Mazda 6 Combi
Touring 2018
2.0 (165 к.с.) AT
Куплений в 2019 новим
Проданий в 2022 (+53000 км)
+2
Yuri Hlieviy 42 року, Украина, Киев. Їздить на Volkswagen Touareg, Citroen C3, ранее - Daewoo Sens, KIA Ceed, KIA Ceed, Peugeot 107.

Взагалі вибір в наших широтах універсалів просто печальний, всі наші імпортери вирішили що у нас таке не купують (хоча подивіться, для прикладу, скільки у нас меганів універсалів їздить, які офіційно до нас ніколи не завозились) Оскільки був в черговий раз націлений на універсал і щоб більший ніж кіа сід, то вибір фактично звівся до мазди 6 і фольксваген пасат, паралельно поїхав на субару форестер, СХ-5, приглядався навіть до тігуан олспейс. Але субару шумно, хоча у всьому іншому дуже ок. СХ-5 унило, і торпела в моделі як і в попередньої шістки.. ну такоє. Олспейс подобався акційний голубий, але відсутність підігріву керма і просто неможливість отримати датчики сліпих зон на цій моделі впринципі, при її ціні не акційній майже 1,5кк виглядають дивно. Чому мазда? Насправді мабуть до останнього дня був впевнений що візьму пасата. Порівнювати комплектації мазди і пасату мабуть особливого сенсу нема, націлений був на варіант в обвісі Р-дизайн, який по всьому буде вищий на дві голови мазди, звісно це авто коштує майже як дві мазди. Але інших універсалів у нас просто нема. Плюс теперішній пасат доживає свої останні місяці, мабуть, зникли два кольори саме які я хотів купувати: крімзон ред, а потім і голубий, брати авто в унилих кольорах ніякого бажання не виникало. Читав і думав ще про мерседес С-klasse estate, але відгуки якісь не зрозумілі кажуть на поганих дорогах все дуже печально і дуже жорстко плюс багато наріканнь на глюки всіх можливих девайсів і навіть підвисання коробки. А перемогла банальна цікавість, кажуть що після європейців на японців не пересядають, а хотілось заради цікавості все-таки спробувати японця, після корейців, тому вирішив на наступні 2-3 роки взяти мазду, щоб скласти власну думку чи дійсно європейці кращі. Звісно знаючи питання до мазди по шумці замовив з салону додаткову шумку всього днища і дверей. Ну і мазду, на відміну від багатьох авто, що завозять до нас, можна купити в червоному, не дивлячись на свій вік що вже наближається поступово до 40 я досі люблю яскраві речі.

Куди подівся автомобіль?поїхала по трейдину на обмін

Кому сподобалось це авто?

Обговорення автомобіля

Maximiliano7  

Классный автомобиль. Жаль, что к нам везут в единственной комплектации и с одним, самым слабым, мотором. Так бы серьёзно рассматривал к покупке.
У сестры 2017 гв Мазда 6. Мне очень нравится машина. Тоже, кстати, красного цвета. Недавно поцарапала и, когда привезли маляру, тот был в ужасе. Соул ред кристал - головная боль маляра

ВІДПОВІСТИ  
Власник  

Maximiliano7, двигуна дійсно хотілось би трішки більше і восновному на трасі в тянучках, коли хочеться швидко з 20-30 підірвати до 130, шум є і розгон вродь є, але в натяг. З іншого боку там і ціна буде вже інша. Загалом якість салону дійсно на високому рівні, авто подобається. Фарба - погана, за 1к км по капоту видно сколи, прийшлось затягнути в плівку

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація