Відгук Peugeot 301 2013 1.6 turbo дизель механічна

Юра
Юра

Украина
Каменка

24.02.2014
Peugeot 301
Peugeot 301

Рік, пробіг: 2013, 200 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 turbo дизель
Компл.: Передостання (н
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

На мій погляд об'єктивності мало так як ще не достатньо часу пройшло з моменту купівлі, але основні плюси і мінуси видно відразу.

Спочатку дивився на моделі подорожче але потім спільним голосуванням зупинилися на цій. Потрібен був сімейний автомобіль, розглядали позашляховики, але витрати палива вражали (12л/100км - 5л/100км = 80 000грн/100 000км пробігу), плюс вартість автомобіля і втрати при його продажі - все це залишило більшість варіантів позаду і виділило 301-й як найкращий варіант.

Наступним фактором був комфорт. Конкуренти по ціні і витратах палива теж відпали, наприклад в Шевроле Круз якщо я налаштую сидіння під себе, то позаду я вже не сяду. В даній машині я розташувався з відмінним комфортом помістився ззаду (лише трішечки голова впирається в стелю, ну думаю легко звикнути), плюс ще більше 5см лишилось від спинки до колін, а я бидло дебеле, ще й під два метри ростом.

Дизайн. Спочатку зовнішній, він мене і звабив. Свіжий, без лишніх понтів, стильний і головне не далеко від класики (чим оригінальніший дизайн, тим швидше він вийде з моди). Потім салон, чесно кажучи піснуватий, але не напрягає. Звичайно хотілося б трохи сучаснішого. Керування достатньо зручне.

Лишились два класичних варіанта. Вибір між Елізе і 301 був на користь пижика по дизайну і витраті.

Технічні дані. Двигун відмінно себе показав, економічністю (200 км пройшов, середні витрати 5.3), працює тихо, заводиться добре (правда заводив при температурі близько "0"), потужності як на мене достатньо щоб нормально їздити. Ями не дуже, але все-таки відчуваються. Радіус повороту мене залишив нейтральним. Вище 100км/год веде себе адекватно. Кондиціонера для цього салону абсолютно достстньо. Шумоізоляція особисто на мій погляд терпима, знешумлював би лише якби не знав чим зайнятись, світло не ксенон, та й хрін з ним - його достатньо абсолютно. Є невеликий ефет бляшанки, особливо багажник, але не критично. Біднувата комплектація, але немає лишніх функцій і переплати за них.

Решта моментів. Відсутня магнітола, можна поставити на свій вибір. Сталеві диски на любителя, а от резина 15'' навіть краще ніж 16'', вона м'якше йде по ямах. Комп'ютер показує лише змішану витрату, якщо помиляюсь - виправте.

Старався не писати те що обсосали сто раз, тому деякі моменти випустив.

Ціна/якість казати рано, а от ціна/комфорт*комплектація точно виправдане порівняння.

Плюси автомобіля:
Економія, зовнішній дизайн, місце, доступність управління, ціна, поведінка на дорозі.

Мінуси автомобіля:
Могли б осучаснити інтер'єр. Не випускають в універсалі.

Порада покупцеві: Беріть якщо треба автомобіль з невеликими витратами і достатнім простором, за нормальну ціну. Скептикам і людям які пересідають з представницького класу, авто видасться простуватим. Але кращого авто за ці гроші особисто я не знайшов.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Peugeot 301 2013

cumulus  

Приходилось ли ездить в морозы? Как быстро прогревается салон после скажем ночной парковки?

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Мінімум "-2", Достатньо 2-3 хвилини для теплого повітря, особисто я не люблю тепло, тому мені 5хв максимум. До цього в мене була ШНива, то вона здається довше грілася хоч і інжектор. Ще в мене Мерс Спрінтер, заводиться при тій же температурі за 3 секунди, Пижик без затримок.

+1ВІДПОВІСТИ  
Slavik0080  

Красивая машинка с отличным двигателем!

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Peugeot 301

Кирилл
Украина, Одесса
08.03.2013

Забрал с салона на днях, проехала 200 км, могу поделиться первыми ощущениями. В целом машиной доволен. Ставлю твердую 4! Двигатель: 1.6 турбодизель тяговит и достаточно мощный для машины с таким в читати відгук

Макс
Украина, Львов
14.03.2013

Машинка супер дуже нею задоволений. Двигун - тяговитий. не потрібно крутити до високих оборотів, щоб відчути задоволення від водіння. Перед тим їздив на Поло хетчбек 1.2 TSI. Двигун у Поло був дуже хо читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Peugeot

Peugeot 207 2008 Peugeot 207 5000$ 2008