Відгук Volkswagen Passat 2007 2.0 turbo дизель автоматична

Юрій
Юрій

Украина
Тернополь

06.11.2013
Volkswagen Passat
Volkswagen Passat

Рік, пробіг: 2007
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 2.0 turbo дизель
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Після цієї машини розчарувався в якості німецького автопрому, так як підводила вона мене не раз. Особливу увагу хочу приділити саме двигуну 2.0 дизель, який на відміну від старого, але простого і перевіреного часом 1.9 дизеля настоящий брухт. Чого тільки варті форсунки, які коштують не менше як 500$ кожна і ресурс яких в межах 100-120 тис.км. Та ж сама ситуація з новою для цих автомобілів 6-ти ступеневою коробкою DSG ресурс роботи якої закінчується в межах 100-130 тис.км., а окремі частини такі як маховик - взагалі 80-100 тис.км. Біля 100 тис.км. можуть виникнути проблеми у маслонаносі, так як грані шківа, який приводить його в рух до цього моменту попросту стираються і він перестає подавати масло в систему двигуна, що найперше призводить до "масляного голодання" турбіни і, відповідно, її подальшої поломки. Ремонт даного автомобіля штука дороговартісна, так як на період моєї експлуатації всі запчастини приходилося купляти нові і оригінальні (через відсутність б/у і неоригінальних запчастин на дану модель авто). Задоволення від Volkswagen Passat B6 2.0 diesel можна получати лише тоді, коли заправляєш цього великого седана бізнес-класу пальним на 300 грн. і спокійно проїжджаєш 450 кілометрів. Також немає страху на ньому під'їхати і припаркуватися в місті біля високих бордюрів, проїжджати по сільській нерівній дорозі чи зимою на засніжених шляхах. Це авто має доволі високий кліренс як для седана і впевнено, завдяки своїй підвісці (яка є доволі довговічною), тримається дороги.

Плюси автомобіля:
Впевненість на дорозі, доволі невеликий розхід палива як для великого седана бізнес-класу (в середньому 7 л./100 км.), великий кліренс.

Мінуси автомобіля:
Доволі ненадійний (проблемні форсунки і коробка передач DSG) і дорогий в експлуатації.

Порада покупцеві: Вторинний ринок України останнім часом масово почав наповнюватись даною моделлю автомобілів, що, в принципі, позитивно сказується його ціні, яка стрімко падає через велику конкуренцію, але ця обставина не повинна бути остаточною при виборі саме цього автомобіля, адже майбутні витрати можуть перекрити всю Вашу ейфорію від володіння Volkswagen Passat B6 2.0 TDI.
Моя порада майбутнім покупцям - обов'язково продіагностувати автомобіль перед купівлею. І бажано, щоб на Пасаті, який пройшов більше як 120-140 тис. км. вже були поміняні форсунки. Всім удачі на дорогах!!!

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Volkswagen Passat 2007

Стрелок  

Да, с DSG до сих пор не могут фольксвагеновцы справиться. У друга на Пассате маховик полетел на 60000, и это ещё не предел.

+4ВІДПОВІСТИ  
sanelite  

Спасибо за правдивый отзыв, полезно знать будет.

+2ВІДПОВІСТИ  
Iwan_  

Мав "каді" з dsg 2006 року. Пройшов 300 тис. Проблем 0. Жодних. Так і продав

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Volkswagen Passat

андрей
Украина, Симферополь
28.04.2008

хорошая машина. в ряду авто в приблизительно равном ценовом диапазоне б-6 смотрится лучше других. даже новая таета камри уступает ему по некоторым позициям, хотя и стоит дороже. читати відгук

Андрей
Украина, Ужгород
10.05.2008

авто прекрасное, динамичное, очень комфортабельное, надежное, удобное, красивое, я им доволен, но вынужден его сменить на внедорожник, очень много надо ездить по плохим дорогам. читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Volkswagen Passat

Volkswagen Passat 2016 Volkswagen Passat 13800$ 2016