Відгук ЗАЗ Lanos 2007 1.5 механічна

Oktagen
Oktagen
Украина
Житомир

03.03.2011
ЗАЗ Lanos T100
ЗАЗ Lanos

Рік, пробіг: 2007, 75.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5
Компл.: sx
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

Машина не погана. Купив відразу поставив диски. сигналізацію. потоніровав. Обслуговувався на фірмином сто. Все що ломалося це украінськи і російки запцастини. Поміняв по гарантіі радіатор(зроблено в украіні). поміняв резіну відразу. тікла вода в салон із під петель капота-поміг герметик. Датчик тиску воздуха(зделано в росіі) накрився. На 60 тис поміняв ремінь.ролік. Всі колодкі.стойкі(японські) .Ходову іще нетрогав.Красив порогі.капот частично іржа повилазилаНа 50 тис поставив газ.Росход средній газу 8-9л. Наднях з під головкі побігло масло.Поіхав на сто перетянули головку перестало масло текти.Зразу замірали компресію двигуна 8-6.(мастило ляв ELF синтетіка.)Зарез чухаю голову де взяти кошти на ремонт двигуна.

Плюси автомобіля:
Мяка підвіска. Панель не гримить порівняно з ваз.Добре держить дорону на імпортних шинах.

Мінуси автомобіля:
Мінус цього автомобіля украінськи комплектуюци і запорізька збірка.

Порада покупцеві: Якщо на думали купляти ланос шукайте тільки польськой збірки.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про ЗАЗ Lanos T100 2007

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
сергей  

у мене також вода попадае в салон пидскажи куда герметик саливать в дирки коло крипления капота чи в инше чи ти сам герметик заливав чи салон йздив .

ВІДПОВІСТИ  
Гість  

А вода часом не з кондиціонера?

+1ВІДПОВІСТИ  
Максик  

Авто на свои деньги отличное. Качество сборки единственный серьезный минус, да и тот терпим. А так, все в норме. Главное - не требовать от машинки слишком многого и все будет пучком. Удачи.

ВІДПОВІСТИ  
Виктор  

Я задоволений Ланосом. Це ідеальне співвідношення ціни, класу та якості автомобіля. Однак мушу зауважити, що деякий елемент невезіння не виключається - можливо комусь попадається машина із певними заводськими недоробками. Я проїздив на своєму Ланосі (ZAZ TF69CP) вже 14 тисяч - жодних скарг. Рекомендую цю машину брати і їздити акуратно із розумом, не забуваючи про її технічні можливості.

ВІДПОВІСТИ  
Володимир  

Ланос купив в 2007, зараз 57000 км. замінив глушник и датчик-виключатель задній скорості, чарез місяць новий датчик зламався, розібрав рідний, ппочистив контакти, поставив, робе вже рік. На машину більшее не яких нарікань. Тільки шумоізоляцію покращати, більше нічого не треба. Ще раджу беріть SE бо літа зараз жаркі, в мене S зборка FSO.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
ЗАЗ Lanos

григорий
Украина, Запорожье
18.02.2008

Нет слов чтобы выразить свое недовольство.Приобрел в г Мелитополь ул Ломоносова , так называемый Ланос с двигателем Мелитопольского завода. Одни проблемы : 1. Началось с того что покупал авт-иль целый читати відгук

Михаил
Украина, Киев
05.11.2008

В среднем неплохо, почти как в рекламе с поправкой на нашу действительность, успел покататься и даже ТО пройти. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у ЗАЗ

ЗАЗ Forza 2013 ЗАЗ Forza 1500$ 2013