Відгук KIA Sportage 2016 1.7 turbo дизель механічна

Ярослав
Ярослав

Украина
Полтава

08.12.2017
KIA Sportage
KIA Sportage

Рік, пробіг: 2016, 9.600 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.7 turbo дизель
Кузов: позашляховик, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Доброго дня панове! Хотілось залиши свій відгук про авто.

Одного разу, як кажуть, загорілись гіменця замінити автомобіль, бо 308 пижик своїм малим кліренсом доколупав, скоріше мабуть наші довбані дороги. В оченята попав Nissan X-trail, 2.0 дизель, автомат, б/у але в дуже хорошому стані (так пишуть в обявах), але дружина була категорично проти секондхенду, говорила хай щось простіше, але нове, щоб сідушки не були проперджені іншими жопами.

І тут хиракс з'являється новий спортейдж по адекватній ціні з кучою прибамбасів. А спортейдж був недосяжною мрією в студенські роки, в знайомого був, так падло подобався, друга генерація. Але 4 то не 2. На фото дизайн душу не зачепив, потім подивися тест, але як завжди на ньому показують топову комплектацію, на яку просто не вистачає.

Довго розмірковував, навіть на тест 2.0 на автоматі, сходив. Але кошториса трішки не вистачало і сумніви були і пижик був. І тут прилітає новина від товарища, що він придбав новго Тусана, а цеж для нормального українця як серпом по..., І в душі заграло він може, а я чим гірше.

І от, в жовтні 2016 забираю свого спортюлю з салона. Радості повні штаниці, (ідеш а воно аж капає) бо ніколи ще не купляв авто з салона, хоча раз приймав участь, коли тато купляв нового жигулика)))

Покатавшись на ньому рік можу підсумувати:

- Двигун - подобається тягне на ура, в мене був пиж 1.6 дизель, то і рядом не стоїть і по шуму і по тязі.
Коробка подобається. Говорять що 1 коротка , можливо і є таке, але мене це не парить, я інколи можу трішки гашетку надавить і з 2 на 4, нормально тягне.
- Шумка нормальна, є гріхи, але це ж не бізнес клас і не хвальоний німець, мене влаштовує.
- Куча приємних штукенцій і саме головне кліренс, для покатушок по наших ідеальних дорогах просто супер, я не рибак і не охотник, але в ліс разочок за грибами можна -я вам скажу вистачає.
- Зимою по сніжку катався - нормально, ще багато залежить від прокладочного матеріалу між рулем і сидінням.
- Про розхід палива - в середньому 6 по комп. Сказати що багато гамає, не можу бо всеж 1.5 тонна махіна, а от коли дружина рулить, коли я в стані офігенного алкогольного спяніння від поседеньок з друзяками, то розхід падає до 5.8. Ганяв на дальняки Полтава-Львів, 3 сердельки в автомобілі і швидкіть 120-130 то на 900 км в мене вийшло 55 літрів.
- Пластик - скрипів, стуків, шкряботіння і інших не приємних і роздражаючих речей - не виявлено.
- Говорити про надійність ранувато.
- Єдиний момент не подобається, так це стійкість лакокрасочного, це нажаль проблема всіх авто від вузькоплівочних, точніше з сходу. Легко дуже пошкодить.

Читав відгуки, що багажник малий, панове просто не робіть з багажника мусорку і буде вистачать для пакетів з харчами, а такі речі як холодильник, стройматеріали і іншу хрень можна просто нанять вантажне таксі і зберегти пластик автомобілі і свої нерви. Я так роблю. Як показує практика це відбувається крайні рідко. А для повсякденного вжитку з головою.

Забув, я ж ще ходив в автосалон тойота, так наслухався яка це афігенна марка, сів в Рахліка 4, і мене здивув пластик на панелі аля жигулі і дизайна її. Потім дізнавшись ціну і коли авто можна отримати, на мої гроші, це була бомжарна база з старим 2.0 і умовами отримання, платиш сьогодні отримаєш через півроку. Я сказав я подумаю...

Форд куга, не сподобався торгаш, типу це куга всякі там корейця це шушваль... Я так подумав, чувак а ти на тій шушвалі хоч пробував їздить та і на мої гроші тільки бензи екобуст можно було купить, та і не сподобались дверні карти на задньому ряду, знову щось таке як китай з жигулями, комплектація слабенька. Зайшов на нісан, какашку не хотілось, а от на трйла не вистачало, вистачало, але лише на базу з 2.0 бензин.

Ото така історія.

Плюси автомобіля:
Розхід палива, плюшки, підвіска.

Мінуси автомобіля:
Лакокрасочне покриття.

Порада покупцеві: Я так скажу: хто як хоче так і ...

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про KIA Sportage 2016

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Ser Gio  

По свому досвіду скажу, що також бісить, коли приходиш в автосалон, і менеджер починає парафінити інші моделі.

+9ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Ser Gio, Я навіть не згадував, що дивився корейців. Просто запитав чи є у вас пробник куги, яка вартість за кілограм. Присіли в авто і почалось удобрення гумусом, а пацанчатко то молоде було, можливо і прав не мав, хз. можливо саме круте на чому він їздив в житті був велик.

+2ВІДПОВІСТИ  
Danubecaptain  

Как дело обстоит со стуками в передней подвеске? Тут в параллельных отзывах на нее обижаются.

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Danubecaptain, Якщо чесно не помітив такого, як тільки з'явиться відпишусь, типу я такий як і всі ) В Полтаві є шматок бруківки, ще від козаків мабуть залишилось, то я періодично та проїджаю - то нема, мабуть поки що...

+1ВІДПОВІСТИ  
Стрелок  

Гм... Интересный стиль изложения, однако)))

+8ВІДПОВІСТИ  
MaxPower  

Стрелок, ага . У меня настроение поднялось

+6ВІДПОВІСТИ  
Wert  

Автору респект- повеселив зранку. І все правильно. тільки не кидайся на китайців- вони різні бувають і за 7000 баксів і за 25000)). А ЛФП плохеньке зараз в першу чергу через екологів і нову фарбу. Радив би зятвгнути капот двері і морду в спецплівку

+4ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

в мене в товариша був кашкай в попередньому кузову, він ним їздив дуже рідко, то лакокрасочне було ніби павуки його малювали, також була робоча Навара там опа... і був L200 робочий та сама болячка, в мене пиж 2008 року був і на роботу взяли L 200 то в мене лакорасочне набагато стійкіше, короче дохрина в мене сторі, не буду задрачувать. А нарахунок китайців їм тільки респект за такий короткий термін вийшли досить на високий рівень на відміну від ЗАЗ і ВАЗ за багатовіковою історією. Але згадував про китайчиків дуже бюджет. ото там пічалічка.

+2ВІДПОВІСТИ  
Андрей-Херсон  

Kalenichenko_Iaroslav, в мене на трафику за 23 тис пробігу на лип наче нождачкою потерли якшо на сонці дивитись

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
KIA Sportage

Алексей
Украина, Николаев
23.06.2016

GT-Line, 2.0 Diesel, 4WD, диски на 19 с низким профелем (45) и давлением 2.4, пробег 1000 км. В целом покупкой доволен, но есть и разочарования. Коротко: - НЕ нравится: шумная на трассе, жес читати відгук

Станислав
Украина, Киев
25.06.2016

Всем доброго дня. Недавно приобрел KIA Sportage, базовую комплектацию но на автомате. Честно сказать, чтобы у всех такая база была. Хотел бы выделить что в этой версии уже есть подогрев руля и всех читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у KIA Sportage

KIA Sportage 2021 KIA Sportage 24000$ 2021