Завітай на весняний сервіс Тойота

Весна - найкращий час року. Тепла погода кличе нас пробудитися від сну і приступити до довгоочікуваних і улюблених справ: зайнятися спортом, оновити гардероб, зустрітися зі старими друзями або зібрати своїх улюблених і відправитися на заміську прогулянку.

 

Тойота на Столичному підготувала для Вашого автомобіля сезонні роботи (шиномонтаж) за спеціальною ціною:

*з урахуванням вартості витратних матеріалів для балансування

** автомобілі Toyota Yaris, Auris, Corolla, Verso, Avensis, Prius, Camry, GT86

*** автомобілі Toyota RAV4, Venza, Highlander, Land Cruiser Prado, Land Cruiser 200, Hilux

Навіщо міняти літні шини?

З кожним роком питання про заміну шин на літні стає все більш актуальним. Це пов'язано з турботою власників про свою безпеку та безпеку пасажирів, а також збільшення вибору різних брендів і моделей шин на будь-який смак.

Отже, навіщо купувати літні шини? Існує два види ситуацій:

  • купівля літніх шин замість зимових
  • покупка літніх шин замість зношених

Зимові шини придатні до експлуатації при температурі нижче 7 градусів за Цельсієм. Інакше їх технічні характеристики погіршуються і вони не забезпечують нормальне зчеплення з дорогою. Таким чином, машина не так добре управляється (зимові шини більш «м'які» і створені для кращої відповідності дорожньому покриттю в холодну пору року). Розуміння та дотримання цього принципу особливо актуально на початку весни, коли температура різко підвищується, відповідно, змінюються дорожні умови і заміна шин необхідна.

Якщо ж у вас є літні шини, варто звернути увагу на їх стан та характеристики, зокрема, на залишкову глибину протектора, від якої залежить якість роботи шини. Кінцева глибина повинна бути на менше 5 мм - в такому випадку шини забезпечують оптимальний гальмівний шлях і хорошу керованість автомобіля на дорозі. Крім того, потрібно перевірити гуму на наявність пошкоджень, деформацій, нерівномірний знос і проколи. Для проведення даного комплексу робіт ви можете звернутися до офіційного сервісного центру «Автосаміт на Столичному», що ретельно продіагностують роботу шин та їх відповідність нормам безпеки. Якщо гуму потрібно буде замінити, фахівці сервісного центру також запропонують Вам варіанти брендів і моделей, серед яких допоможуть вибрати ті що підходять.

Заміна літніх шин забезпечить безпеку поїздок і комфорт для водія та пасажирів автомобіля, тому весняна діагностика і своєчасна заміна гуми - ключові фактори, на які важливо звертати увагу з приходом весни.

* Спеціальна пропозиція діє для фізичних осіб в ТОВ "Автосаміт на Столичному", що знаходиться за адресою: Столичне шосе, 90, 03045, м. Київ, Україна з 15.03.2019 по 31.05.2019 року для всіх власників автомобілів Toyota. На вартість робіт за спеціальною пропозицією не розповсюджуються інші постійні або разові знижки клієнта.

Довідка про компанію Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному»

Контакти: (044) 201-30-30, м. Київ, Столичне шосе, 90
Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному»

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» – новий офіційний дилерський центр Toyota. Компанія є структурним підрозділом лідера українського автомобільного ринку Корпорації «УкрАВТО».
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Тойота на Столичному пропонує придбати автомобіль з пробігом за програмою Toyota Plus
Тойота на Столичному пропонує придбати автомобіль з пробігом за програмою Toyota Plus

Дана програма має на меті надати при купівлі автомобілів Toyota з пробігом той самий приємний та неповторний досвід, як при купівлі нового автомобіля.

Новий фургон Toyota Proace City - місткість, продуктивність і практичний дизайн
Новий фургон Toyota Proace City - місткість, продуктивність і практичний дизайн

В Тойота на Столичному розпочато приймання попередніх замовлень на новий фургон Proace City

Розширена безпека і комфорт: продажі оновленої Toyota Camry в Україні розпочато
Розширена безпека і комфорт: продажі оновленої Toyota Camry в Україні розпочато

З 20 квітня в Тойота на Столичному розпочинаються продажі оновленого седана.