Відгук Skoda Fabia 2008 1.6 механічна

Єгор
Єгор
Украина
Киев

03.08.2010
Skoda Fabia
Skoda Fabia

Рік, пробіг: 2008, 60.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6
Кузов: хетчбек, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Спочатку була Фабія в старому кузові.Перша була службова 1.2 мкпп комбі наїздила вона 350 000 кілометрів по нашим шляхам, потім настав час придбате власне авто, купив таку саму тільки хетч та 1.4, майже півтора роки вбивав її по Львівським дорогам - не вийшло.Ще рік проїздив по Києву, на момент продажу пробіг складав 75 тисяч, окрім витратних матеріалів ніяких проблем, практичний кузов і гарний лак, подряпав крило і після того ще рік їздив не підфарбовуючи і навіть після зими метал був сріблястий, без ржавчини.Наступна була тільки Шкода і знову Фабія, але нова та з 1.6, зараз А5, але про це пізніше.Фабію брав 1.6 з таким двигуном вона просто летить, динаміка класна.Відмінна керованість, так трохи жорсткувата, а особливо в комп. спорт, але дорогу тримає чудово.Достатній дорожній просвіт, паркуюсь і не маю хвилювань, що можу пошкодити бампер.Салон гарний, класні та якісні матеріали, приємний дизайн і нічого зайвого.Взимку - 25, а заводиться раніше ніж я ключ поверну.Авто класне, за такі гроші Вам ніхто не даст те, що має ця Чешка.Надійна, керована, дуже якісна та не дорога.Підвіска наче створена для наших доріг в базі є захист двигуна, пакет погані дороги окрім того під днищем все дуже добре і якісно закрите пластиковою защитою.Для людей які скаржаться на лампочки РАДЖУ ПОДИВИТИСЬ на запобіжники (предохранитель) якщо не ті поставили то не напасетесь лампочек на жодну автівку.Сервіс класний, працює цілодобово.За власною дурістю посадив акуму сервіс 24 рулить, приїхали, допомогли, напоїли кавою)).Раджк придивитись, краще не знайдете і не завжди краще те, що коштує дороже, або має емблему з понтами.Ше мав Рено Кліо, але порівнювати їх не доцільно, не хочу псувати настрій та не буду писати про Рено.

Плюси автомобіля:
Якість Затрати на утримання Надійність Динаміка

Мінуси автомобіля:
НЕ РАДЖУ БРАТИ комп.КЛАССІК там в салоні зовсім інший пластик, такий як у Шевроле, Кіа чи Хундай.Твердий, не приємний на дотик і скрипить через 50 000 км.В інших комплектаціях він офігенний, мякий, як шкіра і приємний.

Порада покупцеві: Дивіться вище.По двигунам скажу так, 1.2 тільки для міста на трасі обгони треба робити накатом після 120, а це не кожен вміє, оптималка 1.4, а 1.6 вже для драйву.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Skoda Fabia 2008

Гость  

Делай оговорку, какой именно сервис классный. А то люди подумают, что во всех городах и все. А у меня в городе, не то, что не классный, а один из худших у шкоды.

ВІДПОВІСТИ  
Владимир  

Поддерживаю автора. Машина супер. Сервис в Харькове отличный. Наездил 70 тыс. Плюсы все те же. Минус - в морозы скрипит втулки стабилизатора (так в салоне сказали, у многих фабий 2008). Буду жене брать только фабию.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Skoda Fabia

Олег
Украина, Киев
17.09.2008

Покупал для жены и для езды по городу. Первое время катаюсь сам. Нравится!Пластик, конечно, жестковат, но не тарахтит. Двигатель слышно при интенсивном разгоне, но не достаёт. На скорости выше 100 нач читати відгук

Сергей
Украина, Киев
18.09.2008

Покупал первую, (первую в своем регионе). сомневался с дизайном. думал брать старую версию. Локоничней казалась. взял с полным набором. цвет капучино(очень не маркая) просто супер. хотел голубую. мою читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Skoda Fabia

Skoda Fabia 2010 Skoda Fabia 5900$ 2010