Програма лояльності для власників Nissan

Ми цінуємо Вашу лояльність і вдячні, що ви обрали інноваційний автомобіль Nissan.

В знак нашої вдячності - ми оновили пропозиції програми лояльності Nissan.

 

Програма лояльності розроблена виключно для власників автомобілів Nissan. Основна мета програми — допомогти скористатися Вам усіма перевагами від володіння автомобілем Nissan.

Спеціальні умови на придбання нового авто

Якщо Ви або ваші найближчі родичі є власниками автомобіля марки Nissan, Ви маєте можливість отримати додаткову знижку на придбання нового автомобіля.

Розмір знижки на Nissan X-Trail:

  • -1% від рекомендованої ціни нового автомобіля*

*Наведені умови розповсюджуються тільки на автомобілі в комплектації Tekna, не враховуючи вартість фарби металік, комплекту килимків та набору автомобіліста.

Розмір знижки на Nissan Qashqai, Leaf та Juke:

  • -3% від рекомендованої ціни нового автомобіля**

**Наведені умови розповсюджуються на всі комплектації, окрім комплектації Visia, не враховуючи вартість фарби металік, комплекту килимків та набору автомобіліста.

Умови програми лояльності:

  • Учасником програми може бути Фізична особа або Приватний Підприємець, що володіє автомобілем Nissan раніше придбаним в офіційній дилерській мережі.
  • Даною пропозицією також може скористатися найближчий родич (батьки, діти, чоловік, дружина) власника автомобіля марки Nissan (за умови надання підтверджуючих документів).
  • Ви повинні бути власником автомобіля марки Nissan на момент звернення до офіційного дилера Nissan у рамках програми.
  • Автомобіль Nissan, що належить Вам на момент оформлення заявки за програмою лояльності, має бути придбаний новим у офіційного дилера марки Nissan в Україні.
  • Ваш наступний автомобіль марки Nissan має бути придбаний новим у офіційного дилера марки Nissan в Україні.
  • Ваш новий автомобіль Nissan має бути придбаний або замість колишнього, або як другий (третій і т.д.) автомобіль на сім'ю.
  • Надання фотокопії технічного паспорту на придбаний автомобіль є обов’язковим документом для верифікації дистриб’ютором продажу за програмою лояльності.

Необхідні документи:

  • Копія паспорта.
  • Копія свідоцтва про реєстрацію ТЗ.
  • У тому разі, якщо Ваш попередній а/м був придбаний найближчим родичем (діти, батьки, чоловік, дружина), комплект документів має бути доповнений копією документа, що підтверджує Вашу спорідненість.

ВАЖЛИВО

  • Кожен клієнт, який бажає скористатися програмою лояльності, може придбати не більше 2 (двох) автомобілів протягом одного фінансового кварталу Nissan.
  • Умови даної програми лояльності можуть застосовуватися спільно з діючою програмою лояльності по кредитуванню Nissan Financial Services.

Програма лояльності на обслуговування Nissan

Програма лояльності на обслуговування Nissan розроблена для власників та користувачів автомобілів Nissan. Основна мета програми - допомогти Вам скористатися усіма перевагами володіння та користування автомобілем Nissan.

Відповідно до Програми лояльності, зареєстровані учасники в You+Nissan можуть отримати знижки на технічне обслуговування та ремонт, а також оригінальні запасні частини, оливи та аксесуари Nissan.

Розмір знижки:

  • Знижка 15% на оригінальні запасні частини, оливи та аксесуари Nissan.
  • Знижка 15% на роботи з технічного обслуговування та ремонту.

Умови програми лояльності:

  • Обов’язкова реєстрація на порталі You+Nissan.
  • Діє тільки для автомобілів старше 3-х років.

Наше переконання — Ви та Ваш автомобіль заслуговуєте на відмінне обслуговування!

ДЕТАЛЬНІШЕ (PDF)

РЕЄСТРАЦІЯ В YOU+NISSAN

Програма лояльності NISSAN FINANCIAL SERVICES

Ви можете придбати новий автомобіль Nissan у кредит з процентною ставкою на 2% нижче порівняно зі спеціальними умовами програми, якщо купується другий або наступний автомобіль Nissan.

Таким чином, Вам не обов'язково чекати, коли вартість автомобіля зрівняється з Вашими фінансовими можливостями.

ЗАВАНТАЖИТИ (PDF)

Компанія ТОВ "Ніссан Мотор Україна" залишає за собою право без попереднього повідомлення змінювати умови програми лояльності, зазначені на сайті. Для отримання актуальної інформація звертайтеся в автосалон.

* Ви можете отримати кредит за програмою Nissan Financial Services для придбання автомобіля Nissan на наступних умовах: максимальний строк кредиту – 84 місяців, перший внесок – від 10% від вартості автомобіля, максимальна сума кредиту – 2 600 000 грн, процентна ставка – від 0,01% річних, одноразова комісія банку за видачу кредиту – 1,9% від суми кредиту, комісія за операції в Державному реєстрі обтяжень рухомого майна – 750 грн. Реальна процентна ставка становить від 22,7% річних (розрахована виходячи із строку кредитування 24 місяці за процентною ставкою 3,99% річних, перший внесок – 10% від вартості авто, ануїтетний графік погашення, страхування КАСКО – 6,2%, страхування життя і здоров’я позичальника – 2,99% від суми кредиту, разова комісія за видачу кредиту – 1,9% від суми кредиту). Фактичне значення реальної річної процентної ставки за кредитом буде залежати від індивідуальних умов кредитування (суми кредиту, строку, спеціальних умов за продуктом тощо). Кредит надається у відділеннях Банку на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення військової операції під керівництвом Об’єднаних сил. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнайтесь на сайті www.credit-agricole.ua. Кредитує АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК». Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011. Реєстраційний №149 в Державному реєстрі банків. Замовником реклами кредитних послуг є АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК».