЄННІ»* (надалі - Акція). Запрошуємо власників автомобілів Mitsubishi скористатись спеціальною пропозицією на придбання запасних частин, олив та аксесуарів від виробника з вигодою до 20%*.

Зимовий період кидає виклик автомобілям, випробовуючи їх на міцність та справність. Щоб уникнути неприємних сюрпризів на засніжених дорогах, запрошуємо власників автомобілів Mitsubishi завітати до найближчого авторизованого дилера на перевірку у сервісному центрі. Ми подбали про вигідні умови на запчастини, що користуються попитом у зимовий період, щоб автомобілі наших клієнтів залишались справними та готовими до поїздок на будь-які відстані.

ЗАПИС НА СЕРВІС

У межах Акції вартість 1 літра моторної оливи 5W-40 складає від 239 грн**, а ціна оригінальної акумуляторної батареї від Mitsubishi - від 4699 грн**.

ПОВНИЙ ПЕРЕЛІК ЗАПАСНИХ ЧАСТИН, ОЛИВ ТА АКСЕСУАРІВ З ВИГОДОЮ

Обслуговування автомобіля Mitsubishi на офіційному сервісі - запорука його комфортної та тривалої експлуатації за будь-яких умов. Адже ми встановлюємо лише оригінальні запасні частини та аксесуари, які мають ряд переконливих аргументів:

  • офіційну гарантію від виробника (2 роки, без обмеження щодо пробігу);
  • легальне походження зі сплатою всіх податків та митного збору, що допомагають підтримувати економіку країни;
  • наявність сертифікатів відповідності, що підтверджують відповідність запчастин державним стандартам та їх безпечність

Сервіс Mitsubishi - офіційно та надійно!

ЗАПИС НА СЕРВІС

Детальна інформація на сайті

Контакти дилерів Mitsubishi Motors

Телефон «гарячої лінії»:

0-800-50-03-50 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних і мобільних телефонів на всій території України, за винятком окупованих територій, АР Крим та зони проведення ООС).

* Мається на увазі надання спеціальних цін на обмежений асортимент запасних частин і технічних рідин до автомобілів ТМ «Mitsubishi» (акційні товари). Вказана пропозиція діє з 01.12.2023 р. по 29.02.2024 р. вкл. у мережі офіційних дилерів Mitsubishi Motors в Україні (крім тимчасово окупованих територій). Деталі про співвідношення розміру вигоди до попередньої ціни реалізації, перелік акційних товарів та інші умови вказаної пропозиції дізнайтесь на сайті mitsubishi-motors.com.ua. та у консультантів дилерів. Остаточні роздрібні ціни на акційні товари встановлюються дилерами. Вказана пропозиція не є публічною офертою. Офіційний дистриб’ютор автомобілів, запасних частин та аксесуарів ТМ «Mitsubishi» в Україні: ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 04070, м. Київ, вул. Спаська, 30А.

** Ціни розраховані та вказані станом на 1 грудня 2023 р. і є рекомендованими роздрібними. Остаточні роздрібні ціни на акційні товари встановлюються офіційними дилерами. Кількість акційних товарів обмежена на складі.

*** Ціна вказана за 1л

Офіційний дистриб’ютор автомобілів, запасних частин та аксесуарів ТМ «Mitsubishi» в Україні: ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА», 04070, м. Київ, вул. Спаська, 30А.

Довідка про компанію Дилерська мережа Mitsubishi

Контакти: , м. Київ
Дилерська мережа Mitsubishi

ТОВ «ЕМ ЕМ СІ УКРАЇНА» офіційниї Дистрибютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення
Довгоочікувана презентація від Mitsubishi Motors: новий Outlander доступний до передзамовлення

За 20 років в Україні було продано більше 40 000 автомобілів цієї моделі, що робить Outlander впізнаваним позашляховиком на українському ринку.

5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.
5 років гарантії на автомобілі Mitsubishi. Будь впевнений у своєму автомобілі.

Офіційна гарантія 5 років або 100 тисяч кілометрів пробігу* на автомобілі Mitsubishi діє на весь модельний ряд.

Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors
Eclipse Cross 2021: Всеукраїнська онлайн-презентація нового міського кросовера від Mitsubishi Motors

Всеукраїнська презентація нового Mitsubishi Eclipse Cross пройде 27 квітня, о 12.00, на офіційному YouTube-каналі Mitsubishi Motors в Україні. Запрошуємо переглянути презентацію.