ДВА МІСЯЦІ ОСІННЬОЇ ДІАГНОСТИКИ RENAULT З ВИГОДОЮ

Арма Моторс повідомляє про запуск осінньої сервісної кампанії, яка триватиме з 25 вересня по 25 листопада 2017 року. Спеціальна сервісна пропозиція надає можливість виконати діагностику автомобіля за фіксованою ціною 99 грн*, а також придбати запасні частини зі знижкою до 25%.

 

У період сервісної акції всім клієнтам MY RENAULT пропонується виконати комплексну діагностику найважливіших систем автомобіля за фіксованою ціною 99 грн., яка включає в себе:

  • діагностику підвіски (в т.ч. залишкової товщини гальмівних колодок і дисків);
  • діагностику стану шин (в т.ч. залишкової глибини протектора і стан шин);
  • перевірку рівнів робочих рідин, а також щільності гальмівної і охолоджуючої рідини;
  • діагностику акумуляторної батареї (АКБ).

Окрім вигідної діагностики в період акції власники автомобілів Renault зможуть придбати зимову рідину склоомивача об'ємом 5 л за акційною ціною 200 грн*, а також отримати знижку до 25% на запасні частини (для всіх клієнтів).

Клієнти, які обслужать свій автомобіль в акційний період (з 25 вересня по 25 листопада 2017 року) на суму від 2 000 грн. і є користувачами сервісу My Renault, отримають в подарунок карту Renault Assistance+.

Renault Assistance+ - розширена допомога на дорозі для автомобілів. Послуги Renault Assistance+ для власників сервісної картки надаються безкоштовно, цілодобово, на всій території України, крім окупованих територій і зони проведення АТО.

Власники автомобілів Renault, які взяли участь в акції і зареєстровані в My Renault, автоматично стануть учасниками розіграшу цінних призів з асортименту Renault Boutique.

Арма Моторс нагадує, що для автомобілів віком понад 5 років (починаючи з 2011 р. випуску) на постійній основі діє програма лояльності, в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, клієнти отримують знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також роботи по їх установці. В період дії акції «Осіння діагностика» для таких клієнтів актуальні вигідні умови по запасним частинам Motrio.

Щоб отримувати максимальну вигоду при обслуговуванні автомобілів Renault, рекомендуємо їх власникам зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії Renault.ua або на сайті.

Умови акції діють як для фізичних, так і для юридичних осіб. Компанія «Рено Україна» залишає за собою право на зміну тарифу на запасні частини протягом акції при збереженні рівня акційних знижок.

Чекаємо на вас.

Щиро, команда Арма Моторс

Ми працюємо для вас з 08:00 до 20:00, без вихідних, за адресою: Кільцева дорога, 18.      

Якщо у Вас виникли будь-які запитання, телефонуйте - 044 490 23 00

*Знижки поширюються тільки для клієнтів, зареєстрованих в системі My Renault.

Довідка про компанію «АРМА МОТОРС»

Контакти: (044) 490-23-00, м. Київ, Кольцевая Дорога, 18
«АРМА МОТОРС»

Дилерський центр «АРМА МОТОРС» має довгу та цікаву історію. За 10 років свого існування на автомобільному ринку компанія стала лідером з продажу і сервісного обслуговування автомобілів Renault.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS
Стань власником лімітованої версії RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS

У Арма Моторс в травні 2017 р. стартували продажі лімітованої серії Renault Logan MCV Stepway Cross.

Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО
Пройди тест з RENAULT MEGANE і дізнайся який ти СЕО

В рамках запуску легендарного автомобіля Renault Megane седан, продажі якого стартували в квітні 2017 р., Арма Моторс пропонує захоплюючу активацію «Який ти СЕО».

Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс
Презентація нової моделі Renault Megan седан в Арма Моторс

В період з 7 по 9 квітня 2017 р. Арма Моторс запрошує всіх до себе в гості, щоб познайомитися з новинкою - автомобілем Renault Megane седан, пройти тест драйв і виграти фотосесію від Renault.