Відгук KIA Ceed 2016 1.6 turbo дизель механічна

Yuri Hlieviy
Yuri Hlieviy

Украина
Буча

07.07.2016
KIA Ceed
KIA Ceed

Рік, пробіг: 2016, 8.000 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.6 turbo дизель
Компл.: mid
Кузов: універсал, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5
KIA Ceed 2016 - фото 1 KIA Ceed 2016 - фото 2
Витрата пального по місту: 7.0 л/100км, по трасі: 5.9 л/100км, середній: 6.3 л/100км

Це вже мій другий сід в універсалі, на попередньому проїхав 55тис за 3, 5 роки. Рестайлова модель відрізняється від попередньої поворотами на дзеркалах, протитуманками і дзеркалими що складаються вже в міді. перше і 3є для мене було досить важливо :) тому це був додатковий плюс. З варіантів що розглядались була октавія в універсалі, фокус вагон, 307sw, леон експірієнс. Октавію потрібно було чекати 3 місяці, у фокуса захлива якість матеріалів і дубовий пластик, у пежо дохлий дизель, хоча в іншому авто сподобалось, а у леона були в наявності тільки моделі вартістю ближче зо 40к. Тому зупинився знов на сіді. Авто подобається, хоча модель вже продається 4й рік, модель виглядає актуальною. В русі все тихо, десь до 150 абсолютно комфортно в салоні тиша, дизель тяговитий Підвіска більш м"яка ніж в попереднього сіда, але якраз із-за цієї м"якості з"явилась вертикальна розкачка на поганих дорогах. З речей які кумарять дружину неможливість відрегулювати нормально клімат, він або дме сильно або зовсім треба перекривати. На нерівних дорогах з коліями постійно чимось стукаюсь, тому треба проїжджати повільно :/ чим саме не знаю, доступу до ями ще не було побачу, відпишу пізніше. Але загалом авто задоволений, мінімальні незручності доставляє лише кліренс.

Плюси автомобіля:
Ціна, надійність, якість матеріалів.

Мінуси автомобіля:
До мінусів можна віднести кліренс 140.

Порада покупцеві: Нормальна машина за адекватні гроші.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про KIA Ceed SW 2016

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Щирий  

поздравляю с обновкой!! только позитива!

+3ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Щырый, дякую

ВІДПОВІСТИ  
Оникс  

Зачем менять авто с таким маленьким пробегом на такое точно? В нем были проблемы?

+2ВІДПОВІСТИ  
Vladimir-81  

Оникс, так же хотел это спросить)

ВІДПОВІСТИ  
MaxPower  

Vladimir-81, скорее всего подразумевалась машина бу с N пробегом, на которой авто дополнительно проездил +3,5года и + 55 тыс км

+2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
Сидовод  

Что с шумкой. Разница от предыдущей есть? У вас ручка?

-1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Сидовод, шумка - цей однозначно тихіше, до 150 сторонніх шумів в салоні не чутно. У старого на 130 вже відчувалось. І старий і новий я додаково шумив двері і арки по наружі, тому що було до того - не знаю, робив у ділера при покупці.

ВІДПОВІСТИ  
Сидовод  

Простите не до читал. ручка. Планирую новый робот. Интересует безшумка. произв. обещает улучшения. хотелось разницу услышать от вас

-2ВІДПОВІСТИ  
Vladimir-81  

Сидовод, робот - это класс. Сам езжу на роботизированной коробке, одни восторженные эмоции)

+2-3ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Сидовод, я не любитель автоматів і роботів, брав механіку. На тестах робот не сподобався, бо тупить, але так само мені не сподобались автоматичні коробки форда і дсг фольца, притому що на фольці я катався два тижні по києву, поки чекав сіда.

-2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2
Сидовод  

Скажите, как безшумкой? Разница от предыдущей?

ВІДПОВІСТИ  
Сидовод  

Смотрю всё-таки на.ДСГ. Устал ногой дёргать........

ВІДПОВІСТИ  
Roman Vojkovskij  

Сидовод, езжу на сиде с роботом вот уже как месяц. KIA Ceed 1.6 CRDi 7DCT хэтчбек, комплектация бизнес. Как помне все отлично, и шумка и ходовая. Да, робот немного подтупливает, но я пользуюсь лепистками и машинка едет отлично. До этого ездил на mazda xedos 9, 2.0 бензин.

+1ВІДПОВІСТИ  
Сидовод  

Roman Vojkovskij, Спасибо за инфу. планирую весной поменять. На такую. Одного не хватает. Камеры сзади или патронник....

ВІДПОВІСТИ  
Сидовод  

А что с гарантией? Безшумка... Не ужели дилеры берутся за такое. Я в Днепре брал свой в 2014. Так ни-ни. Но я после 0-ТО Ушёл. Сам в гаражах. Пока только масло. Вчера лампа ходовой свет. 111000 пока на табло. На 110000 передние колодки. Да, была беда. Пропал свет заднего фонаря. А через неделю Первая и третья практически не в тыкается. Выбивает и всё. В общем моё состояние не буду описывать. Что только не выдвигали. Вплоть на кап. коробки. Снл АКБ. "мозги". А там "папа-"мама". Мама в лежит в стороне не дает штоку довтыкивать. Вставили и фонарь заработал. Дуваю в Словакии не до впихнули.

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Сидовод, шумку мені робив дилер на окружній, це доп опція у них, тому у мене навіть додаткових питаннь не виникло, що це не можливо. Можна було робити навіть повну, вони навіть за таке беруться.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Lee_13  

Судячи з витрат пального ви полюбляєте активний драйв. Кліренсу вам вистачає на наших "напрямках"? Може якось збільшити його можна?

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

Lee_13, кліренс збільщують міжвитковиим проставками ззаду і підставками під опори спереду, я такого не робив, хоча народ робить і залишається задоволений. Основна пробема це повністю змінена геометрія підвіски. Оскільки основні напрями це все ж таки київ + область + основні траси україни, то тут, принайні з асфальтом більш-менш.

ВІДПОВІСТИ  
Сидовод  

Во-во. Я тоже думал поставить проставки. Так у меня трассы 80%. Езжу быстро. Клиренс конечно мал.Но когда сам за рулём то хватает... Знакомый поставил на оптиму. Больше 110 опасно. "Гуляет" машина.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
kamaaz  

скільки кілават має двигун 66чи більше

ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

kamaaz, 101.4kW

ВІДПОВІСТИ  
capitoshko  

На цьому моторі можна наїздити пів мільйона без проблем

ВІДПОВІСТИ  
Banderoless  

Не знаете размер колодок на переднюю ось? Спрашиваю потому что выкидывает различные варианты длинны колодок.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
KIA Ceed

Іван
Украина, Бровары
29.11.2016

Это мой первый автомобиль с салона. Вибирали между новой Jetta 1.6 и ceed sw, у Сида была по богаче комплектация и немного мощнее двигатель! Джетту побоялись как то брать из-за того, что от них отказа читати відгук

Антон
Украина, Бердянск
03.03.2018

Авто выбиралось среди хэтчбэков С класса. Смотрел по соотношению цена/комплектация. ВАГ и Тойота за эти деньги просто пустые. После недолгих но скрупулезных поисков подобрал себе трех лидеров: Опель А читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у KIA Ceed

KIA Ceed 2015 KIA Ceed 13000$ 2015