Відгук Suzuki SX4 2015 1.6 бензин автоматична

Jurij S
Jurij S

Украина
Львов

23.12.2015
Suzuki SX4
Suzuki SX4

Рік, пробіг: 2015
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 1.6 бензин
Компл.: GLX
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Пересів з хечбека Ніссан Тііда, враження добрі, але є ОДНЕ ВЕЛИКЕ АЛЕ. Одним з критеріїв вибору тої автівки був високий кліренс, а Я ЗАЧІПАВ захистом ями, які вільно проїжджав на Тіідді. Зателефонував щойно до пана директора і висловив претензії. Казав - будемо розбиратися. Бо він гарантував, що захист не знизить кліренса, а тут такий облом. Завтра поміряю, але щось мені здається чи він не до 12 в тому місці впав. Не треба тоді мені такого захисту!!!

ПЕС. А решта враження дуже приємні, хоча ще з багатьма моментами треба буде розбиратися.

Плюси автомобіля:
Плюсів багато, напишу колись детально.

Мінуси автомобіля:
Захист дуже знизив кліренс!!! Я ЗАЧІПАВ захистом ями, які вільно проїжджав на Тііді.

Порада покупцеві: Треба тестувати.

Через 5 міс. і 8 днів Jurij S дописав: На спідометрі вже майже 10000 км. Від машинки враження дуже позитивні, може трохи у динаміці є нюанси, але то таке - не на гонки автівку купляв. 1. Дуже задоволений з комплектації - я на тому колись не знався, а тепер спробував і оцінив. Бо автоматичне світло і автоматичний чуйнік дощу - то гарна справа. Дуже задоволений з світла на тій машинці - денні ходові вогні - файно! Зручно з флешкою на музику, зручно з дзеркалами, які можна притуляти. І багато чого іншого - бо GLX комплектація. 2. Машинка насправді дуже економна - траса 4,8, місто - 8,0. 3. З кліренсом врегулювалося - чуть акуратніше їду і все ОК. Далі буде.

Через 58 міс. і 5 днів Jurij S дописав: машинка файна. Але влітку при високій температурі дуже негарно двері скриплять... Кхм. І нема на то ради. На сервісі офіційному кажуть, що то тому, що заощадили на металі, а дали щось там пластмасове.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Suzuki SX4 2015

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Андрей L  

Удивительно! Как люди умудряются покупать автомобиль стоимостью около 18000$ не изучив ТТХ, не почитав отзывы, и не тестируя его, а затем еще и жалуются на возникшие при эксплуатации открывшиеся недочеты. Это же не коробка конфет из супермаркета! Хотя при покупке, я и там смотрю на дату изготовления, срок годности, состав и калорийность продукта, хотя у каждого свои критерии отбора

+3-5ВІДПОВІСТИ  
joe-man  

Андрей L, Когда смотрел машину то видимо машина без защиты была и клиренс казался нормальным, а с защитой видимо небыло возможности оценить машину...

+3ВІДПОВІСТИ  
Slavik0080  

Написали бы уже сразу обо всем,не только о клиренсе,коль уже за отзыв взялись.

+8ВІДПОВІСТИ  
joe-man  

Юрій, повідомте чим закінчилась історія з кліренсом? Скільки см кліренс з захистом?

+1ВІДПОВІСТИ  
joe-man  

Юрію, дуже співчуваю стосовно кліренса. Я б на вашому місці навіть незнаю... Дивився тест нової вітари https://www.youtube.com/watch?v=HU_FVuI5hfg гляньте з 13ї хвилини. Це просто капець. Це ніфіга не кроссовер. А у SX4 під захистом ще менше. Машинка класна, але це звичайний С-клас. Тільки дорожчий за конкурентів. Не взнавали дорого підняти машину?

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

joe-man, все унормувалося. З машинки дуже задоволений.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
kolya_karate  

"С-клас. Тільки дорожчий за конкурентів"- как раз и не дорогой

-1ВІДПОВІСТИ  
Doctrix  

Мерял на своей, в самой низкой точке клиренс 165 см, защиту ставили на официальном СТО Альфа плюс в Харькове. Защитой еще не цеплялся нигде, хотя поездки на природу летом бывали. Возможно, вам нужно пересмотреть свое отношение к возможностям городского кроссовера на бездорожье и проезжать ямы несколько мягче? Как по мне, то тут не вина авто, а больше того кто им управляет. Безусловно, рамный внедорожник не замечает ям, но вы же взяли SХ4 правда?

-1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

На спідометрі вже майже 30000 км. Дуже файна машинка! Несподівано Сузукі перевершило усі сподівання.Ще оце докуплю стояки на дах і в Карпати і звідтам можна буде везти навіть щось габаритніше трохи.
На сьогоднішній день абсолютно задоволений вибором!

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Вже 48 тис.
машинка файна. Але влітку при високій температурі дуже негарно двері скриплять... Кхм. І нема на то ради. На сервісі офіційному кажуть, що то тому, що заощадили на металі, а дали щось там пластмасове.

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

На спідометрі понад 96000. Все файно - машинка зручна та економна, але я починаю заглядати на щось нове, бо 5 років то 5 років.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Suzuki SX4

Jerzy Mazur
Украина, Винница
05.08.2016

Suzuki sx4 NEW эксплуатирует жена. Купила её в декабре 2015 г. Пробег 5500 км. Я иногда на ней езжу, потому могу кое-что о ней сказать. За шесть месяцев только положительные эмоции и отзывы. Классная читати відгук

Евгений
Украина, Харьков
23.01.2021

Брал машину с салона по акции (распродажа прошлого года), цена была вкусной. За эти деньги только Дастер можно взять. Объективно - машина стоит своих денег, все просто, минималистично. Радует бесключе читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Suzuki SX4

Suzuki SX4 2012 Suzuki SX4 8199$ 2012