Nissan Qashqai
Acenta 2022
1.3 (140 к.с.) MT
Куплений в 2023 новим
+1
Володимир 54 року, Украина, Киев. раніше їздив на Ford B-Max, Ford Kuga.

Купив новий Кашкай, бо, сподобалась зовнішність, була відносно непогана акційна ціна, та відносно повноцінна комплектація як на авто цього класу. В Кашкаї є все що потрібно водієві для повноцінного безпечного руху по дорогам України!

Кому сподобалось це авто?

Обговорення автомобіля

Богдан Ващишин  

Які у вашого кашкая витрати палива? Цікаво наскільки менші в порівнянні з звичайним бензином. У мене середні зараз 8 літрів. Це за 4 тис км пробігу, 60% яких по місту. На трасі в еко режимі на круїзі з швидкістю менше 100км витрати палива 5л/100м. В стандартному режимі на цій самій дорозі 5.5л/100км. Ну а по місту витрати важко порахувати, так як поїздки короткі. Але одного разу проїхав біля 20 км по місту з середнім трафіком то по бортовому писало 8.9 л/100. І ще питання чи у вашого кашкая не повідклеювались карти дверей? бо й мене на двох дверках трошки відклеялись( кажуть, що це у всіх нових кашкаях така проблема( по гарантії усувають, але я ще не їздив

+1ВІДПОВІСТИ  
Власник  

Доброго дня! Про витрати, думаю, ще зарано говорити, після обкатки.. На сьогодні в змішаному режимі показує 6,8. але в мене траса 60%.. Карти дверей поки що на місті, а хіба вони не на кліпсах держаться?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація