23 0

#ЩоПочому: DS4 вражає ЦІНОЮ. Преміум за «недорого»

23 0

DS4 нарешті дістався до України. Найбільш фешенебельний француз вже в наявності у дилерів Бренду одразу в двох виконаннях.

3601 Джерело: InfoCar.ua 15 лют. 2023
DS 4 2021
DS 4
дізнатися більше на InfoCar.ua:
от $34.000
Показати коментарі
Коментарі

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
max_cn  

В перспективі 1-2 років планую оновити своє авто, купивши щось за ~$35000.
Хочеться максимально універсальне, при тому не дуже велике, бо більшу частину часу їжджу у Києві і сарай в таких умовах буде не дуже зручним як при паркуванні, так і при швидкому переміщенні містом. Більше 3х пасажирів у салоні також не буває.

Тож для мене 4.4м довжини, це щось дуже близьке до золотої середини, на яку я орієнтуюся.
430л багажник також досить нормальний розмір для моїх потреб. Від більшого не відмовився би, але зараз у мене 374л і +- вистачає.
Непоганий кліренс.
Подивився вартість ТО - приємно здивували ціни, є непреміальні моделі інших виробників у цій ціновій категорії, у яких ТО коштує мінімум не дешевше!
Матричні фари також приємна річ в такому бюджеті.
Ну і можливість отримати преміальний салон мені імпонує, якщо ціна входить в мій бюджет.

А от чого мені не вистачає в DS 4 це:
- головний для мене недолік - немає повного приводу навіть опціонально, а я влітку їжджу на Десну, восени часто буваю у лісі, ну і взимку від нього буває користь
- у огляді Ярослав каже, що це автомобіль більше про комфорт, ніж про кермування - я віддаю перевагу автомобілям, які і можуть їхати швидко, і налаштуванням підвіски та керма провокують швидку і маневрену їзду
- 8.8с до сотні не такий вже й поганий результат, але після 20 місяців за кермом авто яке їде трошки довше 7, це вже помітна різниця. Тим не менше, я би пережив цей пункт, якби не було 2х попередніх.
Ще було смішно слухати про можливість економити з дизелем, який зовсім не їде на авто від $33000.

Жаль, але в мій short list DS 4 зараз не може потрапити.

+2ВІДПОВІСТИ  
Богдан Ващишин  

Думаю Cupra Formentor Вас би зацікавила=) Шкода що їх зараз не продають і ціна там трохи вища і по комфорту думаю вона не топ, але по емоціях думаю буде топ=) хоча шумка думаю буде краща ніж в Кони=)

+1-1ВІДПОВІСТИ  
max_cn  

Богдан Ващишин, "по комфорту думаю вона не топ" - так отож, Ярослав каже, що для задніх пасажирів Купра не дуже комфортна https://youtu.be/_513UwkIxEQ?t=1242 , а мені постійно доводиться возити двох пасажирів позаду.
Насправді, погоджуюсь, що цей автомобіль міг би дарувати адреналінові емоції, та 310 коняк, то вже перебор. Мені моїх поточних 198к.с. вистачає навіть в еко режимі .
Ну і при ціні від $43 000 жаба задавила би мене віддавати кожен рік на КАСКО під $2000 (я беру з 0% франшизою), тому й шукаю авто в меншому бюджеті, ідеально вкластися в $35000. В цю ціну є досить швидкі і технологічні варіанти з повним приводом, щоб був універсальний автомобіль для не дуже великої сім'ї, який буде приносити задоволення від водіння, буде комфортним для пасажирів і який впевнено довезе до умовного гирла Десни.

Шумку, до речі, дійсно захотілося трохи покращити проти поточної - коли їдеш по асфальту, де пройшла гусенична техніка, чутно не приємний гул. Зараз лікується гучнішою музикою . Хоча шумку, при бажанні, виправити в наш час не дуже складно, було б бажання.

Тож Купра, поки що, нічого не втратила, пішовши з нашого ринку. Тим більше, причина, з якої вони це зробили, якась надумана. Я знаю як локалізовуються продукти під інші мови - там витрати на кожну нову менше вартості одного автомобіля! Так що, було б бажання .

+1ВІДПОВІСТИ  
Богдан Ващишин  

max_cn, там є TSI 2,0 л, 190 к.с. (140 кВт), DSG-7, 4Drive який дешевший=) В Європі продають з 1.5 TSI=) ціна мала б бути приємнішою=) я колись Kona також розглядав для покупки=) класна запальничка=) але взяв кашкая 1.3 варіатор 150 коней. Він трошки більший і багажник в нього більший, що мені було критично важливо зараз. Але так як і Ви вже приглядаюсь до наступної покупки=) Бо чесно кажучи дуже важко шось підібрати коли бюджет обмежений і вибір авто досить великий=) На рахунок потужності автомобіля, то цілком з Вами згоден. Для поїздок на кожен день мені достатньо 9.2 до сотні, хоча я переважно плавніше їзджу і там точно не 9.2=) але при обгонах потужності достатньо, тому все ок=) зацінив в кашкая системи безпеки, то в майбутньому вже буду шукати авто з такими самими=)

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
Whiteheaven 70  

Не говоря уже о том, что АКПП ATN8, установленой здесь, требуется ИМЕННО СПЕЦИАЛИЗИРОВАННОЕ обслуживание, как и дизелю DV5RC, где наблюдается шильдик BluHDI!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація