Знижки* на ТО для вашого Renault

З 15 липня до 09 вересня 2021 року

 

В рамках Акції клієнтам пропонується:

  • Виконати технічне обслуговування зі знижками до 30% на запасні частини та 10% на роботи по їх заміні;
  • Отримати знижки до 15% на моторні оливи
  • Отримати знижки до 30% на комплекти ременів ГРМ та додаткового обладнання;
  • Придбати дезінфікуючий аерозоль для салону автомобіля за акційною ціною 369 грн з ПДВ.;

Записатися на тест драйв

В період Акції клієнти можуть взяти участь в розіграші призів**:

  • комплект коліс в зборі
  • 2 комплекти зимових шин

Призи розігруються серед клієнтів:

  • які в період Акції зареєструються онлайн на сервіс через «Калькулятор ТО»
  • виконають у офіційного дилера Renault «будь-яке регламентне ТО» або операцію із «заміни оливи двигуна та фільтра», або «заміни к-ту ременя ГРМ».

записатися на сервіс через калькулятор ТО

*під знижками маються на увазі знижки до 30% від роздрібної ціни на запчастини для технічного обслуговування автомобілів Renault та знижка до 10% на роботи з їх заміни, знижки до 15% на моторні оливи, знижки до 30% на комплекти ременів ГРМ. Знижки на запчастини та оливи надаються за умови їх встановлення в офіційному дилерському центрі Renault у період дії Акції. Перевірити належність деталі до акційного асортименту, звичайну рекомендовану вартість (до надання знижки) та акційну рекомендовану вартість за артикульним номером запасної частини можна на сайті: www.parts.renault.ua. Рекомендована роздрібна акційна ціна дезінфікуючого аерозолю для салону автомобіля складає 369 грн з ПДВ. Зазначені розміри знижок та акційна вартість запчастин та робіт є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Про встановлені дилерами знижки та акційну вартість робіт та запчастин дізнавайтесь безпосередньо в дилерських центрах офіційної дилерської мережі Renault. Акція діє з 15.07.2021 до 09.09.2021 року в офіційній дилерській мережі Renault на території України (крім тимчасово окупованих територій).

** Під призами маються на увазі: комплект коліс в зборі (4 литих диска з центральними ковпачками і ніпелями, на яких встановлені збалансовані зимові шини Nokian), комплект зимових шин. Призи Акції розігруються серед власників автомобілів RENAULT, які виконали умови участі в Акції: записалися на сервіс в Сервісний центр за допомогою електронної онлайн форми «Калькулятор ТО» за посиланням: www.renault.ua/maintenance/maintenance-calc.html; за результатами запису через електронну онлайн форму «Калькулятор ТО» звернулися до Сервісного центру протягом Періоду дії Акції та виконали там операції із заміни моторної оливи та фільтра оливи, або комплекту ременя ГРМ, або провели будь-яке регламентне ТО, що передбачено інструкцією із експлуатації автомобіля. Якщо Учасник провів будь-який інший ремонт, який не зазначено вище, такий Учасник не отримує право на участь у розіграші Призів Акції. Дата визначення Переможців – 22 вересня 2021 року. У випадку змін інформація буде розміщена на сайті www.renault.ua. В разі обмеження можливості участі в Акції у зв’язку із введенням обмежень пересувань з метою забезпечення боротьби із поширенням з Covid-19, строк Акції може бути продовжений та дата розіграшу перенесена, про що Організатор повідомить на своєму сайті www.renault.ua. Якщо зазначені обмеження будуть повністю зняті, строк розіграшу Призів відбудеться не пізніше 30 днів з моменту дати закінчення Акції. Про визначення дати розіграшу Призів буде повідомлено на Інтернет-сайті Організатора www.renault.ua.

Детально про умови та місце проведення Акції, в тому числі умови отримання призів та заохочень Акції (вигоди), дізнавайтесь на сайті www.renault.ua.

Довідка про компанію Кий Авто Центр - Renault

Контакти: (044) 536-96-99, м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 16а
Кий Авто Центр - Renault

Компания «Кий Авто» - официальный дилер Renault в Украине, работает на украинском рынке с 1996 года.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків
Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків

З 17 липня по 18 вересня у всіх дилерських центрах Renault пропонується придбати аксесуари для транспортування та захисту з вигодою до 20%

Вік має значення - програма лояльності для власників автомобілів Renault/Dacia.
Вік має значення - програма лояльності для власників автомобілів Renault/Dacia.

Вік має значення - програма, яка дозволить вам бути повністю впевненим в якості обслуговування вашого автомобіля, забезпечить гарантію використання лише оригінальних та омологованих запасних частин, допоможе зберегти автомобіль в ідеальному стані на довги

Салон RENAULT Кий Авто працює дистанційно
Салон RENAULT Кий Авто працює дистанційно

Шановні Клієнти! Раді повідомити, що дилерський центр Кий Авто знову працює для вас.