Відгук Great Wall Deer 2008 2.3 бензин механічна

Петро
Петро

Украина
Вышгород

26.02.2015
Great Wall Deer
Great Wall Deer

Рік, пробіг: 2008, 110 км
КПП, привід: мех., задній
Двигун: 2.3 бензин
Кузов: пікап, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка4

Купляв авто в 2008р в автосалоні. Шукав якийсь грузопасажир. Живу загородом, сім"я з 4 чол., хотілося щось і для сім"ї, і для невеликого бізнесу і щоб можна було привезти щось по стройці так як будувався. Вибір впав на DEER G-3 випадково так як відмовили в кредиті на KENGO, і запізнився на потяг, щоб подивитися на VITO. Розстроєний зайшов в автосалон де продавали GREAT WALL, без будь яких проблем оформили кредит за тими документами які були при мені. На теперішній момент наїздив 110 тис.км. притензій ніяких, ціна якість цілком відповідає, навіть якість перевищує ціну. Якщо зрівнювати машини аналогічного классу потрібно адекватно робити порівняння, з L200, NAVARA не потрібно рівняти, це робоча машина , а не машина для понту (що у мене джип).

Плюси автомобіля:
Авто яке надійне в експлуатації, (особливо ходова), машина рамна, (що додає надійності), мінімум електроніки (а значить межливий ремонт, майже тільки одним цвяхом в польвих умовах). Можливо перевозити будь що, що влізе в багажний відсік без дискомфорту для пасажирів (навіть якщо це буде навоз).

Мінуси автомобіля:
Хотілосяб кращий метал на кузові, але розумієш, що значіть буде коштувати дорожче. Маловато простору для другого ряду сидінь.

Порада покупцеві: Адекватно оцінюйте для чого потрібне вам авто, а потім робіть свій вибір.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Great Wall Deer 2008

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Great Wall Deer

михаил
Украина, Киев
10.08.2009

отличная машина за доступную цену проходимость по пересечённой месности лучше чем у многих джипов огромный кузов читати відгук

Роман
Украина, Днепр
08.12.2007

Год назад решили поискать замену своему основного рабочему автомобилю - пикапу на базе ваз 2104. Нужен был пикап с неменьшими габаритами грузового отсека и вторым рядом сидений на случай транспортиров читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Great Wall