Відгук SsangYong Korando 2014 2.0 turbo дизель механічна

ВАНЯ
ВАНЯ

Украина
Ивано-Франковск

02.01.2015
SsangYong Korando
SsangYong Korando

Рік, пробіг: 2014, 3.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 2.0 turbo дизель
Компл.: STD
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Постараюся бути корисним в своєму відгуку.Машину купили в вересні цього року, вибирали між пежо 4008, кіа спортеж, та нісан какшкай 2014, але дивлячись на ціни і на комплектації і їхню багатість в кожній з машин, вибір впав на Корандо, взяв в червоному кольорі, передній привід оскільки за місто виїжжаю дуже зрідка і в повному немає сильної потреби як для мене і взагалі в перший лід на дорозі коли я ще не перезув свого корандо я здивувався в тому, що машина практично при швидкості 100 по наших дорогах не заносило, але я поміняв все таки ризину і зрозумів що з таким мотором і його вагою яка падає на передню вісь він зможе проїхати там де не проїдуть його менші брати.

Тепер почнемо про враження про салон сидіння мені дуже зручні коли практично пів дня проводиш в машині не зручностей не відчуваю поперекова підтримка дуже класна штука, і взагалі посадка достатньо висока і оглядність відмінна. Коли похолодало я зрозумів що підігрів сидінь класна штука для дизеля котрий гріється дуже довго при чому в конкурентів це опція! З приводу якості матеріалів все приємне на ощуп та на погляд, нічо не гремить в салоні тихо, що правда одного разу появилося не зрозуміле клацання але я виявив його та позбавився це були двері багажника в ній є регулюючі ризинки котрі підпустилися і я їх підтягнув і знову тишина.

Підвіска як для мене спочатку була досить жорстка але потрохи привикаєтся, впринципі в конкурентів нічим не відрізняєтся те саме.

Мотор тут просто ураган, мені сказали що після 5000 міняються настройки і він почне ще сильніше іхати, при обгоні ти розумієш що ти дійсно сильний і всі такі понтюти на седанах лишаються позаду. Тепер про розхід коли було тепліше і я ще їздив на не обкатаній машині він був майже як заявлений, 5л траса при швидкості 80 і включеному круіз, а місто 8л. Але коли температура впала розхід піднявся на 1л але впринципі машина ще повністюв не обкатана. Заводиться мій дизель при -11 без проблем.

При покупці авто відразу поставив пороги порадили друзі і це дійсно корисна штука, машина в наших умовах коли на вулицях хрін зна що творится, а в моїєму кросаку двері практично чисті і все що вилітає з під коліс зупиняють пороги.

Ще сумнівався чи вистачить мені музики в машині, але це виявилося марним побоюванням і я залишив все як було.

Одним словом про купівлю Корандо не жалію, машина класна, мотор бомба, салон стильний, рекомендую не пожалієте...

Плюси автомобіля:
Машина - бомба.

Порада покупцеві: Не пожалієте купляйте.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про SsangYong Korando 2014

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Crosby1130  

для чего нужен кроссовер без полного привода?

+2-8ВІДПОВІСТИ  
Crosby1130  

тем более что, самая дешевая полноприводная версия хоть и на бензине, но стоит тех же самых денег, а дизель на полном приводе не на много дороже вашего STD. я уже не говорю о том, что все полноприводные версии более нафаршированные

+1-2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Я вибирав машину для їзди на кожний день і тому як для мене то вона мене вповні влаштовує з переднім приводом.А між іншим в моєму варіанті, коли в мене за 365дн пробіг всередньому складає 35 тисяч можна лише прикинути яка різниця буде між бензином та дизелем.

+6-1ВІДПОВІСТИ  
Willte  

Особисто я не розумію, чому навіть в самій топовій версії всього лиш 2 подушки безпеки?? Хіба то така велика проблема доставити хоча б бокові подушки та шторки? З роками хочеться возити себе і сім'ю в захищеній машині. І саме через це Корандо випадає із списку потенційних варіантів.

+4-4ВІДПОВІСТИ  
Demis19  

Ясное дело, чтобы удешевить авто, экономят на подушках безопасности. Если средства позволяют, человек купит более дорогое и более укомплектованное авто другой марки.

+3ВІДПОВІСТИ  
MaxPower  

ИМХО - боковые подушки безопасности не спасают нифига

+6-3ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
nadolf  

удачи на дороге ! машина хороша

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
SsangYong Korando

Денис Федоренко
Украина, Бахмач
19.04.2014

Щодо даного автомобіля, керую ним вже півтора місяці. Мені 19 - це мій 2 автомобіль. Перед цим була КІА RIO 2008 року. Зрівнювати ці 2 автомобілі неможливо. Щодо комфорту SsangYong на диво тихий в сал читати відгук

Edward Beznosyuk
Украина, Львов
04.05.2014

Взял в феврале Корандо рестайлинговый с обновленной оптикой и торпедо, цвет красный металлик. Сомневался насчет летней резины, что шла в комплектации с салона, ведь зима была на дворе с заморозками по читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у SsangYong

SsangYong Kyron 2013 SsangYong Kyron 9000$ 2013