Відгук Toyota Corolla 2016 1.6 бензин автоматична

Василь
Василь
Украина
Львов

14.04.2016
Toyota Corolla
Toyota Corolla

Рік, пробіг: 2016, 1.600 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.6 бензин
Компл.: active
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4
Витрата пального по місту: 10.8 л/100км, по трасі: 7.2 л/100км, середній: 0.0 л/100км

Доброго дня всім читачам. Хочеться коротко поділитися враженнями після перших 1500 км пробігу. Про конкурентів і вибір авто писати не буду бо це справа індивідуальна для кожного виходячи з особистих вимог.

Отже, основноими вимогами при виборі машини була економічніст, вмістиність і надійність. Щодо економічності наразі похвалитися немає чим і заявлені 8.2 л лишаються тільки на папері. Надіюся що після обкатки розхіт зменшиться. А от з вмістимістю все гаразд. Машина насправді велика, як в салоні так і в багажнику. Дуже тішить задніх пасажирів відсутність тонеля під ногами. Бали за надійність машина отримала авансом, враховуючи відносну надійність попередніх поколінь. Побачим....

За час недовгої експлуатації звернув увагу на наступні незручночті:

1. Недостатність виносу руля на себе. От як не пробую, зручно неможу всістися (ріст 178). Весь час хочиться його ще витягнути, а нема вже куди.
2. Погана робота щіток лобового скла. Таке враження, що просто недостатньо прижаті до стікла. З першого разу не забирають велику кількість води.
3. Ходова, залишила подвійне враження. При їзді по рівній дорозі ніби достатньо збита та жостка, а їдеш по ямах то машиною кидає в різні боки, ніби амортизаторів і нема. Хотілось би жорсткішої підвіски.
4. Салон на бруківці, по якій я їжджу кожний день пробує "оживати".

В інших моментах все підходить тому хвалити немає сенсу.

Доречі, читав багато відгуків про недостатню потужність мотору 1.6 з варіатором. Мушу з такими непогодитись. Потужності вистачає для впевненої їзди. Не більше (підкреслюю) і не менше.

І останнє. Чи рекомендував би я дане авто? Мабуть що так! Достатньо збалансований вийшов автомобіль.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Toyota Corolla 2016

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Vladimir-81  

В этом классе Королла - один из лучших автомобилей. Самому интересно было бы прокатиться на 1.6 с вариатором.

+1ВІДПОВІСТИ  
Demis19  

По-моему, выбирать по критерию экономичности автомобиль с заявленным городским расходом 8,2 л - странно. Конечно, нужно быть готовым к тому, что реальный расход окажется выше. По поводу недостаточности выноса руля: мой рост 179 см, вынос руля настроил без проблем; правда, что касается настройки по вертикальной плоскости, то удобным для меня оказалось крайнее верхнее положение. А вот при езде на брусчатке салон действительно поскрипывает, в основном это касается торпедо. Не очень сильно, но тем не менее... Для меня это один из немногих, но главный недостаток Короллы.

ВІДПОВІСТИ  
Azazello  

На ручке королла жрет в городе 8.5 это при спокойной манере езды, думаю, меньше десяти вы в городе не увидеть, даже после обкатки. Про подвеску не понял, мне (правда в прошлом кузове) она кажется близкой к эталону в данном классе

+2ВІДПОВІСТИ  
Demis19  

У меня двигатель 1,33, расход в городе в такую погоду (без подогрева и кондиционера) 6,8 л (бензин 95-й вентус). Думаю, на хорошем бензине, после 3-4 тыс. км пробега, при нормальной манере езды и без сильных пробок на двигателе 1,6 с вариатором вполне реально добиться расхода, близкого к паспортным 8,2 л.

-2ВІДПОВІСТИ  
Azazello  

при давлении в колёсах 2.2 кг без пробок пассажиров и сильного ветра, на прогретом моторе возможно увидеть и 7 литров. А если просто ездить по городу будет около 10 ))

+1ВІДПОВІСТИ  
Demis19  

А ведь одним из основных требований автора отзыва при выборе авто была экономичность )

ВІДПОВІСТИ  
joe-man  

более 10 литров по Львову это точно ненормально. Ну или обкатка сказывается. Если беспробочная езда, до 10 литров вариатору это максимум и даже с запасом.

ВІДПОВІСТИ  
Demis19  

joe-man, может для Тойоты это и нормально, учитывая что линейку бензиновых двигателей компания не очень спешит обновлять. Хотя слышал еще год назад, что в ближайшее время компания представит новые атмосферные двигатели, которые будут на 10-15% экономичнее нынешних.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Toyota Corolla

Іван Лозинський
Украина, Львов
26.08.2016

Купив королу 1.33, базова комплектація. Проїхав на машині перші 8 тис.км. Проблем жодних не виникало, машина м'яка і відносно тиха, нічого не дрибіжить, все що потрібно для комфортної їзди (як на базо читати відгук

Oleksandr M.
Украина, Киев
23.09.2016

Недавно стал обладателем этого автомобиля. Комплектация City, мотор 1.33, цена 414 тысяч гривен. Проехал совсем немного, но кое-какие впечатления уже есть. Во-первых, очень понравилась мне в этом читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Toyota Corolla

Toyota Corolla 2019 Toyota Corolla 21000$ 2019