Заміна оливи двигуна з вигодою

Заміна оливи двигуна у період з 24 липня по 17 вересня 2023 в усіх дилерських центрах Renault пропонує заміну оливи двигуна з вигодою:

  • олива двигуна зі знижкою до 15%1;
  • фільтри оливи зі знижкою до 20%1;
  • вартість робіт по заміні оливи двигуна з фільтром від 300 грн2

Пропозиція дійсна для всіх автомобілів постгарантійного парку.

Записатися на сервіс

Вартість операції по заміні оливи двигуна для постгарантійних авто:

До вартості операції входить вартість робіт по заміні оливи, необхідна кількість оливи двигуна із допуском RN, фільтр оливи та ущільнююче кільце зливної пробки.

Технічне обслуговування Renault

Додатково, в період з 24 липня по 17 вересня 2023 для всіх автомобілів незалежно від віку діють знижки:

  1. до 20%1 на запчастини:
    • фільтри повітряні, салону, паливні,
    • ремені ГРМ та додаткового обладнання,
    • охолоджуючі та гальмівні рідини
    • інші запчастини для регламентного регулярного ТО;
  2. до 10%1 на роботи із встановлення акційних запчастин.

Розрахувати вартість ТО

Обслуговування на офіційному сервісі Renault - не тільки якісне, а ще й вигідне1!

1 Під вигодою/знижкою/спеціальною ціною мається на увазі знижки до 20% від рекомендованої роздрібної ціни на запчастини для технічного обслуговування автомобілів Renault/Dacia та знижка до 10% на роботи з їх заміни, знижки до 15% на оливи двигуна. Знижки на запчастини та оливи надаються за умови їх встановлення в офіційному дилерському центрі Renault у період дії Акції. Розмір знижки є рекомендованим. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану роздрібну вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану роздрібну вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua

Зазначені розміри знижок та акційна роздрібна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та остаточну акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault.

2 На період Акції рекомендована акційна вартість робіт із заміни оливи двигуна становить:

  • для постгарантійних легкових автомобілів брендів Renault та Dacia – 300 грн з ПДВ;
  • для постгарантійних автомобілів моделей Master та Trafic бренду Renault – 350 грн з ПДВ.

Роботи по заміні оливи двигуна включають зняття/встановлення захисту піддону картера двигуна, злив відпрацьованої оливи та заправку нової оливи із встановленням фільтра оливи та ущільнюючого кільця зливної пробки. У випадку необхідності до вказаної вартості може бути додана вартість інших невід’ємно пов'язаних послуг (наприклад, додаткові необхідні робити для зняття пошкодженого захисту двигуна), про перелік та вартість яких виконавець зобов'язаний попередити Учасника Акції до початку виконання робіт.

3 Вказані ціни є рекомендованими і можуть відрізнятися від остаточної ціни, що пропонується дилером Renault в Україні. До вказаної вартості включено акційну вартість робіт по заміні оливи для постагарантійних автомобілів, акційну вартість оливи двигуна Motrio, фільтра Value+ та ущільнюючого кільця зливної пробки. Для отримання інформації по остаточній ціні звертайтеся до офіційних дилерів Renault в Україні. Рекомендовані роздрібні ціни вказані станом на 24.07.2023.

Знижки за програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не сумуються зі знижками за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.

Кількість акційних запчастин обмежена.

Пропозиція діє з 24.07.2023 до 17.09.2023р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній українським органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій).

Довідка про компанію Кий Авто Центр - Renault

Контакти: (044) 536-96-99, м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 16а
Кий Авто Центр - Renault

Компания «Кий Авто» - официальный дилер Renault в Украине, работает на украинском рынке с 1996 года.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків
Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків

З 17 липня по 18 вересня у всіх дилерських центрах Renault пропонується придбати аксесуари для транспортування та захисту з вигодою до 20%

Вік має значення - програма лояльності для власників автомобілів Renault/Dacia.
Вік має значення - програма лояльності для власників автомобілів Renault/Dacia.

Вік має значення - програма, яка дозволить вам бути повністю впевненим в якості обслуговування вашого автомобіля, забезпечить гарантію використання лише оригінальних та омологованих запасних частин, допоможе зберегти автомобіль в ідеальному стані на довги

Салон RENAULT Кий Авто працює дистанційно
Салон RENAULT Кий Авто працює дистанційно

Шановні Клієнти! Раді повідомити, що дилерський центр Кий Авто знову працює для вас.