Відгук Mitsubishi Outlander 2007 2.0 turbo механічна

Юрій
Юрій
Украина
Киев

24.03.2008
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander

Рік, пробіг: 2007, 50.000 км
КПП, привід: мех., повний
Двигун: 2.0 turbo
Компл.: Turbo
Кузов: універсал, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

На даному авто я їздив близько року.Авто брав у салоні і осблуговувався теж у офіційного дилера.Що стосується експуатаціїї, то автомобіль залишив тільки позитивні враження: динамічний і досить потужний двигун (202 к.с), що дає змогу вільно відчувати себе як на трасі, так і в місті. КПП теж не визиває нарікань.Ходова частина авто "заточена" під спортивний стиль водіння чітко виконує всі команди керма, і в той же час не є занадто жорсткою, що є досить важливим на наших, м"яко кажучи, "не дуже гарних " дорогах.По інтер"єру авто можу сказати тільки два слова: практичний мінімалізм. Як на мене в салоні не має нічого зайвого, досить зручна і інформативна панель приборів.Торпедо виконане з добротного м"якого пластику. Хоча комусь може здатися, що виглядає досить "біднувато", але це тільки на перший погляд.З недоліків хотілося б відмітити: Не досить зручне регулювання сидіння, особливо водія, при моєму рості 186 см, я сидів практично зручно, але водям вище даного зросту вже було б не зовсім комфортно, бак авто має об"єм 60 л., що є не досить зручним, часто після агресивного водіння потрібно запрявлятися, авто зроблено досить якісно, але метал якось виглядає "слабенько"...хто їздив або їздить на "німцях" зрозуміє про що я.

Плюси автомобіля:
Динамічність, гарна керованість, надійність, повний привід особливо взимку, різноманітна комплектація з салону.

Мінуси автомобіля:
Регулювання седіння(можна було б і більше зробити, вперед-назад, вниз-вверх), малий об"єм бака 60л (80 було б саме те). Висока ціна автомобіля в даній комплектації (суб"єктивно).

Порада покупцеві: Можливо не варто купувати із салона, зважаючи на досить високу ціну. А враховуючи надійність, брати б/у з пробігом 20-30 000 т.к. буде якраз оптимально по відношенню "ціна - якість".

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Mitsubishi Outlander 2007

Ella  

Згідна на 100% зі всім написаним вище. Пораду врахувала, так і купила 2008 рік з пробігом 34 000. Ціна-якість!

ВІДПОВІСТИ  
Прохожий.  

Нет, таки нравится мне эта тачка!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Mitsubishi Outlander

Виталий
Украина, Киев
20.09.2007

По немногу ездил на разных машинах но последние 10 лет на VW Гольфике 4. Поэтому сравнивать буду с ним хоть это и совершенно разные машины. Просто опишу свои субъективные ощущения. После Гольфа кажетс читати відгук

Геннадий
Украина, Донецк
16.01.2008

К автомобилю действительно нет претензий. За 9.5 тыс.км. показал себя с лучшей стороны. Мнение в отношении невыразительности внутреннего дизайна, считаю склонностью к "цыганскому тюнингу". В читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Mitsubishi Outlander