Відгук Mercedes Vito 2000 2.2 дизель механічна

Олександр
Олександр

Украина
Львов

12.08.2012
Mercedes Vito
Mercedes Vito

Рік, пробіг: 2000, 340 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 2.2 дизель
Кузов: мінівен, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка2
Mercedes Vito 2000 - фото 1 Mercedes Vito 2000 - фото 2 Mercedes Vito 2000 - фото 3 Mercedes Vito 2000 - фото 4 Mercedes Vito 2000 - фото 5

вирішив коротко написати відгук про мерседес віто 2.2 CDI 112 120 к.с. (їздив на ауді А6 фольсваген каді 99, фіат добло 03, рено меган 09...) машину хотів якусь універсальну і гарну)) дуже подобався віто) довго шував і побачив на сайті продажу б.у. авто у києві сірий темний металік титани кенгурятник... і просто мене переклинило поїхав і взяв незважаючи на ржавчину на порогах, думав раз зроблю і забуду))) ще зіграла ціна 9800 у.о. з таким виглядом були по 12 000 у.о.

приїхав доЛьвова на бруківку і почалося ... за пів року експлуатації:

1. поміняв рульові тяги і наконечники.
2. форсунка 300є але взяв б.у. 150є (запрвляв тільки ОКО ШЕЛ ВОГ) через місяць друга форсунка 150є - через 2 місяці третя 150є.
3. почала здуватися фарба лізе ржавчина, зробив антикор і попідфарбовували до продажу.
4. стойки 4 шт дві подушки мотора, 2500гр приблизно.
5. задня передача включається за пятим разом, куліса розбита це їхня слабість їздив на різні СТО шось робили підкручували толку мало.
6. датчик турбіни 750гр.
7. релюшка на генераторі, "шоколадка" (недавало зарядки на генератор) майстри не хотіли братися зароботу бо треба знімати пів машини полуось...

ціни без роботи майстрів, і плюс евакуатори декілька раз (повністю не підраховував скільки вклав бо серце болить, продавав 2 місяці почав з 12800 шукав ще дурніших але з часом зкинув до 10000 щоб не зігнила і забрали , хлобці через пару днів почали продавати так само за 12 тис , я спостерігав по сайту то ціна за пару місяців впала до 10 тис.

взагальному враження такі: високо сидиш відчувається швидкість, сподобалось на обгін жмеш на газ 2 секунди задержка і машина просто вистрілює, машина перероблена з грузового на пасажир 7-1 як більшість, жостра скаче возити дрова а не людей, вікна відкриваються тільки на передніх двох дверях задні пасажири скачуть потіють ледве дихають... обдув тільки зпереду, вроді мерс а кондиціонера нема, говорив з дуже багатьма людьми всі жахливі відгуки.

навіть фіат добло дешевший новіший і кращий по всіх параметрах або трафік від віто сядьте і порівняйте.

ну і все може комусь буде впригоді цей відгук, щасливо.

Плюси автомобіля:
гарний зовнішній вигляд, на обгін просто вистрілює.

Мінуси автомобіля:
ржавіє не подням а погодинам... дорогі запчастини, скаче як коза по наших дорогах.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Mercedes Vito 2000

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Taurus Taurus  

Не ожидал, что Мерседес окажется такой поганой машиной. Спасибо за отзыв. Теперь точно Вито не куплю.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
vital_  

Вито конечно не ахти машинка но и все эти Т5 Трафики и т.д. тоже гавно редкое!!! У меня на фирме и Т4 и Т5 что то что другое и жесткое и шумное и ломается постоянно и запчасти дорогие - не понятные для меня машины, как их так сейчас делают и стоят не дешево.Нет доверия к немцам!!!

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Sergey Malovichko  

Ну, буває, що тут скажеш. Не пощастило тобі саме з цією машиною. Але повір, за 5 років експлуатації я ще серйозного нічого не міняв. Про ходову мова не йде - на наших дорогах це витратний матеріал. Ну, і кузов також - гниє, якщо не оброблений. А про жорсткість... Так а що ж ти хотів від вантажної машини? Ти б ще з ГАЗона пасажира зробив і матюкався, що шумно і жорстко. Я собі поміняв пружини і стойки на пасажирські, зробив шумку і взагалі лялька. Так що, це кому як пощастить. І всі інші машини так само ламаються і так само запчастини не дешеві.

+2ВІДПОВІСТИ  
sasha86  

Это точно! Хорошая обезшумка+резина легковая и все ГУД, даже ниче менять не надо. А по кузову где найдешь авто таких годов в идеале?????

+2ВІДПОВІСТИ  
Tarik k  

купив корча на якому німець заробив мільйон і хочеш мінівен для сімї-так не буває.

+3ВІДПОВІСТИ  
Tarik k  

мені пригнали віто 110 2002р з пробігом 300 тис в 2006 р і я наїздив ще 160 тис , поміняв 2 рази наконечники і 2 рази задні амортизатори,лівий нар шрус, тяжки стабілізатора . в 2012 я продав авто свому дядькові і зараз він наїздив ще 120 тис на таксі. по ходовій він поміняв шарові опори,тяжки стабілізатора,наконечники,задні аморт а до мотора і форсунок ще ніхто не ліз. автомобіль постійно в роботі і такі поломки не є поводом для поганого настрою і негативу. одне правда що корозія але тільки на задній дверці розпашонки, а пороги я обробив одразу. і ніколи не рівняйте мерседес, фіат і рено - це різна вагова категорія. а якщо вам шкода грошей на авто і на його ТО - ви пасажир трамвая.

+2ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

поїздиш хоч на половину машинах які у мене були і є то зрозумієш що мерседес з переднім приводом навіть без кондиціонера це Г...

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Nes1980  

Для того что бы снять генератор НИКАКОЙ ПОЛУОСЬ СНИМАТЬ НЕ НАДО! Ищите других мастеров, а не раков!

+2-1ВІДПОВІСТИ  
oleg5533  

Извините, что вмешиваюсь. Я проездил на своем 638-м 9 лет. не разу не поменял не одной форсунки, если не считать снятие и чистка. Ходовую делал до тех пор, пока экономил и ставил всякую уйню. Поездил и на Фольце Т5 и на Рено, это грузовики, а Вито - минивэн.

+4ВІДПОВІСТИ  
Роман Roman  

Купи доглянутий ВІТО 112CDI, 1999-2003р., і забудеш за свій ТРУП який тобі втулили.
Перед тим як купляти, зроби діагностіку, а не жми бабло, скупий втрачає більше!

+3ВІДПОВІСТИ  
Роман Roman  

Не рівняй МЕРСЕДЕС ВІТО 112CDI, 1999-2003р., з Віваро, Фіати і так дальше, їм до МЕРСА далековато!

+2ВІДПОВІСТИ  
Роман Roman  

Після МЕРСА купляєш МЕРС, інші машини відчуваєш консервою!

+2ВІДПОВІСТИ  
Роман Roman  

На рахунок заднього ряду щоб не паритись, постав бокові вікна ЖАБРИ або ЛЮК, і проблем не буде!
Головне не купляй ТРУП !!!

ВІДПОВІСТИ  
Олександр Скраль  

Доброго дня.
в мене смого така машина)
вже 3 роки їжджу, ну на рахунок ходової , на мою думку в україні інакше не можна, розбивається дуже,
еа рахунок мотора проблем немає.так салон в них проблема тяжко провітрюється, але і цю проблему вирішив врізаши панорамний люк на 6 позицій відкриття,
от проблема з ржавчиною це велика хвороба Вітушок до 2003 року.не додумались німці їх залужити.
а так бусік вообще класний)

+1ВІДПОВІСТИ  
Сашко_Косован  

Друзі не треба гнати на МЕРСИ!!!
Тобі просто не пощастило з машиною, тебе хіба не насторожило що в такому хорошому стані продають і так дешево, тоді чому купляв?! Треба було покраще перевірити перед покупкою а не летіти сліпо на першу кращу обгортку!
Я, мій тато ціле життя на Мерсах машинів інших марок взагалі не хочемо бачити, до 2004 року мали жигуля потім змінили на мерса 1986 РОКУ ВИПУСКУ (190), більше ніяких машин тато не хоче бачити їздить до тепер до мотора, коробки і ходової не лізли НІКОЛИ. Одне, що міняли це ТОРМОЗНІ ДИСКИ, які стерлись тупо НЕ колодки, а диски!
Купили Віто їздить вже 2 роки міняли лише одну задню пружину, і чучуть має ржавчини, і рівняти з обоссаними трафіками, які максимум що проїхають за своє життя це 150 тис. кілометрів просто не можливо! І з тешками теж в яких одна шпилька в моторі рветься і треба купляти новий мотор!
МЕРС Є МЕРС!

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Mercedes Vito

Петр
Украина, Киев
13.03.2008

Мерседес , само по себе название говорит о себе, считаю лучшим автомобилей в мире, ну а мерседес вито лутшим в своем классе. читати відгук

Александр
Украина, Днепр
29.04.2008

Машина в принцепе шикарная, но вот к Мерседесу имеет очень отдалённое отношение. Я имею ввиду качество ходовой и метала кузова. Если бы на значьке была бы не звезда, а коленвал Опеля, машина получила б читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Mercedes Vito

Mercedes Vito 2007 Mercedes Vito 8300$ 2007