Відгук Renault Duster 2015 1.5 turbo дизель механічна

Vladimir Kolesnikov
Vladimir Kolesnikov

Украина
Киев

22.02.2016
Renault Duster
Renault Duster

Рік, пробіг: 2015, 8.000 км
КПП, привід: мех., повний
Двигун: 1.5 turbo дизель
Компл.: 1.5T Diesel 4x4
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
Renault Duster 2015 - фото 1 Renault Duster 2015 - фото 2 Renault Duster 2015 - фото 3
Витрата пального по місту: 8.0 л/100км, по трасі: 6.5 л/100км, середній: 7.5 л/100км

Придбав новий з салону, комплектація EXPRESSION, тобто без зайвого електрично-комфортного обладнення.

Проїхав 8000 км. Не відкривав капот після того як закрив його в салоні коли придбав. Єдина проблема яка вже з"явилася - не працює мікрофон для Bluetooth (чесно кажучи взагалі здивувався що таке є у цій комплектації).

Їздив на роботу в Бориспіль, по київщині, і одного разу в Карпати через Львів. Крейсерска швидкість на трасі 110 км-г, 2.500 обертів, 6-передача. При необхідності їхав 150 спокійно, але бере вже більше палива. Згідно комп"ютеру(який активували) паливо витрачаєтся найекономічніше на 5 передачі 2.500 обертів, 80 км-г. Їздив по поганим ділянкам в Карпатах, і по розмитих польових дорогах на київщині, гарно дуже працює на повному 4х4, використовую зимню резину Bridgestone Blizzak останньої модифікації. Дуже класний кліренс! Подобаєтся передній бампер який не заважає заїзджати в ями та з них. Машина м"яка, досі, навіть на 7.500.

Витрата палива вказана в анкеті цього відгуку. Заливаю переважно дизель пульс від Окко.

Плюси автомобіля:
Наявність Bluetooth, Aux, CD/mp3.

Зручний пультик для застосування магнітоли справа за кермом, типу як на кермі у більш дорогих авто.

Подобаєтся що з кабіни можна регулювати напрямок струменів світла фар, ну ніде такого більше не бачив(!) (до цього їздив на Nissan Altima, Ford Focus USA, Subaru Forester, Газ 2410).

Багато місця! багажник великий, задні місця опускаются і вирівнють площину з підлогою багажника! Можна ночувати спокійно!

Подобаєтся що машина рушить з 1ої передачі без підгазовки, просто відпускаю счеплення і вперед. З 2ої можна їхати з підгазовкою(колеги володарі цієї машини так мені і радили, але я тільки з 1ої).

Подобаєтся підсказка переключки передач, зелений вогник який запалюєтся на тахометрі коли слід вмикати верхню, чи нижуню передачу, гарна штука для новичків на механіця, яким і сам є.

М"яка, швидка, проходима, економічна. Ну не Evoque, але за свої гроші думаю рівних немає.

Хоча і 1.5, але турбіна суттєво допомогає, на обгонах та ділянках на гору.

Мінуси автомобіля:
Не було (не дивлячись на заявлений) варіанта на автоматі
.
У стандартній комплектації:

Немає стандартного підлокітника :(
Немає стандартного круїз-контроля.
Сигнал на правій ручці під кермом(там де поворити вмикаются)- ну це вообщЄ :)))

Порада покупцеві: В загалі перед придбанням роздивлявся такі варіанти автівок:

Suzuki Jimny ( гарна проходимість + плюс автомат, але машина не зручна для довгих подорожей та швидкої їзди, мало місця, дорожче від Duster.

Suzuki New Vitara(автомат, але класичний варіант "паркетника", непрактичний варіант у застосуванні для позашляхової їзди, ціна на 4х4 суттєво підвищуєтся)

На мій погляд- Duster це найоптимальніший варіант.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Renault Duster 2015

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Драйв  

Автомобіль куплений на початку 2015 року?

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Драйв, Вересень 2015го

-1ВІДПОВІСТИ  
Vasja5140  

Який розхід палива у вас?

-1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Vasja5140, Расход в городе: 8.0 л/100км, по трассе: 6.5 л/100км, средний: 7.5 л/100км

ВІДПОВІСТИ  
joe-man  

Дуже дивно, що сигнал не в рульовому колесі...Начебто 3 2014 року його вже по-людськи ставлять. У вас точно машина 15го а не 13го року?

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

joe-man, точно

ВІДПОВІСТИ  
Walter88  

joe-man, эта кнопка сигнала, пожалуй самое неудачное решение на авто

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Slavik0080  

Если не секрет,зачем номерные знаки закрываете,да ещё таким большим квадратом??

-2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Slavik0080,"что б нікто нє даґадался"

+2ВІДПОВІСТИ  
mr.Rolg  

что сузуки нью витару не купили - то правильно.Вопрос "активировали комп" - это как ? по подробнее плиз.
экономичность - самая экономная 4 передача скорость 55-65 км/ч. проверьте,
какова стоимость то у официалов и не у них?
да, и под капот и машину надо заглядывать по-чаще. лучше пластиковую мишуру на движке снять, пользы никакой - зато видно всё и контролировать проще.от пыли и грязи та фигня не защищает, поверьте, наоборот... заимейте привычку осматривать авто через каждае 5 тыщ на яме,эстакаде-подъёмнике,поначалу с опытным техником который укажет что нужно контролировать после самостоятельно. и не ездите 150 - это очень плохо для такого движочка кто б чего не говорил, что движку надо давать просраться...пусть свим дают....помните, это вам не 2.5 литра ауди
рекомендую менять масло на 7-8 тыщах - это лучшее, что вы сделаете для своей машины и до 30 тысяч побыть на гарантии после спрыгнуть.не эксперементируйте с маслом!удачи на дорогах

+8-3ВІДПОВІСТИ  
Butusov  

mr.Rolg, сузуки хуже дастер? сообщите пожалуйста

+1-1ВІДПОВІСТИ  
mr.Rolg  

Да и по турбине. Грейте обязательно.Зимой не менее 10 минут.Летом - 3 и медленная езда ещё 5-7. После активной езды НИКОГДА не глушите сразу двигатель. 1, 2 мин. дайте поработать на холостых. При медленной размеренной езде достаточно 30 сек на сброс оборотов турбины. В идеале установить турботаймер или сигналку уже со встроенной фичей. Ещё турбина не любит длительной езды накатом. На затяжных спусках - на передаче будет гуд да и безопаснее...Пусть радует конячка!

+3-5ВІДПОВІСТИ  
Slavik0080  

mr.Rolg, зимой не менее 10 мин???? что за бред???2-3 мин от силы.Слыхал,но такого ещё не слыхал..Вот так и рождаются народные сказки..

+5-2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Slavik0080, дякую за поради

+2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 11
Warrior1  

В тех. характеристиках расход город 5.7 , 8л. это пока на обкатке или навалить любите?

+1-1ВІДПОВІСТИ  
mr.Rolg  

Warrior1, тех характеристики - это СтЕНДОВЫЕ замеры , а не реальные...так теперь все выдают, чтоб значит пакупатель ВАУ сказал и купил. Закон вроде как не нарушен.Все довольны. И по мощности тож самое...

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Warrior1  

mr.Rolg, по отзывам пред. модели много кто пишет 5/6 л. не шутка, но есть меньше 6.5 никак не получается, можно сделать выводи или стиль езди или баг двигателя на некоторых экземплярах.

+1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
British  

Неплохой вездеход, наверное лучший выбор за эти деньги. Но как же заливали омывайку если за 8к ни разу капот не окрывали?)

+4ВІДПОВІСТИ  
Qasder Azx  

"з кабіни можна регулювати напрямок струменів світла фар, ну ніде такого більше не бачив(!)" - в Таврії можна

+8ВІДПОВІСТИ  
Birka  

Шановні експлуатую дизельний Дастер з лютого 2013 року. Мій відгук є тут renault-duster.infocar.ua/review20869_duster_id899.html /> З приводу прогріву можно багато дискутувати.
Турбіна вмикається при 1750 об/хв. Гріти по 3 - 10 хвилин вважаю за марнотратство. Запустив двигун - виїхав з гаража - закрив гараж (2 хвилини), сів і тихенько поїхав.
Турботаймер разом з системою охорони.
Пробіг 140000. МАСЛО НЕ БЕРЕ І НЕ ДИМИТЬ. Заправки на WOG, OKKO, SHEL. Після 100000 зійшли з ОФ. СЕРВІСУ (тут було сказано 20 - 30 тисяч і досить - цілком підтримую). Зараз обслуговуюсь в Харкові на ВOSH SERVISE район Південного вокзалу (не реклама). ТО дешевше ніж у ОФ. Дилерів на 20 - 30 %. Заїдьте подивіться кого вони там ремонтують і обслуговують!!!
Зараз будемо брати на компанію нові авто. Вибір без змін - Дастер!!! (НЕ РЕКЛАМА!!!)
Якщо є питання пишіть. По машині є багато позитиву за ці гроші.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Qasder Azx  

Чи можете обгрунтувати вибір саме 4х4? Для мене не зовсім зрозуміла опція, якщо авто не мисливця або рибалки. Можливо чогось не розумію, бо сам на таких авто не їздив.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Qasder Azx, +1 . В 90% випадках 4*4 не більше ніж понти.

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Wert  

"Подобаєтся що машина рушить з 1ої передачі без підгазовки, просто відпускаю счеплення і вперед"-таке на будь-якій сучасній машині.

+3ВІДПОВІСТИ  
pilot-anatoliy  

У вас був Subaru Forester, що в ньому не сподобалось?

-1ВІДПОВІСТИ  
qwer rty  

Отзыв ни о чем.Зламався Микрофон!!!А под капот он еще не заглядывал.Зачем обманывать людей?Если ты пишешь заказуху то нужно более веские аргументы,ну к примеру рассказать про свой дизель который ооочень капризен к выбору топлива из за ненадежных форсунок Дельфи,или про то что у него самый низкий ресурс из всех дизелей на свете!А про блю туз напишете этак лет через 5 если не попадете со своим движком на досрочный ремонт из за некачественнй солярки реализуемой практически на всех запрвках.

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Renault Duster

Сергей
Украина, Одесса
18.07.2016

Проехал я на новом Дастере 15000, параллельно катаюсь на Таете Авенсис 2008 г.в. Общее впечатление от машины положительное, без учета мелких нюансов. На трассе тихий быстрый и мягкий, хотелось бы коне читати відгук

Андрей
Украина, Бердянск
15.01.2019

Машина за свои деньги нормальная, но очень много минусов, я не знаю конечно может это мне так повезло, но это жесть. Первая проблем коррозия на стальных дисках за 40000 убились полностью, вторая пр читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Renault Duster

Renault Duster 2020 Renault Duster 16200$ 2020