Продажі KIA Sportage перевищили 5-мільйонний рубіж

Історичний результат досягнутий в рік 25-го ювілею моделі. KIA Sportage уперше вийшов на ринок в 1993 році. І з того часу клієнтам було запропоновано вже 4 покоління цього компактного кросовера. «Ми пишаємося тим, що наш бестселер подолав цей історичний рубіж, - каже виконавчий віце-президент KIA Motors з глобальних операцій Хо Сун Сон (Ho Sung Song), - з 1993 року Sportage перетворився в еталонну модель в сегменті компактних SUV, і саме його успіх ліг в основу створення різноманітної і продуманої лінійки кросоверів KIA, яка в майбутньому буде тільки розширюватися, поповнюючись новими моделями».

 

У 2016 та 2017 роках Sportage зумів випередити KIA Rio в боротьбі за статус світового бестселера марки. Упевнені продажі Sportage в січні і лютому 2018 року (показники становили 36 632 і 32 930 автомобілів відповідно) також внесли свій вклад в досягнення історичного результату. Уперше KIA Sportage був представлений широкій публіці на Токійському автосалоні 1991 році, запропонувавши покупцям нову для того часу концепцію «міського кросовера». Саме він окреслив основні риси, якими повинен володіти компактний, практичний SUV, що підходить для використання в найрізноманітніших умовах. Перше покоління Sportage стало для свого часу справжнім хітом продажів: за період його випуску було реалізовано понад півмільйона автомобілів. Світові продажі другого покоління Sportage склали 1 223 776 одиниць, випуск цього покоління тривав 7 років. Третє покоління моделі подолало мільйонну позначку всього за 4 роки, а на шостий рік випуску дозволило Sportage досягти сумарного обсягу продажів в 2 мільйони екземплярів.

Поточне, четверте покоління Sportage отримало сміливий, прогресивний дизайн, при цьому пропонуючи ще більш високий рівень практичності і комфорту, зручності в експлуатації і оснащеності системами безпеки. Лінійка двигунів і трансмісій забезпечує найвищу ефективність і відмінні динамічні характеристики, які відповідають очікуванням широкої аудиторії покупців. Яскравий дизайн історично є однією з сильних сторін KIA Sportage. І третє, і четверте покоління моделі стали лауреатами престижних дизайнерських премій iF Design і red dot. На додаток до цих успіхів, KIA Sportage в 2017 році був удостоєний вищого рейтингу безпеки за результатами випробувань Страхового Інституту Безпеки на Дорогах США (IIHS).

Четверте покоління стало найуспішнішим за всю історію моделі: мільйонний автомобіль був проданий в січні 2018 року, всього через 29 місяців після старту його продажів. Успішність моделі також підтверджена безліччю престижних нагород.

Sportage третього покоління перевершив усіх конкурентів в ході довгострокового тесту протяжністю 100 000 кілометрів, який був проведений авторитетним німецьким журналом Auto Bild. Автомобіль пройшов випробування без єдиної поломки або відмови і отримав максимально можливий підсумковий бал у цьому тесті. Більше того Sportage третього покоління зайняв перше місце за надійністю та за версією експертів Auto Motor und Sport, що було підтверджено за підсумками довгострокового тест-драйву, який імітував дворічний термін експлуатації, в ході якого автомобіль пройшов 100 000 км по різним типам покриттів.

Четверте покоління Sportage стало переможцем в сегменті компактних SUV за підсумками дослідження надійності автомобілів VDS (Vehicle Dependability Study) в Німеччині, проведеним компанією J.D.Power.

До 30 травня Ціни на автомобілі Kia Sportage 2017 та Kia Cee'd 2017 знижені! Вигода на повну потужність! Придбати авто можна в Автоцентрі на Столичному

Довідка про компанію KIA Автоцентр на Столичном

Контакти: (044) 492-69-60, м. Київ, Киев, Столичное шоссе, 90
KIA Автоцентр на Столичном

«Автоцентр на Столичном» является подразделением Корпорации «УкрАВТО» и на сегодняшний день уже более 15 лет занимает одну из лидирующих позиций на автомобильном рынке Украины по продаже автомобилей.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Рестайлинговая версия KIA Stonic - уже в продаже!
Рестайлинговая версия KIA Stonic - уже в продаже!

Обновленный дизайн, еще более впечатляющий перечень опций и обновленная линейка силовых агрегатов- все это предлагается по привлекательной цене от 16 900 евро. Купить Стоник можно в Автоцентре на Столичном.

KIA презентовал улучшенную версию кроссовера Stonic
KIA презентовал улучшенную версию кроссовера Stonic

Несмотря на то, что дизайн интерьера и внешнего вида не сильно изменился, компания предложила владельцам авто больше настроек под индивидуальные требования.

KIA Sportage стал безоговорочным лидером продаж среди новых автомобилей в Октябре!
KIA Sportage стал безоговорочным лидером продаж среди новых автомобилей в Октябре!

В общем владельцами новенького KIA Sportage за 10 месяцев 2020 стали 4100 украинцы.