Куточок приємних пропозицій в Кий Aвто

Оберіть саме Вашу комплектацію Renault Duster із списку, та отримуйте знижку та/або з комплектом зимових шин у подарунок.

 

 

1 Під акційною вартістю мається на увазі роздрібна клієнтська вартість зі знижкою, що діє на обмежену кількість автомобілів із акційного списку.

2 Під знижкою мається на увазі сума зменшення роздрібної клієнтської вартості до акційної вартості.

3 Під подарунком мається на увазі отримання додаткової знижки від вказаної акційної або рекомендованої роздрібної вартості автомобіля, якщо не вказана акційна, при одночасному придбанні автомобіля з акційного списку та комплекту з чотирьох зимових шин. Розмір додаткової знижки дорівнює рекомендованій роздрібній вартості комплекту з чотирьох зимових шин для офіційної дилерської мережі Renault в Україні та залежить від конкретно обраного автомобіля. Марку шин дізнавайтесь в офіційних дилерських центрах Renault в Україні. Подарунок не може бути замінений на грошовий еквівалент вартості комплекту шин. Зовнішній вигляд шин може відрізнятися від зображеного у рекламі товару.

Акційна вартість та додаткова знижка на комплект з чотирьох зимових шин діють при роздрібному та оптовому продажі наявних на складі автомобілів. При оптовому продажі за акційною вартістю корпоративна знижка додатково не надається. Про умови надання корпоративної знижки дізнавайтесь у офіційних дилерів Renault.

Кількість автомобілів та комплектів шин, що беруть участь в акції, обмежена. Акція діє в офіційних дилерських центрах Renault в Україні, окрім тимчасово окупованих територій та територій проведення ООС (АТО). Деталі дізнавайтесь на сайті renault.ua. Термін дії акції обмежений і триватиме з 07.11.2018 до 30.11.2018 року.

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ В НАШОМУ ДИЛЕРСЬКОМУ ЦЕНТРІ, ЗА АДРЕСОЮ: ДНІПРОВСЬКА НАБЕРЕЖНА 16А, АБО ЗА ТЕЛЕФОНОМ: (044) 536-9699

Довідка про компанію Кий Авто Центр - Renault

Контакти: (044) 536-96-99, м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 16а
Кий Авто Центр - Renault

Компания «Кий Авто» - официальный дилер Renault в Украине, работает на украинском рынке с 1996 года.
на сторінку компанії

Останні новини компанії

Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків
Захист та транспортування. Оригінальні аксесуари Renault з вигодою до 20 відсотків

З 17 липня по 18 вересня у всіх дилерських центрах Renault пропонується придбати аксесуари для транспортування та захисту з вигодою до 20%

Вік має значення - програма лояльності для власників автомобілів Renault/Dacia.
Вік має значення - програма лояльності для власників автомобілів Renault/Dacia.

Вік має значення - програма, яка дозволить вам бути повністю впевненим в якості обслуговування вашого автомобіля, забезпечить гарантію використання лише оригінальних та омологованих запасних частин, допоможе зберегти автомобіль в ідеальному стані на довги

Салон RENAULT Кий Авто працює дистанційно
Салон RENAULT Кий Авто працює дистанційно

Шановні Клієнти! Раді повідомити, що дилерський центр Кий Авто знову працює для вас.