Відгук ЗАЗ Sens 2015 1.3 бензин + ГБО механічна

Александр
Александр

Украина
Бахмач

19.11.2017
ЗАЗ Sens
ЗАЗ Sens

Рік, пробіг: 2015, 20.500 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.3 бензин + ГБО
Кузов: седан, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Добрий день шановне панство. Хочу повідати вам історію експлуатації заз сенс. Почнемо. Придбав автомобіль 2015 року випуску в квітні 2016 року за 155000 грн., з гідропідсилювачем. Проїхавши 1000 км. поставив газ 2 покоління (по місту літом їсть 10 л, за містом 8.5-9 л, і як хто не регулірував менше не виходить, дуже велике значення має якість газу, при поїздці на море на деяких заправках виходило 7 л.), сигналізацію, обробив, поставили підкрилки, шумоізоляція дверей, віброізоляція криші - все обійшловя в 10500 грн, сам поставив проставки під задні пружини. Пробіг 2500 км - заміна маслав в двигуні на ZIC 10W40 та коробці на ZIC 75W-85 sinthetic. І завжди в двигун заливаю зік.

ПЕРША ПОЛОМКА: серпень 2016 поїздка на море в 3 години ночі заклинив ролік на ремні генератора. Ніч всі сто закриті, але на одному з "паганеньких" сто мужики не спали а бухали, і я для них був як знахідна бо горілка в них закінчилась і гроші теж. Вобщим знайшли вони в загашнику якісь б/у підшипники з якогось погрузчика, замінили їх в ролику і я поїхав далі.

ДРУГА ПОЛОМКА: пробіг 17700, потекло масло між коробкою і кпп (хоча воно просочувалося з самого початку експлуатації), хлопці на СТО сказали що болти на маховику були закручені без герметику, ремонт 400 грн.

ДРЕТЯ ПОЛОМКА: пробіг 19400 помітив що знову підтікає масло між коробкою і кпп. Заміна сальника із заду коробки, ремонт 500 грн.

А також: із самого початку на бачку антифризу обходила різьба, замінив бачок; згоріла лампочка переднього лівого габарита; коли включаю світло по панель приладів не жавди підсвічується щось там мабуть отходе; регуліровка куліси кпп бо почала вибивать 5 передача. До речі, заміна масла в кпп мабуть дає свої результати бо у знайомого сенс 2013 року проїхав 25000 і в нього передачі перемикаються гірше. Я в механізмах авто розбирають не дуже так що не критикуйте строго, кажу те що мені казали знайомі на сто. До цього їздив на славуті та нексії, якби не життєві обставини їздив би на нексіїї і зараз. А ще хочу добавити що на газу 2 покоління авто набагато слабше тягне, а якщо в салоні більше двох чоловік то взагалі капець, хоча це як для кого до 120 км на газу розганяється і мені цього більш ніж достатньо. З такою ціною на газ як зараз думаю навіщо я взагалі ставив газ, Бензину літом по місту 8.5-9 л, за містом 7-7.5 л. Тут майже у всіх коментарях власників нових сенсів лають за те що за такі гроші не купили б/у іномарку. Скажу так, був опит економії на та купівлі б/у авто, який потім вилився у кругленьку суму на ремонт та купу згорівших нервів і авто було продане через два місяці їзди. В кого є які питання задавайте відповім.

Плюси автомобіля:
Як для кого, мене все влаштовує.

Мінуси автомобіля:
ЦІНА

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про ЗАЗ Sens 2015

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Правдоруб  

Нехай надалі автору щастить з цим авто. Стосовно вибору: б.у. иноморку або нове автозазу чи інше, вже дискутували, так, кожному своє, і там і там є свої переваги та недоліки. Зважаючи на пробіг у автора за півтора роки (25тис.км), то мабуть правильно, що нове. Проте, думаю, тоді було б краще брати ланоса з 1,5 і ставити гбо-4, хоч цей варіант і дорожче на 1,5тис.у.е. Досвід експлуатації ланоса з 2015 р. з пробігом 20тис.км у знайомого жодних проблем не виявив, хіба що витрата газу в середньому біля 12літрів але і динаміка теж є...

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Правдоруб, Так ланос краще але мані-мані-мані

ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

Цікаво було прочитати про історію з ремонтом та п'яних мужиків, як вони взагалі ще розібрались як і що міняти?)) Автору удачі!

+1ВІДПОВІСТИ  
Fender Tremolo  

Ser Gio, ну не зря есть выражение"тут без бутылки не разобраться".похоже тот самый случай.

ВІДПОВІСТИ  
Wert  

В знайомого ролік генича теж заклинив і його ременем відламало на ходу))). Добре, що це було в місті за дня.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Wert, У мене теж він відпав, але блато те що впав на защиту двигуна і не загубився

ВІДПОВІСТИ  
неЧапай  

Доброго времени суток...натяжной ролик генератора+ГУР+кондиционер вышел из строя на 57й тысяче-предварительно появилось легкое рычание-оборвал (стер) ремень-оставшиеся до дома 15 км проехал на аккумуляторе-снял-гавкнулись подшипники-2 подш-ка у нас-120 руб а новый ролик-250 руб-заменил самостоятельно-только с ремнем намучался-купил и поставил на 1050-и натяг отрегулировал генератором-20 тыс-полет нормальный...мира и удачи всем

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

І так продовжимо. Пробіг 22750 км. Їду на 5-ій передачі милуюся зимовими пейзажами, перед поворотом намагаюся вимкнути передачу а вона не вимикаєтьмя, доклавши трішки зусиль кулісу кпп вдалося перемкнути в нейтральне положення, але по факту машина так і залишилася на 5-ій передачі, і вимнкути 5 або ввімкнути іншу передачу неможливо. Звоню знайомому, тягнемо авто до знайомих на сто. Діагноз: На вторичному валу кпп якась гайка відкрутилася бо була не зашплінтована, сказали що пощастило що не вмикались передачі інакше був би каюк коробці. А ще мабуть перероблю газ з 2 на 4 покоління. Напишіть свою думку варто це робити чи ні. Всім гарного настрою.

ВІДПОВІСТИ  
Правдоруб  

Александр1981, при замене на 4-е поколения немного улучшиться динамика и должен уменьшиться на литр расход (если настроят правильно). При Ваших пробегах за год-два такой апгрейд окупиться, вот и смотрите.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Пробіг 25000 км. Уже 2000 км на газу 4 покоління, що можна сказати: різниці в тязі майже не відчутна, витрати по місту 10.5-11 це 1,2,3 передачі і максимум 40-50 км/ч тому що скрізь ЯМИ, за містом 8,5-9 л. при середній швидкості 50-60 км бо також ЯМИ. Тепер про негаразди, почали плавать холості обороти що на газу що на бензині, дуже рідко глохне на холостих ( стоїть рекуктор томасето, форсунки валтек червоні, мозги STAG 200 GoFast), і ті спеціалісти що ставили газ не знають самі що робить з холостим і чому він до цього не плавав. Хто що по цьому поводу думає та можливо має якісь поради пишіть в коментарях.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
ЗАЗ Sens

Ivan
Украина, Борисполь
16.07.2016

Неделю назад купил сеню в автосалоне. Авто 2015 года. С автосалона по дороге домой заглохла 4 раза. Ну думаю бывает, новое, не притертое. Но когда после запуска двигатель перестал реагировать на педал читати відгук

василий
Украина, Донецк
31.03.2014

Сегодня приобрел Сеню (31.03.2014) за 82.5 т грн - есть все кроме внимания от УкрАвто - т.к. я у них не заказывал допов и полной антикорки с подкрылками (1500+600) ни сигнализаций ничего - то рамки по читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у ЗАЗ

ЗАЗ Forza 2013 ЗАЗ Forza 1500$ 2013