Відгук Suzuki Jimny 2013 1.3 turbo бензин автоматична

Георгій
Георгій
Украина
Васильков

03.11.2017
Suzuki Jimny
Suzuki Jimny

Рік, пробіг: 2013, 40.000 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 1.3 turbo бензин
Кузов: позашляховик, 3 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Витрата пального по місту: 9.0 л/100км, по трасі: 7.5 л/100км, середній: 8.3 л/100км

Автомобіль купувався в 2013р. із салону. Так сталося, що ми з дружиною одночасно одержали посвідчення водія і обирали авто, яке підходило би нам обом. Авто прекрасно підходить для новачків: висока посадка, маленькі розміри, величезні бокові дзеркала, прекрасна обзорність. За рахунок рамної конструкції, нерозрізних мостів, залежної підвіски, підключаємого повного приводу, короткої колісної бази авто прекрасно веде себе як на бездоріжжі, так і в умовах міста. Проїзджаю де завгодно, незалежно від наявності дороги, паркуюсь у місті там, де ніхто, крім мене, не може. Однак це авто не для поїздок по трасі: розганяється дуже неохоче, велика парусність, легко йде в занос, особливо в поворотах. Слабенький обдув вікон - часто запотівають. Комфорт на рівні військового авто. Багажник дуже маленький, однак два пакети з продуктами поміщаються, при необхідності можна покласти задні сидіння - місця стане більше. Місця на задньому сидінні небагато навіть для двох дорослих.

Плюси автомобіля:
Обзорність; повний привід; висока надійність; можливість легкого паркування та їзди по повному бездоріжжі; прийнятна ціна.

Мінуси автомобіля:
Маленький багажник; важко розганяється; низька стійкість в поворотах; низький комфорт.

Порада покупцеві: Якщо це Ваш перший автомобіль - купуйте, не помилитесь. Кращого для навчання не знайдете. Якщо для Вас не дуже важливий комфорт, але обов'язкова висока надійність та незалежність від доріг - однозначно це Ваше авто.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Suzuki Jimny 2013

Makes  

В этом автомобиле атмосферный двигатель.

+1ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

Правильный совет автора отзыва в графе "Совет покупателю": "если вам важна независимость от дорог..." Для нормальных дорог этот автомобиль подходит мало - он заточен под бездорожье.

+4ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Suzuki Jimny

Юрий
Украина, Киев
19.07.2010

Машина зверь по лесу 60 по трассе 160. Очень требовательна к качеству бензина. заливаю 50/50% 98 и 95-го топлива. Мечтал о спорт каре а взял Джимни. Теперь всех знакомых агитирую подвеска супер по лес читати відгук

Дмитрий
Украина, Киев
25.10.2013

Люблю эту машину - у нас она вторая в семье в дополнение к большой. Используем для регулярных поездок в городе и в лес. Машина не предназначена для постоянных поездок на длительные расстояния - быстро читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Suzuki

Suzuki Ignis 2005 Suzuki Ignis 3950$ 2005