Встигни освіжити свій SUZUKI!

В дилерському центрі Харків Suzuki «Альфа-М Плюс» на пр. Гагаріна, 314-б розпочато сервісну компанію «Чисте повітря» від ДП "АВТО Інтернешнл" для власників автомобілів SUZUKI.

 

У період з 11.05.2021 по 30.06.2021* власники автомобілів SUZUKI мають можливість замовити виконання роботи по заміні фільтра кондиціонера зі знижкою 20%** і придбати фільтр кондиціонера за спеціальною ціною***.

Бездоганна робота системи кондиціонування необхідна саме в спекотний час, щоб відчувати себе комфортно і дихати свіжим повітрям. Під час регулярного користування системою кондиціонування пил, вода, комахи, зміна температури та інші зовнішні чинники впливають на якість її роботи та в подальшому можуть знизити її ефективність.

Важливо вчасно виконувати роботи з профілактики та очищення системи контролю температури в салоні - особливо за таких ознак, як відсутність ефекту охолодження, нехарактерні шуми при ввімкненні/вимкненні системи і у робочому режимі, неприємні запахи, які є ознакою забруднення системи - причиною цього є бактерії/грибки, пліснява та інші забруднювачі, які потрапляють у салон через повітря. Тому дуже важливо слідкувати за станом кондиціонеру в автомобілі – перевіряти його роботу та своєчасно змінювати фільтр салону.

Для отримання більше детальної інформації про строки та умови проведення сервісної кампанії та акційних пропозицій SUZUKI звертайтесь до спеціалістів авторизованого сервісного центру SUZUKI Альфа-М Плюс на пр. Гагаріна, 314-б та за тел. (057) 721-22-99, 341-40-62, (067) 503-22-99.

* кампанія проходить в період з 11.05.2021 по 30.06.2021, та за умови наявності акційних фільтрів кондиціонеру на складах офіційного дилера Suzuki в Харкові «Альфа-М Плюс» на проспекті Гагаріна, 314-б та Дистриб’ютора.

** знижки 20% діють на роботи по заміні фільтра кондиціонера.

*** під спеціальною ціною мається на увазі знижка 20% на фільтри кондиціонерів.

Довідка про компанію Альфа-М Плюс

Контакти: (057) 703-22-99, м. Харків, проспект Гагаріна, 314-б
Альфа-М Плюс

Запрошуємо до автосалону Suzuki у Харкові на проспекті Гагаріна, 314-б! З нами вибір легкий, а придбання приємне!
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Автосалон Альфа-М Плюс, Харьков - официальный дилер SUZUKI в Харькове и области - Дилер 2016 года, 2 место!
Автосалон Альфа-М Плюс, Харьков - официальный дилер SUZUKI в Харькове и области - Дилер 2016 года, 2 место!

ДП «АВТО Интернешнл», официальный дистрибьютор автомобилей и мототехники SUZUKI в Украине, озвучил результаты деятельности в 2016 году и обозначил планы развития на текущий год на дилерской конференции.

Новый Suzuki SX4 уже в автосалоне Альфа-М Плюс на пр. Гагарина, 314-Б! Приглашаем на тест-драйв!
Новый Suzuki SX4 уже в автосалоне Альфа-М Плюс на пр. Гагарина, 314-Б! Приглашаем на тест-драйв!

С 1 октября 2016 р. в Альфа-М Плюс стартовали продажи субкомпактного кроссовера Suzuki SX4!

Снижение цен в Альфа-М Плюс на модельный ряд SUZUKI*! Каждому покупателю SUZUKI – полный бак топлива!**
Снижение цен в Альфа-М Плюс на модельный ряд SUZUKI*! Каждому покупателю SUZUKI – полный бак топлива!**

Цены на автомобили Suzuki в автосалоне Альфа-М Плюс - официального дилера Suzuki в Харькове снижены!