Відгук Yamaha YBR 2008 124 куб.см. механічна

Богдан
Богдан

Украина
Киев

11.12.2012
Yamaha YBR

Рік, пробіг: 2008
Двигун: 124 куб.см.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

загалом ybr125 стовідсотково відповідає концепції міського мотоцикла: невеликий, мало палить, легкий, маневрений, рівна посадка. дозволяє проїхати між рядами у пробці й запаркуватися будь-де (при потреба його можна затягти й на бордюр). до роботи основних вузлів претензій немає: все працює надійно й адекватно, поломок нуль. мотоцикл зібрано в китаї, але, напевно, завдяки тому, що виробник японський, проблем не було: нічого не відвалювалося, не тріскалося, не стукало тощо.

по всіх параметрах (потужність, швидкість, дизайн ітеде) він середнячок, але для міста те, що треба. витрата палива в міському циклі - 2.5 л, максимальна швидкість, яку я витискав, - 110 (поза містом :) ), але відчувається, що для нього це вже напряг. 100 їде цілком нормально без усяких питань. знову ж таки, для міста цілком достатньо.

основний недолік - недостатня стійкість, а надто на мокрій дорозі. під час дощу може занести (з подальшим падінням) на найменшому повороті при мінімальній швидкості, якщо трохи перетиснути гальмо. можливо, тут проблема у вузьких колесах і відсутності abs (ясно, що на бюджетному транспорті його й не могло бути, але характерно, що в єс уже скоро вимагатимуть встановлювати цю систему на всі мотоцикли). словом, у дощ їхати досить стрьомно. звідси дві інші проблеми - безпека (яка, зрозуміло, залежить від швидкості) та міцність. навіть якщо обійшлося без травм, найменше залягання мотоцикла веде як мінімум до зігнутої вилки чи руля. хоча, з іншого боку, виправити це все теж можна з мінімальними зусиллями.

також не дуже подобається штатне світло: ближнього явно не вистачає, а дальнє сліпить зустрічних. хоча плюс, що можна регулювати нахил фари.

загалом мотоцикл непоганий, якщо на ньому їздити містом у помірному режимі й не падати. крім того, довгий час це був найнормальніший мотоцикл із дешевих або найдешевший із нормальних :) зараз, щоправда, вже з'явилася honda cb125e - ідентична по ціні та, що характерно, по дизайну. навіть не знаю, чому аж така подібність. можливо, це якась співпраця між yamaha й honda, бо навряд чи honda запідозриш у плагіаті. але в будь-якому разі тепер є вибір - два мотоцикли нормальних виробників за прийнятною ціною. думаю, характеристики (а отже, переваги й недоліки) в них ті самі, тож тут уже кому який бренд до вподоби :)

Плюси автомобіля:
надійність, легкість, маневреність, витрата палива.

Мінуси автомобіля:
стійкість, міцність, світло.

Порада покупцеві: якщо для їзди по місту хочеться не скутера, а таки мотоцикла, можна брати. але в дощ бажано не їздити.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Yamaha YBR 2008

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Yamaha YBR

Богдан
Украина, Киев
12.11.2013

Загалом ybr125 стовідсотково відповідає концепції міського мотоцикла: невеликий, мало палить, легкий, маневрений, рівна посадка. Дозволяє проїхати між рядами у пробці й запаркуватися будь-де (при потр читати відгук

Ксения
Россия, Тюмень
20.07.2012

Пошла учиться на права (кат. А), и сразу начала думать о покупке первого мотоцикла. Сначала хотела взять китайца, но парни с Мото 72 отговорили, посоветовали взять Ёбрик. Нашла одногодовалый Ёбр с про читати відгук