Відгук Geely MK 2014 1.5 бензин механічна

Макс
Макс

Украина
Львов

22.03.2014
Geely MK
Geely MK

Рік, пробіг: 2014, 80 км
КПП, привід: мех., передній
Двигун: 1.5 бензин
Компл.: комфорт
Кузов: седан, 4 дв.

Надійність Комфорт Ходова Зовнішність Загальна оцінка3

Всім доброго дня. От вже майже пів року шукав вибирав собі авто, продав ВАЗ 2110 і тоді почався скачок долара. Довго не думавши обміняв на гривні і поїхав по нове авто, нове є нове. Вже давно придивлявся на джилі МК, неподобалась панель. Зрештою замовив в АЇС передоплата 100%. Автомобіль приїхав через два тижні. В салоні одразу доставив захист двигуна підкрилки, купив коврики. Також салон ставив на облік. На все це пішло 4 дні. Пробіг 80 км., хоча до панелі приладів вже звик навіть сподобалась. Пробіг маленький так що щось судити ще не можу, пізніше допишу.

Плюси автомобіля:
Хороший пластик салону в порівнянні з ВАЗ, багата та приємна комплектація, зручні дзеркала, кліренс, багажник.

Мінуси автомобіля:
Шумоізоляція, оббивка сидінь, при повороті направо заважає стійка, стук передніх амортизаторів на великих ямах.

Порада покупцеві: В загальному за такі гроші добре, бажано зробити шумку.

Через 2 міс. і 14 днів Макс дописав: Три місяці експлуатації пробіг 1000 км. В загальному все добре, як на наші дороги. Недоліки як на мене: бризговики потрібно купляти на ринку, бо заводські погано захищають, підрилки ставити обовязково, коврики також в салоні неварто брати, погані, погано лежать потрібно прикріплювати краще взяти за аналогічну вартість на ринку кращої якості. Найбільше подразнення від стуку передніх амортизаторів на глибоких ямах або леж. поліц. але це іхня слабість, Пружини задні також дещо слабоваті як на мене.

Через 7 міс. і 16 днів Макс дописав: В доповнення інформації, пробіг 3700. Задні колеса при повністю завантаженому авто труть об підкрильники. Потрібно ставити проставки або пневмоподушки. зараз міркую над цим.

Через 16 міс. і 10 днів Макс дописав: Пробіг 7 тис. в задні пружини поставив пневмоподушки, тепер до підкрилок не тре. Стук передніх амортизаторів також значно зменшився напевно набрали свою робочу форму. Інших недоліків немає.

Ні Так
Відгук був корисним?

Обговорити відгук про Geely MK 2014

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
trust  

На даний момент це мабуть справді один з кращих автомобілів за такі гроші.На б\у авто ціни стали просто космічні. Чи я чогось не розумію? Удачі!!

+2ВІДПОВІСТИ  
Neon_  

В передней подвеске есть неприятные постукивания на мелких кочках (типа стиральной доски) - год ездил думал что такая тупая китай подвеска - неделю назад поменял резинки стойки переднего стаба ( поставил от ланоса - они жоще и плотнее) - я был в панике - подвеску не узнать...) А вообщето после покупки я был разочарован, на сегоднешний день - год езды 5 тыс км и свою мк-шку я не поменяю на другое авто. Со временем все притирается, прирабатывается, и машина становится единым целым...Удачи

ВІДПОВІСТИ  
mr.greenn  

Езжу с августа 20тык уже накатал. Крупных проблем не было. По мелочи - мафон глюканул и датчик АБС - поменяли по гарантии, лампочки в туманках горят постоянно. А в целом машина норм, брал за 82 000(со скидкой) сейчас уже 135 000. Оптимальный режим езды 2-3 тыс. оборотов.

ВІДПОВІСТИ  
Scream  

Стойки и пружины поставьте с Тойота Ярис Седан, ибо МК содрана с неё, все подходит.

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

читав на форумах, що підходять тільки якогось конкретного року та виду а от якого не знайшов

ВІДПОВІСТИ  
Rusich  

стук то не амортизатор, міняй гранати , вони в 95% випадках йдуть брачними з заводу , але читаючи як ви їздите, то не міняйте нічого вам при такій їзді машини на 100 років вистачить...

+1ВІДПОВІСТИ  
Автор відгуку  

поки що буду їздити

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація

Інші відгуки власників
Geely MK

Дормидонт
Украина, Тернополь
25.05.2014

Хотели новую машину... Назначение - возить попу свою + попу супруги. Может когда-иногда картоху с любимой тещей! Перечитав все отзывы о моделях которые хотелось брать и сравнив комплектации - цены, пр читати відгук

Евгений
Украина, Киев
23.07.2014

Читал отзывы, прежде, чем купить, все. Наверное, штук сто прочел по этой модели. Сначала хотел СК (внеше нравится), но внутри мало места для меня (182 см, вес 100 кг), да и клиренс маловат, да и безоп читати відгук

Автобазар InfoCar.ua

Продаж б/у Geely MK

Geely MK 2014 Geely MK 2000$ 2014