Відгук Honda Shuttle 1997 2.2 бензин + ГБО автоматична

Олег
Олег
Украина
Киев

29.01.2012
Honda Shuttle

Рік, пробіг: 1997, 300.000 км
КПП, привід: авт., передній
Двигун: 2.2 бензин + ГБО
Кузов: мінівен, 5 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка5

Прекрасний автомобіль як для всієї родини, так і для експлуатації в таксі чи далеких подорожей. Доволі надійна, хоча і занадто склдна, підвіска, легко переносить всі особливості українських доріг. Потужний двигун саме для цієї маси авто, при переході на Д3 при експлуатаціїпо Києву відчуваєш себе не на великому важкому мінівені, як як мінімум на Сівіку, або чомусь подібному, правда, в цьому випадку скаженно зростає витрата пального. Взагалі розхід в цьому авто місце доволі болюче. При експлуатації на газу в мене виходять такі цифри (останнім часом їжджу в режимі жорсткої економії): місто 13-14 л. (взимку 15-17 л.), траса 10-12 літрів ( на швидкості 150-170 - 13-14л.), виручає тільки те, щоавто на газу. Хоча після спілкування на хондівських СТО зрозумів, що на дане авто газ ставити не рекомендують (в мене поки серйозних проблем немає).
Автомат цікавий, жалко, що тільки чотирьохступінчатий. Єдине, на низьких передачах ледь відчутно смикається при перемиканнях (як я зрозумів - особливість коробки з великим пробігом). При використанні запчастин є сенс використовувати якісні замінники - не набагато гіршоїякості, ніж оригіналні Хонда, але різниця в ціні в рази, в такому випадку ремонт і експлуатація обходяться зовсім не дорого.
Машину є сенс тримати в гаражі, так як при постійному перебуванні на вулиці (незважаючи на подвійну оцинковку кузова) машина потроху пчинає підгнивати, найбільш проблемні місця - задні арки та місця навкоо заднього скла.
За рівнем комфорту - найкраще з того, на чому їздив, причому що для передніх, що для задніх пасажирів. Легко витримується подорож на кілька тисяч км.

Плюси автомобіля:
Комфорт
Висока якість авто
Зручність та надійність в експлуатації
За такі гроші Ви отримуєте справжню Хонду, зібрану в Японії

Мінуси автомобіля:
Значна витрата пального
Слабувата підвіска для убитих українських доріг
Дуже маленький кліренс

Порада покупцеві: Авто прекрасне для поїздок великою сім'єю або далеких виїздів. Доволі примхлива до поганих доріг, при відсутності нормального асфальтного покриття машину купувати немає сенсу - важко відчути всі переваги від експлуатації.
При купівлі обов'язково звернути увагу на наявність іржі - є проблеми ззадніми арками.
Авто з двигунами 2, 3 має не зовсім надійну коробку, чого не скажеш про двигун 2, 2
Бажаючи купити авто даної моделі можуть звертатися за консультацією

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Honda Shuttle 1997

sergey1981barabas  

Здраствуйте Олег.С недавних пор имею такую же машину.НО,перестала заводится,тоесть если заведется будет ездть и заводится целый день если нет то нет,причем в последнее время машина порядка с месяц стоит как вкопанная.Не могли бы ,вы мне подсказать адрес толклвых мастеров или СТО в Киеве.С уважением Сергей(0673276920)

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Honda Shuttle

дима
Украина, Симферополь
02.10.2007

Взял Б/у 1.5 года назад автомобиль "БОМБА" для семьи отличный вариант ( 7 мест), да и ходовые качества порожают, и апетит приемлемый 8-9л/100км по трассе. читати відгук

валерий
Украина, Одесса
18.06.2011

купил в 2003 г. с пробегом 75 т.За 8.5 лет проехал еще 200т.если бы не вынужденая борьба за экономичность в расходе топлива ни за что бы не продал.(расх. город-13-14л., трасса-9.5-10л.) а т.к. езжу мно читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Honda

Honda Passport 2019 Honda Passport 29000$ 2019