Відгук Volkswagen Polo 2012 1.4 бензин автоматична

Микола Господарик
Микола Господарик

Украина
Луцк

26.07.2012
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo

Рік, пробіг: 2012, 2 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.4 бензин
Компл.: Пакет Украина -
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Я довго вибирав машину. Всі про це пишуть бо це не калькулятор купити в супермаркеті. Спочатку була мрія купити Кросс Поло 1.4 - 2009 року випуску. Але ж БВ - 18 тис уо. Нова 23. Після довгої війни з дружиною, в нас цю машинку перехватили і ми спокійно купили Поло 1.4 - 2001 року перехідну модель 6N2 Combo. Тішились ми нею майже рік., правда нам її постійно били, тому довго не встигли натішитись. Але ж перша машинка. Німець себе дійсно зарекомендував. 117 тис пробігу без страшних вливань, ремонт підвіски і там промивка апаратури. Заправляли ми А92 і нікого не слухали про ці панти Мустангів Пауерів і тд. Розхід по місту 8 з усім. Продали.

Купили нову. Воювали за колір *) мені білий - жінці жовтий, в результаті купили синій ) Вид грізний і гарний. Салон просторий. Зручний.

Пласмаса мяка. Дитина гарно вимащує сидіння, як спереду так і по всій обшивці. Так, що в кого є лялька, запасіться рушничками.

Прохожу наразі активну обкатку. Холодну вона пройшла уже на заводі. Більше 3000 обертів хіба випадково.

Тест по заправках пройшов зараз до 6.5 літрів пза 100 км, врахуйте липневу жару 34 і кондиціонер. Нарахунок останнього. Вистачає, але при швидкості 1-2 передача місто+жара+підьом на висоту, трошки давить. Швидкість поки, що максимальна десь 125 км, пробіг 1850 км. Ціна - так дійсно жме. Жаба давила довго. Але повна гарантія замін всіх деталей та як мінімум 2 роки спокою, + каско не з банку де 8 відсотків а мін 3-4 компенсує втрати нервів. Хотів Гольф але там жаба ще більше, вартість гольфа як оригінального буса рено пасажир, є з чим порівняти. 3 ланоса ) в фул комплекті.

Будуть новини допишу. А поки так своїми словами - як дружина каже - подарив мені а їздить сам *)

Плюси автомобіля:
Німець, просто німець і цім все сказано. Якість. Економність. Бомбезність.

Мінуси автомобіля:
Скрип, при нерівностях трішки качає незвичне розміщення дзеркала заднього виду. Кондиціонер при Д1-2 на гору, в міському режимі трохи давить мотор.

Порада покупцеві: Скажу так. Дійсно машина сімейного типу, 2 людини і дитина. Витримує легко груз, але бажано кататись і нікого не возити )) Неможу сказати, що інші будуть гірші, але краще за поло є тільки гольф.

Через 3 днів Микола Господарик дописав: Салон розщедрився і подарив коврики і захист двигуна. Поставили гарно так *)

Через 16 днів Микола Господарик дописав: Час іде. Дружина прокоментувала так: - "Я кожного дня влюбляюсь в нашу машину"

Через 16 днів Микола Господарик дописав: Прочитав всі коментарі і скромно дам резолюцію. "На вкус і цвет товаріща нет" так здається прислів'я каже. Я не кажу що поло це вау і супер, мерс 221 SLK тоже нічо але порівняти його з Бентлі Контіненталь тоже можна то чогось доколупатись. Категорія машини В - середній клас економ, вартість вища за інші в порівнянні з аналогами. Але ціна на вторичному ринку ціниться і є стабільною. Хто хоче фаршу купіть джилі ) там мені здається все є, але наскільки якісно і беспечно? Коротко я описав - Німецька якість лаконічність і економність.

Через 2 міс. і 13 днів Микола Господарик дописав: Почав заправлятись А95 Мустанг, машина почала робити тихіше, ну і відповідно швидше реагувати на акселератор, але цікаво, що розхід пального збільшився По розрахунку 7.1-7.4 Декілька раз спробував аналогічно. Можливо ізза того, що я трошки швидко по місту катаюсь. Спробую, все ж таки через деякий час повернутись, до А92 провіримо, ще раз після 10000км. Пробіг 4800 км. Претензій до машини немає.

Через 3 міс. і 24 днів Микола Господарик дописав: Вияснив причину збільшення розходу пального. 1 - 95 дійсно бере більше ніж 92, робить тихенько і швиденько, на 92 трохи тупіше. 2 - після 4 тис прочитав, інструкцію використання авто і вичитав, що німці не рекомендують прогрів машини в зв'язку безкорисністю використання пального. В результаті 0.5-1л збільшився розхід пального. Думаю прогрів все ж таки треба і пішли ті німці з своєю екологією. =) 3 - Все в машині подобається змін ніяких тільки панель приборів має м'яку пластик замість скла який злобно вібрує на поганій дорозі. Далі буде ...

Через 6 міс. і 4 днів Микола Господарик дописав: Наступили українські зими. Французи не пройшли, німці не пройшли, а наше Polo ходить *) я б сказав у нас дуже мало практики, але ми задоволені вибором. + би ще б пару опцій, але це уже через деякий час. Причина вібрації панелі - здається вона не докручена до кінця, будем на сервісі виясним. Максимальна провірена швидкість біля 145 км, тримається добре.

Через 11 міс. і 22 днів Микола Господарик дописав: І так пройшов рік, після купівлі Поло. Як і обіцяв даю коротку характеристику ТЗ. Заміна ТО-1 обійшлась в 1200 грн: масла, фільтри повітряний та додатково салону, ну і всякі дрібнички ). І так максимальна швидкість по трасі на Алекс 165 км, розхід траса десь 4.5л. Після обкатки 15000 км, розхід став 6.2-6.4л сумішний режим 80% місто / 20% траса. P.S. вібрація була все ж таки від погано закріпленого спідометра, неприємно за таку суму куплена машина. З повагою М.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Volkswagen Polo 5-ти дверный 2012

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
MacPaul  

Классный отзыв! Особенно в местах про предыдущую машину, которую били и про выбор цвета! Отзыву "плюс" однозначно

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Я написав просто свою думку. Били ідіоти постійно в стоячу машину. Машина витримала і нема жодних претензій до якості машини.

+1ВІДПОВІСТИ  
Гость  

"Тест по заправках пройшов зараз до 6.5 літрів пза 100 км" Мабуть це в змішаному циклі! Оскільки в городі це неможливо, у самого гольф 6-ий 1.6 дизель в городі росхід під 6літрів. Який реально росхід у місті у вас?

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Так в тому і прикол шо 6-6,5 це поки йде притирання і з кондиціонером. Я уже після 2000 км давав в педаль так до 3тис оборотів, такі гонки робив але до 7 не дотягую. Я працюю тільки в місті, за місто тільки на відпочинок їздимо. Так, що інформація вірна.

ВІДПОВІСТИ  
Jura  

Як заміряєте розхід? Показанням бортового компьютера чи по заправкам в горловину? Бо в мого друга КІА сід 1.4 109лошадок, 7.5-8 літрів дуже рідко в місті отримує. Зазвичай 8.5-9 літрів.

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 6
lyutec  

Когда проходить первое ТО ?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Ну існує 2 записи один пише в документі 15 000 другий 20 000 км тому Long Life - все ж таки думаю краще раз в 15 тис. або раз в рік

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

я проехал только 1200 км за 2 месяца

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Фактично бралась в кінці липня по сьогодні 7 000 км. Буде перше ТО опишу ціну. Буду доставляти плеєр, ESP, сигнагналізацію, брезговики ну і тд

+1ВІДПОВІСТИ  
Гость  

скорей всего сборка испанская а движок китайский

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

http://uk.wikipedia.org/wiki/Volkswagen
http://uk.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Polo
Volkswagen Polo в 2010 году впервые за свою многолетнюю историю номинировался на «Европейский автомобиль года» и «Автомобиль года в мире» и выиграл оба этих почетных звания. Машина 2012 року визнана найкращою в світі, з найменшою кількістю звернень, поломок і тд. Які ще треба доводи ?

+1ВІДПОВІСТИ  
macchina  

Скільки коштує змінити розмір шин з 15R на 16R?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Без поняття *) в мене здається взагалі 14*

ВІДПОВІСТИ  
lyutec  

Открыл капот и обнаружил два кулечка с какойто серой стружкой по боках ,спрятаные в отверстиях, что ето такое ?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

внизу запаковані ? можна фото показати ?

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

В такі зими і показує машина хто є хто. Міні джип ) шкода, що трошки залегкий. Поло умнічка, як встановлю систему ESP спробу трохи погратись з керуванням і витратами пального.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Встановив все що хотів, тільки ESP не поставив бо - цитую "можна купити ще одну маленьку машинку *)" Дорого чи не дорого - поняття відносне. Скоро скажу зимово-весняний *) розхід пального

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Як і обіцяв засік - А95 Мустанг ВОГ 100 л заправки від піка до піка рівно 1400 км - з прогрівами простоями і тд

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Давно не писав, тому вирішив поділитись. Скоро перше ТО. Хочеться відчути роботу мотора з новим мастилом після повної обкатки. Доки поділюся з тими хто ще, не вирішив або не набрався сміливості зробити прорив у своєму житті. Поло по трасі на Рівне спокійно в Д і Спорт режимі йшло на 145 км далі дружина дала по шапці ) Розхід пального по місту 7.2 з кондиціонером. На Алексі у Львові буду дізнаватись чи можна доставити комп'ютер для більш точного виміру. Те чого не вистачає мені це TSI подвійного турбонадуву ) для ривка. Система кік-даун працює але завмирання відчутне 1-2 секунди, тестую на 95 і 95 мустангу хотів оцінити різницю. на простому на літру більше. цікаво чого на 92 брало на літру менше. це питання ще досі під питанням. моя думка що я тоді не ганяв)) Ну в цілому ми готуємося до кросовера з чистою совістю. Хай щастить!

+1ВІДПОВІСТИ  
Wl  

С Фабией не сравнивали Поло,всё-же разница в цене большая?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Перепрошую, довго не відписував. Фабія цікавий варіант. Вона зроблена на базі Фольксваген, особливо нові версії з турбіною і 1.2 мотором. Не поганий варіант, але все таки сподобалось Поло і поки не жаліємо ні краплі. На рахунок ціни, дійсно різниця велика, є часткова передплата за бренд, але і оплата за якість.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Volkswagen Polo

Юрий
Украина, Одесса
09.04.2012

Пересел на ПОЛО с Хонды 5Д 2008 г. Поначалу, откровенно, хотелось плакать. Через неделю привык к панели приборов. в Хонде эргономика лучше, как бы фолькс не хвалили, привык к механической коробке, поч читати відгук

Георгий
Россия, Канск
12.05.2012

Предыдущие автомобили: ВАЗ-2106 1996 г.в, ВАЗ-2110 1997 г.в., HONDA CIVIC FERIO 2003 г.в., Peugeot 307 2006 г.в. Опыт вождения 15 лет, управление автомобилями кроме личных в основном – Япония, Франция читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Volkswagen

Volkswagen Golf 2017 Volkswagen Golf 12900$ 2017