Відгук Suzuki Vitara 2017 1.6 бензин механічна

Сергій
Сергій

Украина
Харьков

21.08.2017
Suzuki Vitara
Suzuki Vitara

Рік, пробіг: 2017, 600 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 бензин
Компл.: GL
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 7.8 л/100км, по трасі: 5.7 л/100км, середній: 0.0 л/100км

Нарешті!!! Нарешті я на Vitara!

Читав багато відгуків, передивився, мабудь всі, тест драйви пов'язані цього автомобіля. Тестив авто в салоні (автомат GL+).

Особисто в мене дуже позитивне враження від керування свого нового авто.

Слід зазначити, що до Vitara в мене була Skoda Fabia 1.2 і Hyundai Accent 1.4. Vitara, особисто для мене, це крок вперед. Звичайно, поки що робити якісь глобальні висновки зарано, але першим враженням поділитись можу.

Керування дуже комфортне, по трсі йде впевненно, жодного натяку на те, що б "підловлювати" кермом. Шумоізоляція мене влаштовує, хоча читав в відгуках невдоволення "шумкою". Підвіска жорсткувата, але добре тримає дорогу.

Салон без осбливих наворотів, місця вистачає. Панель приборів добре читається.

По місту проїхав приблизно 150 км., витрата показує 7.8, ще 450 км., за містом - 5.7. Їхали 4 дорослих і дитина + завантажений багажник. Кондиціонер увімкнений 2/3 шляху.

За свої гроші дуже цікава машина, до того ж і чекали не так довго як нам пропонували в салонах KIA (планував спочатку брати rio).

На цей час Vitara задоволений. Хоча немає меж досконалості, це не автомобіль преміум класу. На ньому досить комфортно і впевненно пересуватись як по місту так і за містом, отримуючи задоволення від керування.

Плюси автомобіля:
Ціна, зовнішній вигляд, витрата пального, керованість.

Мінуси автомобіля:
Відсутність підсвітки багажгоговідділення (в комплектаціі GL).

Порада покупцеві: Будь який автомобіль треба вибирати самому, керуючись порадами, відгуками та власним відчуттям. По наших дорогах - це хороший автомобіль. Для поїздок по місту, на дачу, по трасі Vitara підходить дуже добре.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Suzuki Vitara 2017

Danubecaptain  

С обновкой! Ни гвоздя, ни жезла и безпроблемной эксплуатации!

+1ВІДПОВІСТИ  
демон1983  

Відгук мій видалили тому тут пишу.Косяк машини в тому що все лайно з передніх коліс летить на двигун, я проїхав 1000 а двигун вроді 200000.Під арками дирки в які при поводоті летить все з під коліс.

+2ВІДПОВІСТИ  
Shep  

демон1983, у Вас в профиле два одинаковых отзыва, если Вы его только оставили, в ленте он просто позже появится, может и через пару дней

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Suzuki Vitara

Игорь
Украина, Киев
09.08.2017

Автомобиль приобретался в семью для начинающих водителей. Критерии выбора: небольшие размеры, автоматическая коробка, возможность подключения полного привода, высокая посадка, наличие АБС и системы ст читати відгук

Yevgeniy Batrakov
Украина, Харьков
01.06.2018

Купил эту машину в базе на автомате в прошлом году. Прошел год - всё круто. Разницы с другими комплектациями внутри практически нет. Классный и удобный автомат. Всё понятно и и без рывков. Сел и п читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Suzuki Vitara

Suzuki Vitara 2018 Suzuki Vitara 15500$ 2018