Час безпечного та індивідуального Hyundai!

Кращі ціни на Hyundai Elantra, Kona, Tucson и Santa Fe в автоцентрі Паритет до 31 березня. Пропонуємо скористатися спеціальною пропозицією на моделі Elantra, Kona, Tucson і New Santa Fe. Придбати ці автомобілі за вигідною ціною можна в автоцентрі «Паритет» на Авто-заводській, 24.

Офіційний дилер Hyundai в місті Київ, автоцентр Паритет оголошує про можливість придбання визнаних бестселерів марки, бізнес-седана Elantra, кросоверів Kona, Tucson і Santa Fe з вигодою від 30 100 до 120 900 гривень в залежності від моделі та комплектації. Онлайн консультування і презентація автомобіля, підбір кольору і комплектації, замовлення і покупка онлайн можлива через такі канали зв'язку: онлайн консультант на сайті https://paritet.com.ua/ua/, чат Viber, Telegram, відео-чат Viber: (067) 247-85-67

Бізнес-седана Elantra доступний в 2 модифікаціях: з бензиновим мотором об'ємом 1.6 літра, 6-ступінчастою МКПП або АКПП, або з бензиновим 2.0 літровим двигуном і 6-швидкісною АКПП.

Динамічний кросовер Hyundai Kona доступний з бензиновими турбомотором об'ємом 1.0 (працює в парі з 6-діапазонною МКПП) або 1.6 літра (взаємодіє з 7-швидкісним "роботом" DCT), переднім або повним приводом.

Спеціальна пропозиція на Hyundai Tucson поширюється на всі доступні на українському ринку модифікації моделі: з бензиновими двигунами 1.6 T-GDi (працює в парі з 7-ступінчастим "роботом" DCT) і 2.0 Nu (взаємодіє з 6-діапазонною МКПП або АКПП), а також дизельними 1.6 (комплектується 6-ступінчастою МКПП або 7-швидкісним "роботом" DCT) і 2.0 CRDi (працює в парі з 6-швидкісною АКПП) агрегатами.

Сімейний позашляховик New Santa Fe - це поєднання агресивного спортивного дизайну і затишності. Автомобілі оснащуються дизельним агрегатом на 2,2 літра і восьмиступінчас-тою коробкою передач. Доступних приводів також два: передній і повний. Автомобіль оснащується сучасною мультимедійною системою і передовими опціями безпечно-сти: HAC, ESC, ABS і іншими.

Уточнення щодо питань розстрочки або наявності авто звертайтеся за телефонами в відділ продажів: (044) 537-25-15 / (067) 247-85-67.

* Акція на автомобілі діє до 28 лютого 2020 на автомобільному центрі «Паритет». Ціна від-повідає прайс-листу станом на 25.02.20. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців.

Додатково в автоцентрі Паритет пропонуємо Вам:

  • Пройти тест-драйв* на обраному Вами авто.
  • Скористатись послугою Trade-in (Трейд-Ин).

Ми завжди дбаємо про Вас та Ваш час! Разом з нами володіти автомобілем Hyundai буде комфортно!

Приєднуйтесь до офіційних спільнот «Паритет»: Facebook Instagram YouTube

Довідка про компанію Автоцентр «ПАРИТЕТ»

Контакти: (044) 537-25-15, м. Київ, ул.Автозаводская, 24
Автоцентр «ПАРИТЕТ»

Автоцентр «ПАРИТЕТ» більше 18 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!
Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!

Нова SONATA буде доступна для придбання вже у лютому цього року, і буде оснащена бензиновим мотором 2,5 GDI потужністю 194 к.с.

Ціна на автомобіль Hyundai IONIQ 6 знижена на 300 000 грн!
Ціна на автомобіль Hyundai IONIQ 6 знижена на 300 000 грн!

Тепер ви маєте унікальну можливість придбати IONIQ 6 за вигідною ціною, яка дозволить вам зробити вражаючий крок у світ електромобілів.

Спеціальні умови кредитування Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!
Спеціальні умови кредитування Hyundai Finance в автоцентрі Паритет!

Hyundai Finance - це зручний та вигідний фінансовий інструмент придбання автомобілів в кредит.