Відгук Mitsubishi Outlander 2013 2.4 бензин автоматична

Александр
Александр

Украина
Киев

12.12.2013
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander

Рік, пробіг: 2013, 2.700 км
КПП, привід: авт., повний
Двигун: 2.4 бензин
Компл.: ultimate
Кузов: універсал, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Дуже багато критики читав щодо цього автомобіля. Але читати звичайно добре, а самому відчути це авто - зовсім інше. Автомобіль дуже не фотогенічний, в "живу" виглядає набагато краще. Обирав між X-trail, Tiguan, Kuga, Santa fe. Перш за все скажу, що обирав автомобіль для сім"ї, тому після перших візитів в салон варіанти Tiguan, Kuga відкинув. X-trail приївся вже на наших шляхах. Santa fe передумав брати (хоча своїм виглядом всередині і зовні мені дуже сподобався), так як у знайомого були приоблеми з двигуном, звичайно це може бути з будь-яким авто, але корейська "якість" не викликає довіри.

Аутлендер хороший автомобіль. Просторий, високий кліренс, позадорогою прохідність у нього супер, важко назвати паркетником) радіус розвороту зовсім маленький, широкий обхват світла фар тому вночі комфортно їхати, швидко обігрівається салон, якісне оздоблення салону, хороша акстична система, швидкий автомобіль. коротше, автомобіль відповідає своїй ціні. для людини , якій важливо практичність, комфорт, зручність - це достойний варіант.

Щодо мінусів: не підсвічуються склопідйомники (тільки у водія є підсвітка), підвіска могла бути і м"якшою, шумозоляція погана, але на нових дорогах наприклад Київ-Харків є кусочок гарної дороги де достатньо наявної шумоізоляції).

Витрати пального: місто - 10.3-11.3л., змішаний в залежності як їздити - 8.0-9.5л.

Загалом, то задоволений. Ціна = якість. Кому не подобається, то є дорожчі варіанти.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Mitsubishi Outlander 2013

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
lurker4eg  

Як Вам робота варіатора? Ще цікавить робота повного приводу, хоча, напевно, Ви ще не встигли його випробувати

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Алгоритм роботи варіатора налаштоваий нормально. стрілки тахометра і спідометра встигають одна за одною, але при обгонах іноді краще вручну) про повний привід важко покищо щось сказати. в тих рідкісних випадках коли користувавася повним, то задоволений. А так в місцях де мені треба повний привід (рибалка, полювання), то я маю Niva) Дубова коробка на колесах, зате проїде все і скрізь)

+2ВІДПОВІСТИ  
Критик  

В своєму класі автомобіль хороший. Все ж таки технології Mitsubishi! . На рахунок корейця,- не повівся на їхні маркетингові "трюки", тоді ти щасливчик, або справді думав головою Mitsubishi кращий будь -якого корейця.

+4-2ВІДПОВІСТИ  
lurker4eg  

Технології технологіями, а корейці з двигуна 2.0 знімають стільки коняк як двигун 2,4 у хонди чи міцубіші. Знову ж таки час усе покаже. Я, наприклад взяв корейця, бо то було дешевше і мені сподобався автомат. Аналогічне японське авто коштувало б дорожче.

+3-3ВІДПОВІСТИ  
Vladimir-81  

lurker4eg: машины едут на крутящем моменте, а не на лс.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
lurker4eg  

Vladimir-81: Согласен, но, например, у тех же Sportage 2.0 C-RV 2.4 и Outlander 2.4 количество лошадок и крутящего момента плюс-минус такое же

-2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
серж3  

Согласен. Не думаю, что новый Фанта фе и Соренто уступают Аутлендеру. Но каждый выбирает сам, что ему по душе.

-2ВІДПОВІСТИ  
Kolya_dzver  

А вы цены давно сравнивали?Цена корейцев выросла оёё Хундай по цене космического корабля!

+4ВІДПОВІСТИ  
амур  

Цена выросла на корейцев потому что и машины у них лучше чем у японцев.

+2-2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Mitsubishi Outlander

Игорь
Украина, Киев
01.10.2013

15 лет покупал только Хонды (Аккорд. Сивик). Семья выросла и необходим семейный авто. Посмотрел и прошел тесты на СRV 2013, RAV 4 2013, Outlender 2013. Первый раз пришлось изменить Хонде из-за комфорт читати відгук

Владимир
Украина, Киев
17.01.2014

Комфорт на высоте. И по городу и за городом. двигателя 2.0 хватает. "Лепестки" так ни разу и не включал, чтобы кого-то обогнать. И так резво добавляет. Среди других машин такого класса выбра читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Mitsubishi Outlander