Відгук ЗАЗ Таврия Пикап 2007 1.2 бензин механічна

Степан
Степан

Украина
Городенка

28.05.2015
ЗАЗ Таврия Пикап
ЗАЗ Таврия Пикап

Рік, пробіг: 2007, 115.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.2 бензин
Кузов: пікап, 2 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

У мене таврон з інжекторним мотором. Взяв машину з пробігом 90 тис. 4 роки вона ганяла по Києву а потім 3 роки по Франківську. По блату нам її продали за 20 тис по курсу $ 13. Аналогічні екземпляри коштували на 500 баксів більше. За рік поміняні розхідники і стійки. За час мого експлуатування розпався резонатор, але за 7 років експлуатації це можна пробачити. Коштував резонатор 150 грн, замінив його сам. Більше нічого. Взагалі!!! Маю проблему тільки з колісними дисками, але і це вирішується. Ремонт простий і ефективний - зробив раз - спокій на роки. Попередній власник поміняв стартер і акум, тож тепер заводиться будь-коли. Ми взяли для села і повністю задоволені. Деу пікап лажа в порівняння з цим!

Плюси автомобіля:
Економічний інжектор, легкість у керуванні, дуууже зручні сидіння, висока прохідність за рахунок маленької ваги суперова коробка передач, швидкий прогрів салону вмістка, зручна для міста і пробок.

Мінуси автомобіля:
Поганий огляд назад, шумна всередині, плавний хід тільки з навантаженням, дефіцит рідних деталей, літом у салоні спека дика.

Порада покупцеві: Ця машина хороша при належному обслуговуванню, але раз на 3 роки перемальовувати її прийдеться.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про ЗАЗ Таврия Пикап 2007

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
ЗАЗ Таврия Пикап

Назар
Украина, Хмельницкий
03.03.2008

Идеальная машина для бизнеса, ежедневных грузо-перевозок. Економичная, маневреная, удобная, и с виду не "дракон". читати відгук

Андрей
Украина, Донецк
02.04.2009

Очень функциональный автомобиль. Нормальній обьем, оборотистая. Вобщем соотношение цені и качества пачти идеальное. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у ЗАЗ

ЗАЗ Forza 2013 ЗАЗ Forza 1500$ 2013