Авто для великих звершень - i10 в автоцентрі Паритет!

Це міська компактна модель, в якій реалізовані інноваційні дизайнерські рішення - як зовні, так і всередині. Цінник новинки стартує від 368 200 грн.

 

Абсолютно новий Hyundai i10 відрізняється сучасним зовнішнім виглядом та чудово підходить для міста, так як він маневрений і практичний. Габарити авто: 3670 мм довжини, 1680 мм ширини і 1480 мм висоти. У порівнянні зі старою версією колісна база новинки «підросла» на 40 мм. Крім того, щоб забезпечити пасажирам більше комфорту, творці розширили автомобіль на 20 мм.

Покупець може вибрати серед наступних бензинових моторів: 3-циліндровим 1.0 MPi Lambda III на 67 к.с., який йде в парі з п’яти ступінчастою механічною коробкою передач, або 4-циліндровим 1.2 MPi Lambda III на 84 к.с., який працює разом з 5МТ або 5АМТ КПП.

Українські покупці можуть вибрати автомобіль серед 3 комплектацій: Active, Comfort, Style.

Модель в комплектації Active обійдеться в суму від 368 200 грн. Вона оснащується бензиновим мотором на 1 або 1,2 літра, п’яти ступінчастою "механікою". Комплектація Active має на увазі наявність наступних опцій: подушки безпеки водія і переднього пасажира, дитячі замки і кріплення ISOFIX, антиблокувальна система гальмування (ABS) і система електронної стабілізації (ESC), кондиціонер, обігрів і омивач скла ззаду, передні електронні склопідйомники, датчик освітленості, динаміки , вмонтовані в передні двері, складання задніх сидінь, шторка багажного відділення, сталеві диски R14 з ковпаками.

Покупець може придбати додатковий пакет PLUS. В такому випадку функціонал автомобіля розширюється електрорегулюванням і обігрівом дзеркал заднього виду, звуковою системою з 3,8-дюймовим монохромним LCD-екраном, пультом дистанційного керування центральним замком, запасним колесом, дублюванням підсвітки у бік повороту на зовнішніх дзеркалах.

Новинка в комплектації Comfort коштує від 422 000. Ця варіація оснащується бензиновим агрегатом на 1,2 літра і п’яти ступінчастою механічною або автоматичною коробкою. Комплектація Comfort має на увазі наявність таких додаткових опцій: асистент при старті в гору (для варіацій з автоматичною КПП), пульт дистанційного керування центральним замком, електронне регулювання і обігрів дзеркал заднього виду, дублювання підсвітки у бік повороту на зовнішніх дзеркалах, динаміками в задніх дверях, мультимедіа система з кольоровим сенсорним 8-дюймовим LCD-дисплеєм.

Вартість авто в комплектації Style - від 461 900. Оснащується 1,2-літровим мотором і «автоматом» на 5 ступенів. До перерахованих функцій автомобіль оснащується бічними подушками безпеки, шторками безпеки для пасажирів ззаду і спереду, круїз-контролем, задніми електронними склопідйомниками і травмобезпечним водійським склопідіймачем, заднім паркторніком і камерою заднього виду, Bluetooth з підтримкою голосових команд, галогенними фарами головного світла і світлодіодними денними вогнями, підсвічуванням в сторону повороту, передніми «протитуманними фарами», литими дисками R15 з задніми дисковими 13-дюймовими гальмами, фарбуванням дзеркал в колір кузова, радіаторної гратами Glossy Black Paint.

Покупець може вибрати оптимальний для себе варіант гарантії: чотири роки без обмеження по пробігу або п'ять років (або 100 тисяч кілометрів пробігу).

Автомобілі Hyundai i10 можна придбати в розстрочку з фіксованою ставкою 0,01% та першим внеском від 10%, строком до 3 років. Більш докладно про кредитну програму Hyundai Finance можна дізнатися у відділі продажів автоцентру Паритет по тел: (067) 247-85-67.

Вказана вартість актуальна станом на 27.03.21. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців

Додатково в автоцентрі Паритет пропонуємо Вам:

  • Пройти тест-драйв* на обраному Вами авто.
  • Скористатись послугою Trade-in (Трейд-Ин).

Ми завжди дбаємо про Вас та Ваш час! Разом з нами володіти автомобілем Hyundai буде комфортно!

Довідка про компанію Автоцентр «ПАРИТЕТ»

Контакти: (044) 537-25-15, м. Київ, ул.Автозаводская, 24
Автоцентр «ПАРИТЕТ»

Автоцентр «ПАРИТЕТ» більше 18 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!
Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!

Нова SONATA буде доступна для придбання вже у лютому цього року, і буде оснащена бензиновим мотором 2,5 GDI потужністю 194 к.с.

Ціна на автомобіль Hyundai IONIQ 6 знижена на 300 000 грн!
Ціна на автомобіль Hyundai IONIQ 6 знижена на 300 000 грн!

Тепер ви маєте унікальну можливість придбати IONIQ 6 за вигідною ціною, яка дозволить вам зробити вражаючий крок у світ електромобілів.

Спеціальні умови кредитування Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!
Спеціальні умови кредитування Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!

Hyundai Finance - це зручний та вигідний фінансовий інструмент придбання автомобілів в кредит.