Відгук Renault Logan 2010 1.4 бензин + ГБО механічна

Андрей
Андрей
Украина
Верховина

17.02.2013
Renault Logan
Renault Logan

Рік, пробіг: 2010, 48.055 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.4 бензин + ГБО
Компл.: З ГБО
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

При купівлі автомобіля вибір був невеликий за 12500 USD хотілося тільки новий автомобіль б-у є б-у. Нове є нове хто б і що неговорив, коли сідаєш в нове авто всетаки відчуваєш що береш і уникаєш цілий ряд ризиків. Лада була 110 не цікаво, на авто середньго класу потрібно було 15-18 тис USD. Що вже аж ніяк нехотілося витрачати, особливо розуміючи наші умови експлуатації авто. В автосалоні були представлені Реношки седани в двох комплектаціях я вибрав авто без кондішина але з ГБО, думав буде економніше, бо ціна на газ була 5.30 на момент купівлі авто в лютому 2011 року. Враження були просто чудові так я розумів що беру і для чого, Рено Логан машина груба і строга добитися якихось емоцій від водіння це не по адресу, це авто розробляли не люди а компютер щоб було дешево і надійно. Мета всетаки була досягнута, бо авто вийшло набагато краще за машини конкуренти по ціні Ваз.заз.кіа та решту марок аж ніяк неможуть зрівнятися з рено логан. На мою думку це авто є ідеальним супунтиком на кожен день. Це є моя власна думка!

За два роки експлуатації наїздив 48 тис.км. за даний час по ходовій та мотору нічого не робилося, авто ніколи не підводило. Так задні сидіння не складуються та всежтаки великий багажник та просторий салон, компенсують цей нюанс. Якщо навіть потрібно перевезти щось габаритне то краще заплатити таксі ніж гроботи новий автомобіль. Сівши в авто з моїм недуже хорошим зором я задоволений освітленням фарами та противотуманками мені комфортно їхати в ночі, машини несліплять через дещо вищу посадку водія, автомобіль повністю задовільняє мої потреби. Це є бюджетне надійне авто, набагато краще за ладу, але ще не середній клас, отже вирішувати вам.

Комплектації з ГБО брати не рекомендую, якщо авто берете для себе то тільки бензин бажано з 1.6 мотором тоді ляля, якщо грошей малувато то 1.4 небіда всеодно 160 поїде якщо дуже треба.

Плюси автомобіля:
Високий кліренс, великий багажник та салон, гарне світло фар, витривала ходова.

Мінуси автомобіля:
Я знав що беру)))

Порада покупцеві: Якщо купляти Логан то базу з 1.6 мотором, передніми противотуманками, бажано колеса R15, все решту залежить від розміру кошелька. Обслуговуватись тільки на офіційній гарантії.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Logan 2010

10стар12  

За 6,5 лет не был ни разу на сто. И дело не в экономии, не хочу , что бы роскурочили.

ВІДПОВІСТИ  
Aliklistopad  

Так а в чем же минус заводского ГБО ?

+2ВІДПОВІСТИ  
aliscenter  

А почему ГБО не рекомендуеш?

+2-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Logan

Володя
Украина, Киев
15.06.2010

Катаюсь на нем уже 5 месяцев. Все нормально если б не одно но : на 4600км стал слышен стук в рулевой рейке. Уже месяц жду чтоб ее поменяли по гарантии... читати відгук

Гість
Украина, Симферополь
29.08.2010

Долго подбирал недорогую и практичную машину. Честно говоря, смотрел китайцев даже разных типа Тигго. Но здравый смысл победил и выбор пал на Логан. Мой первый автомобиль был куплен 17 августа по летн читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault

Renault Megane 2007 Renault Megane 4600$ 2007