Відгук Peugeot 408 2013 1.6 turbo дизель механічна

stev
stev

Украина
Каменец-Подольский

31.12.2013
Peugeot 408
Peugeot 408

Рік, пробіг: 2013, 142 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 turbo дизель
Компл.: Activ
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Всім доброго! 30.12.2013 оформили покупку, підкупив м'якістю ходу, просторим салоном, величезним багажником і кліренсом. Ну, безумовно, витрати пального: при перегоні від салону до дому (100 км) витрати по компу 4.4 літри, їхав 110-120, по місту зараз видає 7.2, але це обкатка, чудово розумію і сприймаю адекватно.

Про надійність не пишу, бо час покаже, а так, якість матеріалів, м'яка панель, двохзонний клімат, штатна музика - все нормальне.

Не подобаються зеркала, не складаються автоматично і доволі малі, зеркало заднього огляду в салоні не зменшує простір, бачиш величезне вікно, після Тойоти Авенсіс маю дискомфорт, широкі бокові стійки, обзору замало, не відчуваєш габаритів, особливо при русі заднім ходом.

Відгук виходить неоднозначним, але, як на мене, автомобіль і є таким. Варто не забувати, що це С клас, хоча і видовжений і дуже розширений з адекватною ціною, як для авто з такими характеристиками.

Плюси автомобіля:
Просторий салон, підвіска, багажник, шумка на тверду 4, клімат, кліренс, витрати пального траса, наявність намордника на решітку для зими, обігрів форсунок омивача скла.

Мінуси автомобіля:
Погана оглядовість, поки що все, в процесі експлуатації доповню відгук, а може недоліків не добавиться? І ще, мабуть при сильних мінусах дисплей буде замерзати і спотворювати показники приладів.

Порада покупцеві: Купувати, але тверезо оцінювати споживчі якості авто, повторюся, С клас, хоча дуже достойний представник.

Наступного дня stev дописав: Додам ложку дьогтю: сьогодні міняв колесо переднє в своєму пежо 408 пригнав 30 грудня: 1. запаска кріпиться ременем, а не барашкою, як у всіх моїх попередніх авто (ось звідки грюкіт в багажнику); 2. болонний ключ - явно китайське г...но, я в шоці - шматок дроту круглого 8мм з привареною головкою, зігнувся мля зразу; 3. домкрат г...но аналогічне. Висновок: потрібно буде багато чого докупляти в процесі, мабуть.

Через 11 міс. і 25 днів stev дописав: Пройшов рік. Пробіг 25 тисяч км. Пройшов 2 ТО, проблем ніяких, тьфу-тьфу, машинку полюбили всі. Розчарувань нема.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Peugeot 408 2013

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Peugeot 408

Богдан
Украина, Черновцы
09.08.2013

Всім доброго дня або ночі. Хочу розповісти про свій автомобіль. Купив я його на початку липня цього року. Вибирав не сильно довго і не болісно як багато хто тут пишуть, мав "копійку", і відш читати відгук

Вячеслав
Украина, Херсон
02.04.2014

Была поставлена задача: купить относительно не дорогой, вместительный, комфортный, экономичный автомобиль для семьи... к этому ещё можно добавить и желание мощного двигателя, при том, что понимал - не читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Peugeot

Peugeot 508 2012 Peugeot 508 11800$ 2012